Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: .NET-utvecklare till Sveriges största Business Design Studio at Acando (Stockholm, Sweden)


Search jobs and placement papers

.NET-utvecklare till Sveriges största Business Design Studio at Acando (Stockholm, Sweden)

Acando har precis förvärvat två av Sveriges mest framgångsrika service design-byråer; Transformator Design och Daytona. Tillsammans med Acandos innovationsbyrå itch, bygger vi Sveriges största Business Design Studio med ledande kompetens inom strategi, design, teknik, innovation, förändring och kommunikation.
 
Vill du vara med i de mest spännande kundprojekten och arbeta i team tillsammans med branschens mest lysande stjärnor? Är du redo för att ta en aktiv roll i förändringsledningen i våra kunders digitala transformation? Då kan du vara den vi söker!


Rollen


Vi söker nu dig som vill vara del av en unikt utmanande resa. Just nu jobbar vi bland annat med ett av Nordens mest spännande start-ups – ett högprofilcase med starka ägare. Tillsammans med kunden tar vi fram ett helt nytt koncept för hur e-handel ska tillämpas. För att realisera och lyfta konceptet ytterligare ett par snäpp behöver vi fler motiverade, kompetenta och kreativa individer till vårt team. E-handelsuppdraget är bara ett exempel på vilken typ av uppdrag du kan komma att få sätta tänderna i som anställd hos oss. Acando har en unik marknadsposition, där våra sammanlagda förmågor ger oss möjligheten att nå de mest ambitiösa och prestigefulla uppdragen. Vår målsättning är nu att växla upp rejält inom Customer Experience och E-commerce. 


Din profil



  • Du är en driven, kunskapssökande och engagerad utvecklare

  • Ditt förhållande med .NET har sannolikt klarat sig förbi treårskrisen

  • Du är bekväm med att röra dig i tekniska miljöer såsom Episerver CMS/Commerce med en god förståelse för Azure

  • Kanske sitter du med erfarenhet av inRiver och har byggt lösningar med sök- och rekommendationsmotorer som ex. Apptus?

  • Sannolikt har du arbetat med att integrera mot etablerade affärssystem och betallösningar. Du uppskattar att arbeta tillsammans med andra, i tvärfunktionella team

  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska 


Vi erbjuder dig


På Acando är våra medarbetare vår framgång och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av Acando Academy - mentorskapsprogram och utbildningar inom ledarskap och konsultverktyg, såväl som det senaste inom våra fokusområden.


Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.


På Acando blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor – och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment