Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Developmentspecialist Datapower (senior) at Rijksoverheid (Apeldoorn, Netherlands)


Search jobs and placement papers

Developmentspecialist Datapower (senior) at Rijksoverheid (Apeldoorn, Netherlands)

Developmentspecialist Datapower (senior)
Belastingdienst



Functieomschrijving
"Bouwen aan de Messaging Gateway van de toekomst maakt ons enorm enthousiast! En al helemaal als ons dat ook nog eens lukt dat onder hoge tijdsdruk." Developmentspecialist Middleware bij de Belastingdienst.

De performance van de Belastingdienst stoelt in belangrijke mate op onze ICT-infrastructuur: één van de meest geavanceerde van de wereld. En ook door dat laatste is onze (digitale) dienstverlening aan burgers en bedrijven in Nederland van een erg hoog niveau. De unit basic middleware houdt zich bezig met message queueing en is verantwoordelijk voor ontwerp, bouw en test uit op het gebied van Websphere Message Queuing (berichtenverkeer), Cross File Transfer (bestandsverkeer), broker en gateway services (DataPower).

Onze infrastructuur is gescheiden in een development- en operations-omgeving. Zij werken volgens de principes van het Agile-manifest met de toepassing van de Scrum-methodiek. In deze 'dev-ops' omgeving richt jij je op de externe processen: op de gegevensstromen met het bedrijfsleven of met andere organisatieonderdelen binnen de Rijksoverheid. Uitdagend werk voor een flexibele professional!

Als developmentspecialist DataPower specialist zorg jij ervoor dat onze applicaties soepel en geruisloos met elkaar (blijven) communiceren. Je bent werkzaam bij het team dat bijvoorbeeld de berichtenstroom van de douane op Schiphol, van de Rotterdamse haven én die van de Rijksdienst voor het Wegverkeer. Je zorgt ervoor dat de gegevens uit onze mobiele apps onze dienst en servers kunnen bereiken. Een enorm dynamische wereld.

In jouw rol van senior engineer neem jij je collega's mee in de nieuwste technieken en je coacht hen in hun ontwikkeling. Je krijgt alle ruimte om je te verdiepen in vernieuwende technieken waarmee je bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw team! Je bent van begin tot eind betrokken bij de projecten waar je aan werkt, waardoor je ook het resultaat van jouw inzet en die van het team ziet.

De werkzaamheden van het team kennen een enorme dynamiek. Denk bijvoorbeeld aan de heel spannende periode van de online aangifte'. Op dat moment doen alle ongeveer 12 miljoen belastingplichtigen op hetzelfde en misschien wel allerlaatste moment aangifte en kan onze organisatie dat aan? De uitvoering doe je samen met jouw collega's die verantwoordelijk zijn voor de exploitatie en je grijpt meteen in als dat nodig is. Termen als migraties, hoog beschikbaar, security, middleware, disaster & recovery en uitwijk- en calamiteitenplannen hebben voor jou dan ook geen enkel geheim.

Word jij onze nieuwe collega? Of wil je liever eerst eens praten over jouw, misschien wel toekomstige werkzaamheden? Neem dan contact op met Paul van Oostende, teammanager Middleware.

Functie-eisen



  • Je beschikt over een hbo werk- en denk niveau en je bent bij voorkeur in het bezit van het hbo-diploma in een relevante ICT-richting, het liefst (technische) informatica.

  • Je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring als developer of software engineer.

  • Als senior heb je ervaring met het begeleiden van professionals in hun ontwikkeling.

  • Je hebt uitstekende kennis van IBM DataPower en operating systems zoals Windows en Linux en bij voorkeur ook Mainframe.

  • Als je beschikt over kennis van IBM DataPower, IBM MQ en Message Broker is dat een pre.

  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.


 
Jouw competenties?



  • analyseren

  • klantgerichtheid

  • samenwerken

  • zelfontwikkeling

  • resultaatgerichtheid


 
Wat vinden wij nog meer belangrijk?
Je hebt een positieve instelling en dienstverlening hoog in het vaandel staan. Je beschikt over goede contactuele en communicatieve vaardigheden en je kunt uitstekend samenwerken. Je wil jouw kennis en kunde altijd delen met collegas en ook daarom jezelf blijven ontwikkelen en specialiseren. Je denkt in oplossingen en je bent creatief. Je voert je werkzaamheden zelfstandig uit en je bent ook dan in staat om onder tijdsdruk te werken. Én je bent enthousiast en gedreven.

Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau:
schaal 11
Maandsalaris: Min €3.130 – Max. €4.809 (bruto)
Dienstverband: Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
Contractduur: Tijdelijk aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
Minimaal aantal uren per week: 32
Maximaal aantal uren per week: 36

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en een vergoeding woon-werkverkeer. Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn. En we vragen aan nieuwe medwerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen aanstelling.

Het kan voorkomen dat je buiten je reguliere werktijden gevraagd wordt om stand-by te staan om verstoringen in het productieproces op te lossen. Hiervoor krijg je een vergoeding.

Bijzonderheden
We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die beschikking mee.

De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde opleiding(en) als werkervaringseisen. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

Een (online) voorselectietest of een assessment kan deel uitmaken van het sollicitatieproces (uitgezonderd interne horizontale kandidaten), evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de sollicitatie-button reageert en je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten. Na sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Houd er rekening mee dat het solliciteren technische problemen met zich mee kan brengen. Wacht hiermee dus niet tot het laatste moment.

Contactpersonen
Voor meer informatie over deze vacature: Paul van Oostende, Teammanager 06-18607088. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure: Marija Hoksbergen, Adviseur Werving & Selectie 06-27063341.

Digitaal solliciteren
Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Een ieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment