Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Friday, December 28, 2018

Search jobs and placement papers

Iggy Azalea Says Backup Dancer Who Collapsed Onstage Suffered Seizure - TMZ

Developmentspecialist Datapower (senior) at Rijksoverheid (Apeldoorn, Netherlands)

Developmentspecialist Datapower (senior)
BelastingdienstFunctieomschrijving
"Bouwen aan de Messaging Gateway van de toekomst maakt ons enorm enthousiast! En al helemaal als ons dat ook nog eens lukt dat onder hoge tijdsdruk." Developmentspecialist Middleware bij de Belastingdienst.

De performance van de Belastingdienst stoelt in belangrijke mate op onze ICT-infrastructuur: één van de meest geavanceerde van de wereld. En ook door dat laatste is onze (digitale) dienstverlening aan burgers en bedrijven in Nederland van een erg hoog niveau. De unit basic middleware houdt zich bezig met message queueing en is verantwoordelijk voor ontwerp, bouw en test uit op het gebied van Websphere Message Queuing (berichtenverkeer), Cross File Transfer (bestandsverkeer), broker en gateway services (DataPower).

Onze infrastructuur is gescheiden in een development- en operations-omgeving. Zij werken volgens de principes van het Agile-manifest met de toepassing van de Scrum-methodiek. In deze 'dev-ops' omgeving richt jij je op de externe processen: op de gegevensstromen met het bedrijfsleven of met andere organisatieonderdelen binnen de Rijksoverheid. Uitdagend werk voor een flexibele professional!

Als developmentspecialist DataPower specialist zorg jij ervoor dat onze applicaties soepel en geruisloos met elkaar (blijven) communiceren. Je bent werkzaam bij het team dat bijvoorbeeld de berichtenstroom van de douane op Schiphol, van de Rotterdamse haven én die van de Rijksdienst voor het Wegverkeer. Je zorgt ervoor dat de gegevens uit onze mobiele apps onze dienst en servers kunnen bereiken. Een enorm dynamische wereld.

In jouw rol van senior engineer neem jij je collega's mee in de nieuwste technieken en je coacht hen in hun ontwikkeling. Je krijgt alle ruimte om je te verdiepen in vernieuwende technieken waarmee je bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw team! Je bent van begin tot eind betrokken bij de projecten waar je aan werkt, waardoor je ook het resultaat van jouw inzet en die van het team ziet.

De werkzaamheden van het team kennen een enorme dynamiek. Denk bijvoorbeeld aan de heel spannende periode van de online aangifte'. Op dat moment doen alle ongeveer 12 miljoen belastingplichtigen op hetzelfde en misschien wel allerlaatste moment aangifte en kan onze organisatie dat aan? De uitvoering doe je samen met jouw collega's die verantwoordelijk zijn voor de exploitatie en je grijpt meteen in als dat nodig is. Termen als migraties, hoog beschikbaar, security, middleware, disaster & recovery en uitwijk- en calamiteitenplannen hebben voor jou dan ook geen enkel geheim.

Word jij onze nieuwe collega? Of wil je liever eerst eens praten over jouw, misschien wel toekomstige werkzaamheden? Neem dan contact op met Paul van Oostende, teammanager Middleware.

Functie-eisen • Je beschikt over een hbo werk- en denk niveau en je bent bij voorkeur in het bezit van het hbo-diploma in een relevante ICT-richting, het liefst (technische) informatica.

 • Je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring als developer of software engineer.

 • Als senior heb je ervaring met het begeleiden van professionals in hun ontwikkeling.

 • Je hebt uitstekende kennis van IBM DataPower en operating systems zoals Windows en Linux en bij voorkeur ook Mainframe.

 • Als je beschikt over kennis van IBM DataPower, IBM MQ en Message Broker is dat een pre.

 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.


 
Jouw competenties? • analyseren

 • klantgerichtheid

 • samenwerken

 • zelfontwikkeling

 • resultaatgerichtheid


 
Wat vinden wij nog meer belangrijk?
Je hebt een positieve instelling en dienstverlening hoog in het vaandel staan. Je beschikt over goede contactuele en communicatieve vaardigheden en je kunt uitstekend samenwerken. Je wil jouw kennis en kunde altijd delen met collegas en ook daarom jezelf blijven ontwikkelen en specialiseren. Je denkt in oplossingen en je bent creatief. Je voert je werkzaamheden zelfstandig uit en je bent ook dan in staat om onder tijdsdruk te werken. Én je bent enthousiast en gedreven.

Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau:
schaal 11
Maandsalaris: Min €3.130 – Max. €4.809 (bruto)
Dienstverband: Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
Contractduur: Tijdelijk aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
Minimaal aantal uren per week: 32
Maximaal aantal uren per week: 36

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en een vergoeding woon-werkverkeer. Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn. En we vragen aan nieuwe medwerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen aanstelling.

Het kan voorkomen dat je buiten je reguliere werktijden gevraagd wordt om stand-by te staan om verstoringen in het productieproces op te lossen. Hiervoor krijg je een vergoeding.

Bijzonderheden
We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die beschikking mee.

De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde opleiding(en) als werkervaringseisen. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

Een (online) voorselectietest of een assessment kan deel uitmaken van het sollicitatieproces (uitgezonderd interne horizontale kandidaten), evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de sollicitatie-button reageert en je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten. Na sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Houd er rekening mee dat het solliciteren technische problemen met zich mee kan brengen. Wacht hiermee dus niet tot het laatste moment.

Contactpersonen
Voor meer informatie over deze vacature: Paul van Oostende, Teammanager 06-18607088. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure: Marija Hoksbergen, Adviseur Werving & Selectie 06-27063341.

Digitaal solliciteren
Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Een ieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


by via developer jobs - Stack Overflow

System engineer netwerkspecialist private Cloud at Rijksoverheid (Apeldoorn, Netherlands)

System engineer netwerkspecialist private Cloud
BelastingdienstFunctieomschrijving
"Voor veel Nederlandse burgers is het tijdig en rechtmatig ontvangen van huur- en/of zorgtoeslag erg belangrijk. En probeer jezelf dan eens voor te stellen hoe complex en uitdagend de infrastructuur daarachter moet zijn. Ik was in ieder geval onmiddellijk nieuwsgierig en ben daarin zeker niet teleurgesteld. Integendeel!" Ryan Bregieta - System engineer private Cloud.


Op ons nieuwe private cloud platform (Toeslagen.Ne(X)t) met moderne private cloud technieken binnen één van de grootste en complexe Microsoft omgevingen van Nederland, worden binnenkort de applicaties en databases gehost waarmee de verwerking van alle Toeslagen wordt gedaan. De Toeslagen applicaties verwerken iedere maand de toeslagen voor 6 miljoen burgers. Het is een platform waar veel burgers in Nederland in belangrijke mate (in)direct van afhankelijk zijn en het is dus zaak om het nieuwe platform optimaal te laten functioneren.Het Toeslagen.Ne(X)t platform is een echte Infrastructure as a Service (Iaas) cloud met alle kenmerken die daarbij horen. Het platform is gebouwd op een converged infrastructure van HP en volledig gebaseerd op Microsoft technologie. Specifiek voor de automatisering wordt gebruik gemaakt van PowerShell, Pester, SMA, DSC, BitBucket, Visual Studio (development tools).


In jouw rol als system engineer en netwerkspecialist ben je als lid van een DevOps-team verantwoordelijk voor de voortbrenging én exploitatie van de infraproducten (netwerkconfiguraties) van dit platform. Je werkt mee aan de verdere ontwikkeling van het platform en verdere automatisering van de voortbrenging en de implementatie.


Daarna ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en vernieuwen van de infrastructuurcomponenten. Je vernieuwt, configureert, installeert en onderhoudt het platform en de daarbij behorende tooling én je zorgt ervoor dat deze beheersbaar blijven. Ook kan je worden ingezet voor exploitatiewerkzaamheden. Je handelt dan incidenten en problemen af en je voert beheer-werkzaamheden uit.


Als system engineer en netwerkspecialist krijg je alle ruimte om je te verdiepen in vernieuwende technieken en denk je proactief mee over verbeteringen, waarvoor je jouw specialismen op het gebied van netwerkontwerp, netwerkconfiguratie en netwerkautomation weet te benutten! Je neemt jouw collega's mee in het ontwerpen en je coacht hen in hun ontwikkeling. Zo draag je bij aan de kwaliteit van de werkzaamheden en de ontwikkeling van jouw team. Je bent van begin tot eind betrokken bij de projecten waar je aan werkt en je ziet het resultaat van je inzet. Én je werkt - op basis van SCRUM en DevOps - nauw samen met de applicatieontwikkel- en beheerteams. Dus.


Zullen we zaken doen en word jij de nieuwe collega van Ryan? Of wil je liever eerst eens praten over jouw, misschien wel toekomstige werkzaamheden? Neem dan contact op met Hennie Bolhuis-Ros, teammanager TNe(X)t private cloud bij de Belastingdienst.


Functie-eisen • Je hebt liefst een hbo-diploma in de (technische) informatica óf je beschikt aantoonbaar over hbo-werk- en denkniveau.

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie en bij voorkeur al enige kennis van Private Cloud IaaS oplossingen en principes.

 • Je beschikt over ervaring met ontwerpen van netwerkconfiguraties op het gebied van DNS, firewalling, load balancing, routering, VLANs, reverse proxy etc.

 • Én ook beschik je over ervaring met PowerShell scripting (van netwerkconfiguraties).

 • Je hebt kennis van en ervaring met Desired State Configuration (DSC).

 • Je beschikt over kennis van ITIL-processen (of vergelijkbare modellen).

 • Als je kennis van en ervaring hebt met software ontwikkeling in C++, C# is dat een pre.

 • Én het is ook een pre als je beschikt over de certificering MCSE private Cloud.

 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels.


Jouw competenties? • analyseren

 • klantgerichtheid

 • samenwerken

 • plannen en organiseren

 • resultaatgerichtheid


Herken jij je jezelf hierin ook?
Je hebt een positieve instelling en dienstverlening staat bij jou hoog in het vaandel. Communicatief ben je sterk en ook samenwerken en contact leggen met anderen gaat je goed af. Je bent een teamplayer, maar kunt binnen het team zelfstandig werkzaamheden uitvoeren. Daarbij denk je in oplossingen. Je neemt initiatief en je bent standvastig als dat nodig is. Je bent analytisch sterk en loopt warm voor complexe vraagstukken. Je bent zelfstandig in je doen en laten, creatief en je durft buiten de gebaande paden te treden. Ook wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied en heb je de ambitie om nieuwe dingen te leren én te groeien binnen onze organisatie.


Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau: schaal 11
Maandsalaris: Min €3.130 – Max. €4.809 (bruto)
Dienstverband: Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
Contractduur: Tijdelijk aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
Minimaal aantal uren per week: 32
Maximaal aantal uren per week: 36 


Overige arbeidsvoorwaarden
Naast salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en een vergoeding woon-werkverkeer. Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.


Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn. En we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen aanstelling. Het kan voorkomen dat je buiten je reguliere werktijden gevraagd wordt om stand-by te staan om verstoringen in het productieproces op te lossen. Hiervoor krijg je een vergoeding. 


Bijzonderheden
We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die beschikking mee.


De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde opleiding(en) als werkervaringseisen. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.


Een (online) voorselectietest of een assessment kan deel uitmaken van het sollicitatieproces (uitgezonderd interne horizontale kandidaten), evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.


Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de sollicitatie-button reageert en je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten. Na sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Houd er rekening mee dat het solliciteren technische problemen met zich mee kan brengen. Wacht hiermee dus niet tot het laatste moment.


Contactpersonen
Voor meer informatie over deze vacature: Hennie Bolhuis-Ros, Teammanager TNe(X)t 06-18608206. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure: Marija Hoksbergen, Adviseur Werving & Selectie 06-27063341. 


Digitaal solliciteren
Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Een ieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


by via developer jobs - Stack Overflow

Software-Entwickler C++ (m/w/d) at CCV Deutschland GmbH (Au in der Hallertau, Deutschland)

Zum Ausbau unseres Teams suchen wir Sie als


Software-Entwickler C++ (m/w/d)


an unserem Standort in Au i.d. Hallertau oder in Berlin


Ihre Aufgabenbereiche • Embedded Programmierung in C++ und Java für unsere Next Generation stationären Paymentservices

 • Integration von nativen C++ Anwendungen in ein Android System

 • Umsetzung diverser Kommunikationsprotokolle im Self-Service-Umfeld

 • Entwicklung von Android-Applikationen zur Demonstration neuer Features unserer Bezahlanwendungen

 • Berücksichtigung der Sicherheitsanforderungen aus der Payment-Card-Industrie

 • Analyse von Kundenanforderungen in Zusammenarbeit mit unserem Produktmanagement

 • Begleitung des gesamten Projektzyklus – von der Anforderungsanalyse, der Spezifikationserstellung und der Implementierung bis zum Test und dem Deployment


Ihr Profil • Abgeschlossenes Studium der Informatik oder vergleichbare Qualifikation (z.B. als Informatiker, Fachinformatiker Wirtschaftsinformatiker [m/w/d] etc.)

 • Sicherer Umgang mit C++11 und Grundkenntnisse in Java

 • Erfahrung in der Entwicklung für Linux

 • Ihre Definition of Done schließt sowohl Unit- und Integration-Tests, als auch eine Dokumentation des Codes ein

 • Kreativität und Spaß am Entwickeln

 • Freude an der Arbeit in einem internationalen Team

 • Fließende Deutsch- und Englischkenntnisse, Chinesisch von Vorteil


Wir bieten Ihnen • Attraktive, leistungsgerechte Vergütung

 • Umfassende Sozialleistungen, wie z.B. eine betriebliche Altersvorsorge

 • Individuelle Entwicklungs- und Weiterbildungsmöglichkeiten

 • Flexible Arbeitszeiten und eine hervorragende Work-Life-Balance

 • Eine agile Arbeitsumgebung und spannende Aufgaben an einem Produkt, das täglich von zahllosen Kunden genutzt wird

 • Ein sympathisches und engagiertes Team mit einer großen Leidenschaft für innovative Ideen

 • Getränke, verschiedene Kaffeevariationen und Obst gibt es kostenlos

 • Mitarbeiterveranstaltungen, wie Sommerfeste und Weihnachtsfeiern

 • Einen sicheren Arbeitsplatz in einem Unternehmen mit Zukunftsperspektive


Wir freuen uns auf Sie!


www.ccv-deutschland.deBewerbungen richten Sie inkl.
Gehaltsvorstellung bitte an:

Frau Sabrina Lempart
personal@de.ccv.eu

CCV Deutschland GmbH
Gewerbering 1
84072 Au i.d. Hallertau


by via developer jobs - Stack Overflow

Frontend Engineer at e-bot7 GmbH (München, Deutschland)

e-bot7 is a Munich-based startup that redefines customer service through the integration of artificial intelligence. Our mission is to automate repetitive queries, leaving human agents with more interesting work while collecting data to train increasingly powerful neural networks. Today, we work with large and progressive corporations throughout Europe.


We are looking for Software Engineers experienced in Frontend web development. As a member of our team you will have a significant impact on the technical direction of the company. If you are looking for challenges and enjoy working and experimenting with new technologies, we would be happy to meet you!


What you will work on


Implement new functionality around using and managing our bot platform


Improve existing user flows


Build reusable components


Optimize client application performance


Stay up to date with the JS and Frontend dev community


Learn about and experiment with new tech coming from inside and outside the JS ecosystem


About you


3 years or more experience building web applications


Extensive use of web frameworks, preferably Vue.js or React/Redux


Advanced Javascript (ES2017 and Webpack)


Proficient in HTML5 and CSS3


Desire to learn and apply new technologies


Solid knowledge about git


Willingness to work in an agile team with quickly evolving requirements and frequent releases


Passion for elegant and well-structured code


Optional:


Experience building software in Python and/or Go


Knowledge about Machine Learning and AI


Desire to attend and/or present at conferences


Willingness to communicate with customers directly


Knowledge about Docker and docker-compose


Experience with the Kanban method


What We Offer


Short decision-making process, low hierarchy and open communication


Typical start-up atmosphere: table tennis and computer games to clear your mind


We are a multicultural and multilingual team with over 10 nationalities


Shared office space to socialize with other smart brains located in the central city center


Health-promoting activities: fruit basket and yoga sessions in the office


Be part of a leading AI start-up in Europe, a great place to develop your skills, while trying out new things


Do you have a good idea? Share it, pitch it and realise it!


Team events: Oktoberfest, Christmas tree decoration and birthday celebrations with live piano music


We have an office gong – because the whole team wants to cheer for your success


If you are interested and meet the requirements, please send us your CV. We will get in touch with you as soon as possible.


We are looking forward to hearing from you in person.


Your e-bot7 Team


by via developer jobs - Stack Overflow

Full-Stack Developer (Javascript) M/F at e-bot7 GmbH (München, Deutschland)

e-bot7 is a Munich-based startup that redefines customer service through the integration of artificial intelligence. Our mission is to automate repetitive queries, leaving human agents with more interesting work while collecting data to train increasingly powerful neural networks. Today, we work with large and progressive corporations throughout Europe.


We are looking for Full-Stack Developers experienced in Javascript and Node.js. As a member of our team, you will have a significant impact on the technical direction of the company. If you are looking for challenges and enjoy working and experimenting with new technologies, we would be happy to meet you!


What you will work on


Build and extend interfaces between our various microservices


Integrate external systems


Scale up and distribute central parts of the application


Harden interfaces against possible failures


Stay up to date with the JS community


Learn about and experiment with new tech coming from inside and outside the JS ecosystem


Implement new functionality around using and managing our bot platform


Improve existing user flows


Build reusable components


Optimize client application performance


About you


3 years or more experience building Node.js applications


Advanced Javascript (ES2017)


The desire to learn and apply new technologies


Solid knowledge about git


Willingness to work in an agile team with quickly evolving requirements and frequent releases


Passion for elegant and well-structured code


Optional:


Experience building software in Python and/or Go


Knowledge about Machine Learning and AI


Desire to attend and/or present at conferences


Knowledge about Docker and docker-compose


What We Offer


Short decision-making process, low hierarchy and open communication


Typical start-up atmosphere: table tennis and computer games to clear your mind


We are a multicultural and multilingual team with over 10 nationalities


Shared office space to socialize with other smart brains located in the central city center


Health-promoting activities: fruit basket and yoga sessions in the office


Be part of a leading AI start-up in Europe, a great place to develop your skills, while trying out new things


Do you have a good idea? Share it, pitch it and realise it!


Team events: Oktoberfest, Christmas tree decoration and birthday celebrations with live piano music


We have an office gong – because the whole team wants to cheer for your success


If you are interested and meet the requirements, please send us your CV. We will get in touch with you as soon as possible.


We are looking forward to hearing from you in person.


Your e-bot7 Team


by via developer jobs - Stack Overflow

UX/Interaction Designer 40-70 M/F at e-bot7 GmbH (München, Deutschland)

e-bot7 is a Munich-based startup that redefines customer service through the integration of artificial intelligence. Our mission is to automate repetitive queries, leaving human agents with more interesting work while collecting data to train increasingly powerful neural networks. Today, we work with large and progressive corporations throughout Europe.


We are looking for a UX/Interaction Designer to help shape the design of our platform. As a member of our team you will have a significant impact on the direction of the product. If you are passionate about design and care deeply about the wants, needs, and experiences of users, we would be happy to meet you!


What you will work on


Drive the creation and launch of new features by designing wireframes, flows, prototypes, detailed  mockups, and graphic assets


Refine and improve existing features based on feedback and design best practices


Partner with Product and Engineering to ensure design is leveraged throughout the product development process


Communicate with clients to understand their business goals and objectives


Incorporate design thinking, quantitative and qualitative data, and whatever inputs you deem relevant into your design process


Continually keep yourself up to date with the latest changes industry standards


About you


3+ years designing user interfaces for desktop and mobile experiences


Demonstrated success driving design for large, complex projects


Exceptional user interface design and copywriting skills


Empathy, curiosity, and an obsessiveness to detail


Comfortable with a highly collaborative, iterative design process driven by group critique


Preferred Qualifications


Technical experience with CSS & HTML


Proven UI design skills with a strong portfolio


Experience in creating user flows, process flows, sitemaps, and prototypes


Up-to-date with UI trends, techniques, and technologies


A Bachelor or Master Degree in Interaction Design, UX Design, Human-Computer Interaction, Industrial Design, related field, or equivalent experience


German language skills


What We Offer


Short decision-making process, low hierarchy and open communication


Typical start-up atmosphere: table tennis and computer games to clear your mind


We are a multicultural and multilingual team with over 10 nationalities


Shared office space to socialize with other smart brains located in the central city center


Health-promoting activities: fruit basket and yoga sessions in the office


Be part of a leading AI start-up in Europe, a great place to develop your skills, while trying out new things


Do you have a good idea? Share it, pitch it and realise it!


Team events: Oktoberfest, Christmas tree decoration and birthday celebrations with live piano music


We have an office gong – because the whole team wants to cheer for your success


If you are interested and meet the requirements, please send us your CV to jasmin@e-bot7.com. We will get in touch with you as soon as possible.


We are looking forward to hearing from you in person.


Your e-bot7 Team


by via developer jobs - Stack Overflow

PHP 7 / Symphony Developer at Userlane (München, Germany)

About Userlane


Userlane is one of Europe’s fastest growing technology companies. Our product is designed to reduce complexity and make every software instantly accessible without any further training. If you are looking for an opportunity where you’ll tackle big problems alongside some of the most talented and dynamic people you’ve ever worked with, Userlane might be the perfect place for you.


What does PHP 7 / Symphony Developer mean to us?


A PHP Developer is not only building functionalities for our backend systems that handle millions of requests per day. For that, we’re using PHP 7.2, SlimPHP, Doctrine, PHPUnit and Codeception, but it doesn’t end there. Being a developer for us means also to look ahead and think about scalability for 10x the users we have now and maintainability for developers who aren’t even in the company yet.


Your day • Design, develop, test, and implement projects from end to end, throughout the software development life cycle, including code reviews

 • Design, develop and maintain a solid, stable and yet fast RESTful HTTP API that powers our product thorough documentation of processes and procedures

 • Use your knowledge of SlimPHP, Doctrine, Codeception and PHP7


Your profile • More than 5 years of Experience in Software Engineering, ideally in a SaaS company

 • You love for technology, usability and creating amazing products

 • You like to solve problems and balance structure against creativity

 • You share information and skills you’ve gathered with the team

 • Excellent communication skills - fluent in English, German is a plus


Bonus points for • Strong experience with AWS & Azure

 • Production experience with PostgreSQL

 • You have knowledge of related CI/CD tools involved in the deployment process (Git, BitBucket Pipelines, Codeship)


Benefits • Flexible Working Hours - get things done when you're most productive

 • Continuous learning - 1200€ yearly budget for conferences, books, etc

 • Regular team events, including video games, team offsites and dinners

 • Work from Home - or from one of our couches or standing desks

 • Work with international talents from all over the world

 • Startup XP - we're one of the top 30 tech companies in Germany

 • Regular compensation reviews - great work is rewarded!

 • MacBooks are our standard, but we'll get you whatever you need to be productive


by via developer jobs - Stack Overflow

DevOps Engineer at Userlane (München, Germany)

About Userlane


Userlane is one of Europe’s fastest growing technology companies. Our product is designed to reduce complexity and make every software instantly accessible without any further training. If you are looking for an opportunity where you’ll tackle big problems alongside some of the most talented and dynamic people you’ve ever worked with, Userlane might be the perfect place for you.


What does DevOps Engineer mean to us?


A DevOps Engineer is not only concerned about running our applications on cloud infrastructure. DevOps for us means to build a platform for the developer team that allows them to move more quickly and with more confidence. The work of a DevOps Engineer makes the life of the other Engineers easier, so that we all together can make the life of our users easier, at scale.


Your day • Scale our cloud infrastructure to support our growing ecosystem

 • Deploy reliable and maintainable distributed systems

 • Monitor the performance of production applications and jump in before users notice that things are off track. Then automate it for the future.

 • Identify and mitigate reliability and security risks

 • Write automation, monitoring, diagnostic and debugging tools

 • Write scripts from scratch in Bash - we love to automate things

 • Troubleshoot Docker containers and code written in PHP and Javascript

 • Debug network and performance issues in large scale distributed systems


Your Profile • More than 5 years of Experience in Software Engineering, ideally in a SaaS company

 • You love for technology, usability and creating amazing products

 • You like to solve problems and balance structure against creativity

 • You share information and skills you’ve gathered with the team

 • Excellent communication skills - fluent in English, German is a plus


Bonus points for • Experience with AWS & Azure (design, SDKs, best practices)

 • You have experience deploying cloud-native applications (kubernetes, docker)

 • You have knowledge of related CI/CD tools involved in the deployment process (Git, BitBucket Pipelines, Codeship)

 • You have experience and knowledge of configuration and automation tools (Puppet, Chef, Ansible, Terraform)

 • You have experience setting up and managing, monitoring and logging systems with Elasticsearch and Kibana

 • Familiar with design principles of monitoring and alerting systems

 • Experience implementing industry standard security best practices


by via developer jobs - Stack Overflow

Distributed Systems Engineer at Actyx AG (Munich, Germany) (allows remote)

Factory software is at the core of value creation, it is crucial to our society. Creating factory software is exceedingly difficult. Actyx is solving this problem. Our platform ActyxOS—based on a peer-to-peer architecture with no central nor on-site servers—allows developers to easily build and run powerful data-driven applications. This helps factories answer questions, reduce waste, and increase performance. Over the last 2.5 years Actyx has grown to a team of 25 absolutely outstanding people, raised over 4 million EUR and was installed in multiple factories.


About the role:


Our co-founder and CTO Roland is looking for a software engineer to join the 8-strong Pan-European distributed development team.


You will work and grow together with very experienced practitioners of distributed systems as well as reactive and functional programming. Together we will advance the state of the art in decentralized applications and peer-to-peer infrastructure. After 12 to 18 months you will become a master of distributed business logic as well and help grow the team further.


Your responsibilities: • You will refine and create distributed business logic based on event-sourcing and functional programming techniques

 • You will compose and wire up UI components to implement simple and intuitive user interfaces that facilitate complex interactions of man, machine, and material on the shop-floor

 • You will create, operate, and maintain infrastructure for monitoring and servicing decentralized peer-to-peer apps deployed in demanding factory environments

 • You will create, customize, operate, and maintain integrations to third-party enterprise software as well as sensors and machines on the factory shop-floor


In all of these tasks will you be accompanied by experienced colleagues while working in cross-functional project teams.


Our perfect match:


We seek an outstanding candidate, who is highly driven, smart, confident, and gritty. Our perfect match is hungry to learn and enjoys working in fast-paced environments. • You have a programming background, possibly with some open-source contributions to show; you consider languages, frameworks, and libraries as tools rather than religion

 • You have an affinity to distributed systems or IoT, expressed as university studies or hobby projects; you may also have explored functional or strongly typed programming languages

 • You love challenges and you have a roll-up-your-sleeves and get-stuff-done attitude

 • You have excellent analytical skills, work diligently, have great attention to detail and are able to consistently deliver results under pressure

 • You are fluent in business-level English.


Last but not least, when judging your fit for this position we will not consider your age, sex, gender, ethnicity, religion, etc. as these are not relevant to your role in the team.


What we offer: • A unique opportunity to revolutionize the manufacturing industry, displace old-school software and have a tangible impact on the Actyx success story

 • High growth potential, learning from very experienced software engineers while solving today’s challenges with leading edge technology

 • A world-class multicultural team: we don’t just work together, we truly care about each other and seek to bring out the best in each other every day

 • If you need more private time to take care of your loved ones then we will try our best to accommodate their needs

 • A flexible and high pace work environment, with low hierarchies, competitive compensation and equity package


Does this sound like your dream job and do you have the profile we are looking for? Then we would love to hear from you! Please send us your cover letter and CV and let us know about your earliest possible starting date and salary expectations.


Bonus: If you aren’t the right one for the job, but you know our perfect candidate, send us your referral—we will reward you with a 1,5k€ referral bonus if this person gets hired!


by via developer jobs - Stack Overflow

IT-Koordinator (w/m/d) at TÜV SÜD Industrie Service GmbH (München, Deutschland)

Wir freuen uns auf Ihre Bewerbung am Standort München als
IT-Koordinator (w/m/d)Aufgaben • Steuerung des internen IT-Dienstleisters und der Fachbereiche

 • Koordination sowie Unterstützung der operativen Bereiche hinsichtlich Hard- und Software

 • Projektmanagement im IT-Umfeld, z. B. Systemeinführungen und Standardisierung

 • IT Change Management mit Schwerpunkt SAP SD/CO

 • Beratung im Bereich Content Management mit MS SharePoint

 • Bewertung IT-technischer Lösungskonzepte zu fachlichen Anforderungen

 • Qualitäts- sowie Kostenkontrolle
Qualifikation • Abgeschlossenes technisches Studium oder vergleichbare Ausbildung

 • Mindestens zwei Jahre Berufserfahrung

 • Hohe Affinität zur Informationstechnologie

 • Ausgeprägtes Prozessverständnis und betriebswirtschaftliches Denken

 • Analytische, konzeptionelle als auch ausgeprägte organisatorische Fähigkeiten

 • Erste Erfahrungen im Projektmanagement sowie erste SAP-Kenntnisse im Modul SD

 • Gewissenhafter Arbeitsstil, Eigeninitiative, hohe Einsatzbereitschaft, Durchsetzungsvermögen und ausgeprägte Zielorientierung

 • Gute Englischkenntnisse in Wort und SchriftDer besseren Verständlichkeit halber verwenden wir durchgängig – grammatikalisch – männliche Bezeichnungen, adressieren dabei aber Personen aller Geschlechter gleichermaßen.

TÜV SÜD Industrie Service GmbH
TÜV SÜD Recruiting
Tel. 089 5791-2619
www.tuev-sued.de/karriere


by via developer jobs - Stack Overflow

Softwareentwickler Migrationstechnik (m/w/d) at msg life ag (München, Deutschland)

Suchen Sie Abwechslung statt Alltagsroutine? Teamspirit statt starrer Hierarchien? Dann sind Sie bei uns richtig. Wachsen Sie mit uns. Werden Sie Teil unseres erfolgreichen Teams. Wir suchen zum nächstmöglichen Zeitpunkt zwei neue Mitarbeiterinnen oder Mitarbeiter als

Softwareentwickler Migrationstechnik (m/w/d)
beim führenden Anbieter von Software, Beratung und Cloudlösungen für Versicherungsunternehmen
Standort: Hamburg, Köln, Leinfelden-Echterdingen, München | Referenznummer: 0714-C


Ihre Aufgaben • Sie bringen sich aktiv ein in die Weiterentwicklung unserer Standardsoftware msg.Life Factory, dem führenden Bestandsverwaltungssystem für Lebensversicherungen • Ihr Aufgabengebiet umfasst anspruchsvolle Datenmigrationsprojekte: Sie sind verantwortlich für die vergleichende Analyse von Quell- und Zielsystemen inklusive der zugehörigen Datenmodelle, die Entwicklung und Erstellung von Transformationsregeln sowie die Umsetzung in unser Migrationssystem msg.Migration System • Sie setzen die technische Infrastruktur für die Migration auf: Sie betreuen den Migrationsserver, sind verantwortlich für das Aufsetzen und die Betreuung der Datenbanken, die Durchführung der Zielsysteminstallationen, die technische Durchführung von Testläufen im Rahmen der Migration sowie die produktive Migration in enger Abstimmung mit unseren Kunden • Sie gestalten Workshops mit unseren Kunden zum Thema Datenmigration, bringen sich in die Testkonzeption mit ein  und führen Tests und Fehleranalysen durch; Sie unterstützen und beraten beim Ausbau des Zielsystems


Ihre Qualifikation • Erfolgreich abgeschlossenes Studium der Informatik oder eine vergleichbare Qualifikation • Spaß an Softwareentwicklung, technischen Herausforderungen und an der Arbeit im Team • Idealerweise bereits Berufserfahrung in einem Versicherungsunternehmen oder Softwarehaus im Bereich Lebensversicherung • Erfahrung im Umgang mit größeren Datenmengen und/oder in Datenmigrations-Projekten; Kenntnisse in Java, C/C++ sowie in Anlage und Betreuung von DB2-Datenbanken • Gute Kenntnisse in SQL für Datenbankbearbeitungen • Analytisch-methodisches und strukturiertes Denken, Organisationsfähigkeit, Ergebnis- und Lösungsorientierung • Ausgeprägte Teamorientierung, sicheres Auftreten, selbstständige Arbeitsweise und ein hohes Maß an Kommunikationsfähigkeit


by via developer jobs - Stack Overflow

Softwareentwickler Java JEE (m/w/d) at msg life ag (München, Deutschland)

Suchen Sie Abwechslung statt Alltagsroutine? Teamspirit statt starrer Hierarchien? Dann sind Sie bei uns richtig. Wachsen Sie mit uns. Werden Sie Teil unseres erfolgreichen Teams. Unsere Software hilft Versicherungsexperten in mehr als 30 Ländern jeden Tag dabei, die Verträge ihrer Kunden problemlos zu verwalten.


Softwareentwickler Java JEE (m/w/d)
beim führenden Anbieter von Software, Beratung und Cloudlösungen für Versicherungsunternehmen
Standort: Hamburg, Köln, Leinfelden-Echterdingen, München | Referenznummer: 0212-A


Ihre Aufgaben: • Java-Entwicklung in einer modernen JEE-Architektur unter Verwendung aktueller Technologien (Spring, Hibernate, Maven und JBoss)

 • Herausfordernde Entwicklungsaufgaben in der Produktentwicklung und in anspruchsvollen Kundenprojekten

 • Anforderungsanalyse, Konzeption und Umsetzung innovativer Software

 • Modellbasierte Entwicklung für Oberflächen, Plausibilitäten, Businesslogik, Schnittstellen und Batchprogramme

 • Erstellung von Entwicklertests im Rahmen der Testautomatisierung

 • Integration neuer Komponenten in bestehende Architekturen sowie Integration der msg.Life Factory in unterschiedlichste IT-Umgebungen


Ihre Qualifikation • Gute praktische Kenntnisse in einer objektorientierten Programmiersprache und einer Software-Plattform (z. B. Java/JEE)

 • Idealerweise Erfahrung in der agilen Softwareentwicklung und / oder anderen IT-Vorgehensmodellen

 • Kenntnisse von Software-Architekturen, Datenmodellierung und Datenbanken

 • Analytisch-methodisches und strukturiertes Denken, Kreativität, Organisationsfähigkeit, Ergebnis- und Lösungsorientierung; Selbständigkeit und sicheres Auftreten

 • Spaß an agiler Softwareentwicklung, neuen fachlichen Herausforderungen und an Teamarbeit


by via developer jobs - Stack Overflow

Data Scientist (m/f/x) Dynamic Pricing at FlixBus (München, Germany)

To support our ambitious growth, we are now looking for a Data Scientist (m/f/x) in Munich starting as soon as possible.


Your Tasks – Paint the world green • You will work in a cross-functional, product-focused team revolutionizing dynamic pricing and revenue management for large transportation networks

 • You will support the team to productionize data products rapidly, exploring new steering methods and testing them in a production environment in quick cycles

 • You will work alongside our product development and business unit analytics teams of individuals with diverse backgrounds and skills in analytics and data science

 • You will have the opportunity to directly drive strategic decisions by leading organizational level initiatives that provide the required scale, efficiency, and insight across our organization

 • You will collaborate with business and technology stakeholders to evaluate data sources, techniques, and tools to support our decentralized data organizationYour Profile – Ready to hop on board • Proven and extensive track record of applying data science methods to business problems in an industry context, preferably in e-commerce

 • Extensive and deep experience with designing, developing, validating, and deploying advanced data products and delivering actionable insights from data analysis

 • Experience leading or collaborating with a team of data scientists in developing and delivering machine learning models that work in production

 • Experience in projects involving large scale multidimensional databases, complex business infrastructure, and cross-functional teams

 • Solid programming experience in mainstream programming languages like Python, R, Scala, or Java

 • Hands-on experience applying machine learning techniques (especially feature engineering) using standard off the shelf packages

 • Good understanding of sourcing data using various data management solution (relational as well as non-relational databases)

 • Experience working with large data streaming technologies like Spark, Flink


by via developer jobs - Stack Overflow

Jr. Full Stack developer - Node, React, ML (Chennai) (South India)

Looking for someone bright out of college someone who has completed engineering and has basic knowledge of Node, React, machine learning willing to work for a US based startup. It will be great learning in AI, Machine Learning including face recognit ...
Apply here: https://chennai.craigslist.org/sof/d/jr-full-stack-developer-node-react-ml/6781597735.html

What we know about the Newman officer's death and manhunt - KCRA Sacramento

'Transformer incident’ may be cause of bluish light reported in New York City, authorities say - Fox News

Blizzard conditions cripple central U.S.; bitter cold spreads across region - Omaha World-Herald

Father whose son died in custody knew bringing him would ease entry into U.S. - The Washington Post

Partial government shutdown set to extend into next Congress - Washington Examiner

Partial government shutdown set to extend into next Congress  Washington Examiner

The House and Senate adjourned Thursday without reaching a compromise that would end the shutdown of roughly 25 percent of the federal government.

View full coverage on Google News
by via Top stories - Google News

The Syria Fallout - The Wall Street Journal

71-year-old man is trying to cross the Atlantic Ocean in a barrel - CBS News

Asian stocks mostly trade higher as Japan slips - CNBC

Asian stocks mostly trade higher as Japan slips  CNBC

In overnight market action stateside, stocks added to strong gains seen on Wednesday following a wild session which saw the Dow Jones Industrial Average ...

View full coverage on Google News
by via Top stories - Google News

CenturyLink outage knocks out 911 calls in parts of W. Wash. - KOMO News

Has Oil Hit Rock Bottom? | OilPrice.com - OilPrice.com

Trump may use executive order to ban Huawei, ZTE purchases - CNET en Espanol

Instagram users are revolting...against horizontal scrolling - Notebookcheck.net

The best things in life are free, and other takeaways from Mavericks' skid-busting win over New Orleans - Dallas News

Junior-Softwareentwickler (w/m/d) Java Abteilung IT / Anwendungsentwicklung at Süddeutsche Krankenversicherung a.G. (Fellbach, Deutschland)

Die Süddeutsche Krankenversicherung a.G. sucht zum nächstmöglichen Zeitpunkt für die Hauptverwaltung in Fellbach einenüddeutsche Krankenversicherung a.G. sucht zum nächstmöglichen Zeitpunkt für die Hauptverwaltung in Fellbach einen


Junior Softwareentwickler (w/m/d) mit Java-Kenntnissen
für die Ab


Ihre Aufgaben:
 • Implementierung von Softwarelösungen auf Basis modernster Technologien wie z.B. Java 9, Vaadin und Angular

 • Konzeption, Erstellung und Umsetzung von Softwareprojekten im Versicherungs­umfeld

 • Entwicklung serviceorientierter Architek­tur auf Basis von Java

 • Erstellung moderner versicherungs­tech­nischer Anwendungen in Zusammen­arbeit mit angrenzenden Fachbereichen

 • Entwicklung von datenbankbasierten Softwarelösungen unter Verwendung von Maven, Jenkins und Tomcat sowie PostgreSQLWir erwarten:
 • erfolgreich abgeschlossenes infor­mationstechnisches Studium oder entsprechende Fachausbildung

 • gute Kenntnisse in der Java-Pro­grammierung sowie Objektorientierung

 • idealerweise Kenntnisse in der Programmierung in Angular (Typescript)

 • gute Kenntnisse in Technologien wie XML, HTML, JavaScript, CSS und Web-Services

 • idealerweise KnowHow in der Ent­wicklung von REST-Webservices in Java

 • hohe Kommunikations-, Innovations- und Teamfähigkeit


Wir bieten:
 • leistungsgerechte Bezahlung

 • einen sicheren Arbeitsplatz

 • umfangreiche Sozialleistungen

 • ein gutes Betriebsklima
Haben wir Ihr Interesse geweckt? Dann bewerben Sie sich jetzt direkt online über unser Bewerberportal. Wir freuen uns auf Ihre Bewerbung.


Sollten Sie Fragen zu dieser Position haben, wenden Sie sich gerne an unsere Personal­referentin Frau Laura Schuster (Tel. 0711/7372-8611).


Jetzt online bewerben!


Süddeutsche Krankenversicherung a.G.
Raiffeisenplatz 5, 70736 Fellbach
www.sdk.de
teilung IT / Anwendungsentwicklung


by via developer jobs - Stack Overflow

Frontend Engineer - Sofia at Falcon.io (Sofia, Bulgaria)

As a Falcon Frontend Software Engineer, you will help build, scale and improve the frontend of a fast growing Customer Experience platform. You will aid us in building a real time, scalable, stable platform serving thousands of clients in a reliable, consistent and performant manner. You will be using new technologies to solve hard problems in a friendly and encouraging work environment. You will also be encouraged to share your experience and knowledge, sparring with your colleagues to grow together!What you'll do:
 • Help build the rich user interface that hundreds of global client teams work with every day

 • Create engaging data visualisations and tools for our clients, planning, and structuring great UX across the platform

 • Deliver high quality solutions

 • Act as a sparring partner to various members of the team

 • Constantly share and debate best practices with your peersWhat you have:
 • At least 5+ years in a similar role

 • Expert knowledge of JavaScript, HTML and CSS

 • Knowledge of front end frameworks such as AngularJS, and libraries such as Polymer

 • Experience with visualisation libraries, such as Highcharts or similar

 • Familiarity with the whole web stack

 • Excellent communication & teamwork skills

 • Adaptable, resourceful and able to share your knowledge with the rest of the team

 • Experience building and debugging complex systems in a team environment

 • Practical experience with Typescript would be desirable, though not required

 • Experience with unidirectional dataflows, e.g. by utilising a flux pattern would be also advantageous, though not necessaryWhat we offer:
 • Internal tech talks, skills-building resources and technical people leads who help you achieve mastery

 • Open, informal and international working environment

 • An opportunity to work with companies of all sizes including large international brands in a cross-border context

 • High level of responsibility and excellent career opportunities

 • Flexible working hours

 • Social events like friday bar, company outings and moreAbout Falcon.io Falcon.io provides a unified SaaS platform for social media listening, engaging, publishing and managing customer data. We enable our clients to explore the full potential of digital marketing by managing multiple customer touch points from one platform. Our platform has already achieved great international traction in the market, with its technology endorsed by partnerships with Facebook, Twitter and Instagram. Founded as Falcon Social in Copenhagen in 2010, we now also have offices in New York City, Berlin, Budapest and Sofia. We’re a highly diverse team, and we’re always looking for passionate and curious people who want to be part of a fast-paced, high-energy environment.


by via developer jobs - Stack Overflow

Front-end Developer with JavaScript or Angular 6 (Typescript) at Paysafe (Sofia, Bulgaria)

As a Frontend developer at Paysafe Group you’ll build modern applications into our Digital wallets business. You’ll be building awesome functionalities on the back stage and coach your fellow developers.


What you really do • You contribute to the responsive layout and the frontend of our microservices and our RESTFul web services.

 • You write testable code that will be continuously integrated and deployed, and will therefore have a real effect on live environments.

 • You review code of your peers in the team within the agile environment of Paysafe

 • You coach and provide feedback for other developers
   


How you do it • You prioritize your own work together with your team and Product Manager.

 • You’re not afraid to take charge if you think things can be better.

 • You use the right tools for the job. You’re directed by your analytical skills and ability to stay objective.
   


Team


You have the opportunity to become part of the Cross Border Payments and Transfers Teams (Remittance). he Team, Product Manager and Scrum Master decide the fate of the project. Team is usually comprised of four to six developers, using technologies ranging from Spring or Java SE to Angular 6 (Typescript) or JavaScript.
 


What we’re asking • You are the final boss in the game of JavaScript/Angular, Responsive layouts and RESTFul web services.

 • You view difficult tasks as challenges not blockers.

 • You understand version control, specifically Git(hub).

 • You’re proud of what you do and you welcome feedback.

 • You're willing to work in an international work environment.
   


What we’re offering • Money

 • An awesome workspace with weekly tech talks thirsty Thursdays, team activities and an informal playful office space.

 • Cool and technically challenging projects

 • You no longer need to be jealous of all the people showing off with the latest technologies on the market. You’ll be one of them

 • 24 paid leave days

 • Free conference attendances in Bulgaria and abroad

 • Parties.


by via developer jobs - Stack Overflow

Frontend Engineer with NodeJS, React, AngularJS at Smart Code ltd (Sofia, Bulgaria)

Hello, thank you for stopping by.


We are Smart Code, an innovative and fast growing Bulgarian software company building our own products!


Stremio and AdEx are on top of our efforts!


Stremio is a video streaming hub used by more than 5 million people around the world. The product line includes a desktop app covering all major platforms (Windows, MacOS, Linux ), mobile apps for iOS and Android and a TV app based on Qt. Stremio works in browser, too ;) 


AdEx is the first decentralized advertising network based on the Ethereum network and blockchain technologies. We've launched the platform beta in the beginning of 2018!


Currently, we are looking for experienced front-end developer to join our team here in Sofia. The team consists of 12 fantastic professionals and you can find more about us on our company page.


:: Work process


You will be working on both projects. Of course, the work process is consistent, and well organized in order to keep your workflow uninterrupted and smooth.


Recently, we have successfully launched the AdEx beta, so probably we will focus on this for beginning.


:: Required technical knowledge


Cutting to the chase, we are looking for an expert level of JavaScript and ES6 engineer.

- Solid experience with front-end frameworks including Vue.js, React, AngularJS (1.x or newer);

- Strong experience with NodeJS;

- Excellent understanding of HTML5 and CSS3;

- Excellent understanding of how browsers work: fundamentals of TCP, HTTP / HTTPS, DOM and the general architecture of the web;

- Familiar with MongoDB, Redis, or other NoSQL DBMS;

- Understanding of browser security (e.g. XSS);

- Solid experience in API implementations and REST;


:: The following will be great advantage

- Android / Java experience;

- iOS / Objective C / Swift experience;

- Worked with/in video streaming;

- Worked with lower level projects, e.g. C/C++

- Worked with bash scripts, automation on Linux

- Strong GitHub presence and involvement in open-source projects is highly valued;


:: Understanding layout & UI implementation

- Excellent understanding of highly-effective UI implementation following good practices;

- Familiar with Apple Design and Material Design guidelines;

- Highly intuitive about good UI and UX;


:: Personal requirements


- Creative problem solver with critical thinking;


- Cooperative team player with good sense of humor;


- Self-motivated and highly effective, with minimum need of supervision, asking the right questions;


:: What we offer


We appreciate our team members and invest in their professional development in various shapes and forms such as conferences, seminars, online courses, books.


The office environment we put together is really fun. We love gadgets! We have a lot of them around!
The fun part is that we need to test a lot.. so you can find anything at the office! :)


Full list of benefits: • Working with latest technologies;

 • Competitive salary with achievement bonus;

 • Home office options;

 • Flexible working hours;

 • Very friendly office environment;

 • An amazing team of young experts;

 • Extra paid vacation days;

 • Free public transport;

 • Free MultiSport card;

 • There is always beer, wine and snacks at the office;

 • Beer Friday starts at 3pm (in other days we drink beer after 5pm);


:: Bottom line 


If you are looking for a big, fancy corporation, we are not one. If you want to build the future of tomorrow, we would love to talk to you!


Just click the Apply button and let's get in touch!


by via developer jobs - Stack Overflow

3D Artist / Animator at Powerfront Pty Ltd () (allows remote)

3D Artist / Animator - Work Remote - Full Time - AMAZING OPPORTUNITY


First visit www.powerfront.com to get excited with the type of work we do.


Powerfront, the creators of the INSIDE™ Visual Customer Engagement Platform. For the first time, retailers can view their online store or website LIVE in real-time; track customers’ behavior and interact when it matters the most. visit http://bit.ly/2GKBlON for more details.


Our Portfolio includes leading brands such as Gucci, Valentino, Staples, Adidas, Rooms To Go, Dillard’s, Neiman Marcus and more. Looking for a talented, hard working, multi-tasking, self-starter to join our Creative Team working US hours. • Start immediately

 • Full Time Position Contract Position

 • Further your career with an international, innovative web company

 • Great team from all over the world

 • Structured Remote working arrangement


We are a dedicated, passionate and close knit team with technology running through our veins. We are reinventing the world of web Customer Engagement software; we are not developing small applications. We have developed software that transforms the way companies run their online business. Every day, you will be challenged. A career at Powerfront is super challenging and is your opportunity to become a leader.


We are looking for someone who: • Likes to work in a fast-paced company

 • Learns quickly and works collaboratively

 • Has a "get it done" attitude

 • Is 100% committed and focused on delivering to tight deadlines

 • Highly detail oriented

 • Value quality and excellence

 • Exceptional verbal and written communication skills

 • Passion for the craft

 • Dedication and commitment

 • Transparency and IntegrityKey responsibilities will include: • Follow Creative Direction

 • Available U.S. hours

 • Create 3D models and for interior concepts

 • Work with existing character design and rig

 • Animation rendering

 • Unwrapping, texturing, lighting, rendering

 • Compositing & Post productionRequired Skills and Experience: • Must have advanced verbal and written English skills

 • A multi tasker who isn’t phased by a varied work schedule

 • Able to manage multiple tasks and priorities and adapt to changing situations.

 • A fast internet connection and quiet workspace is essential.

 • Ability to handle highly sensitive and confidential information with integrity and professionalism.

 • Pixel perfect - Eye for detail

 • Good design skills

 • Great communication skills - visual & vocal

 • Managing & adhering to style guides / inhouse and customer

 • 3D Studio Max

 • After Effects

 • Maya

 • Z-Brush

 • Adobe PhotoshopYou will work from your home. For more information about us and our work, please visit www.powerfront.com


"Only short-listed candidates will be invited via e-mail/phone for an Interview "


We hope to hear from you!


by via developer jobs - Stack Overflow