Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Strategisch .Net developer at Belastingdienst (Apeldoorn, Netherlands)


Search jobs and placement papers

Strategisch .Net developer at Belastingdienst (Apeldoorn, Netherlands)

Strategisch .Net developer
Belastingdienst

Stand­plaats: Apeldoorn
Uren per week: 32 - 36
Maand­salaris: €3.560 - €5.292
Salaris­niveau: schaal 12
Niveau: Master / doctoraal
Vakgebied: ICT
Reageren voor: 4 juli
Vacature­nummer: 911013
Dienst­verband: Vaste aanstelling (eventueel met een proeftijd)

Functie­omschrijving
Ben jij de zeer ervaren strategisch .Net developer die onze ontwikkelteams optimaal laat presteren? En kun jij onze technische software architectuur verder vormgeven? Heb jij een helicopterview en behoud je tegelijkertijd het overzicht? Ben jij onze nieuwe strategisch .Net developer van het Centrum voor applicatieontwikkeling en -onderhoud van de Belastingdienst (B/CAO)?

Onze .Net developers werken vooral voor het toeslagenverstrekkingensysteem (TVS). TVS zorgt voor de toekenning en uitbetaling van de zorg-, huur-, en kinderopvangtoeslag en van het kindgebondenbudget, waar maar liefst 12 miljoen burgers in Nederland gebruik van maken. Het is een van de grootste.Net-toepassingen in Nederland, bestaande uit ongeveer 30 componenten met een totale omvang van ongeveer 16.000 functiepunten. De databases zijn zeer groot en het systeem moet 24/7 online beschikbaar zijn. Er werken dan ook ruim 150 mensen binnen een SAFe/Agile-organisatie om dit landschap te onderhouden en te vernieuwen en wat het voor .net developers een heel interessante werkomgeving maakt.

In jouw rol van strategisch .Net developer stuur jij onze ontwikkelteams (op afstand) aan die werken met de nieuwste ontwikkeltools en omvangrijke applicaties ontwikkelen met soms meer dan 16.000 functiepunten. Deze applicaties komen tot stand dankzij onze zelfsturende scrumteams, die iedere vier weken een uitbreiding releasen. Vakinhoudelijk ben jij als expert hét voorbeeld voor de andere ontwikkelaars binnen deze scrumteams. Je treedt op als coach, bent vraagbaak, zorgt voor het stroomlijnen van werkzaamheden en vertegenwoordigt de teams in overleggen in project- en werkgroepen.
Als strategisch .Net developer ben je bovendien sparringpartner voor het management en de ICT-architecten. Het is erg belangrijk dat je objectgeoriënteerd denkt, goede kennis hebt van design patterns en weet hoe je non-functionele requirements in kwaliteitsattributen kunt uitdrukken.

Ongeveer de helft van je tijd ben je bezig met het vaststellen van de technische software architectuur in .Net. De overige tijd besteed je aan het uitdragen van de architectuur binnen de scrumteams en aan het in contact komen met in- en externe stakeholders. En hiervoor is het uiteraard van groot belang dat je vakinhoudelijk op de hoogte bent én blijft van de laatste ontwikkelingen in de .Net-omgevingen.

Functie-eisen • Je bent in het bezit van een wo-diploma in een ICT-gerelateerde richting.

 • Je hebt minimaal 10 jaar werkervaring in de ontwikkeling van complexe webgebaseerde en service georiënteerde enterprisesystemen.

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in het geven van inhoudelijke richting en sturing aan ontwikkelteams.

 • Je bent een zeer ervaren ontwikkelaar op het .Net Framework en hebt ruime kennis van en ervaring met Microsoft-technologieën zoals ASP.Net, C#.Net, .Net Framework, Visual Studio en SQL-Server en met ontwikkelprocessen zoals Scrum, Agile en TDD.

 • Je hebt aantoonbaar ervaring met authenticatie en autorisatie mechanismes. Kennis en ervaring met federated security op basis van ADFS is een pre.

 • Je hebt aantoonbare ervaring in het opstellen van coderingsrichtlijnen en kunt infrastructurele en technische aanpassingen in het IT-landschap bedenken en realiseren.

 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.Jouw competenties? • Organisatiesensitiviteit

 • Netwerken

 • Analyseren

 • Overtuigingskracht

 • Plannen en organiserenWat vinden we nog meer belangrijk?
Je bent je goed bewust van de ambtelijke omgeving waarin je werkt en tegelijkertijd durf je buiten de gebaande paden te treden en risicos te nemen. Je bent goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends binnen jouw vakgebied en je deelt die kennis en ervaring met jouw team. Je bent creatief en je stelt concrete doelen. Resultaatgerichtheid is jou niet vreemd.

Arbeids­voorwaarden • Salaris­niveauschaal 12

 • Salaris­omschrijving Het kan voorkomen dat je buiten je reguliere werktijden gevraagd wordt om stand-by te staan om verstoringen in het productieproces op te lossen. Hiervoor krijg je een vergoeding.

 • Maand­salaris Min €3.560 – Max. €5.292 (bruto)

 • Dienst­verband Vaste aanstelling (eventueel met een proeftijd)

 • Minimaal aantal uren per week 32

 • Maximaal aantal uren per week 36Overige arbeids­voorwaarden
Naast salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en een vergoeding woon-werkverkeer (o.a. mobiliteitskaart openbaar vervoer tweede klas). Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

De Belastingdienst streeft naar een evenwichtig samengesteld personeelsbestand, dat een afspiegeling is van de samenleving. Bij gelijke geschiktheid van kandidaten bepaalt dat streven de selectie van de kandidaat. Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn. We werken met wederzijds vertrouwen in een professionele organisatie. Onze basis wordt gevormd door oprechte betrokkenheid van en naar ons personeel.

Bijzonderheden
Wanneer je solliciteert bij de Belastingdienst is het belangrijk dat je beschikt over de gevraagde opleiding(en), zoals deze in de functie-eisen staat omschreven. Geef dit duidelijk aan in je cv. Graag ontvangen we je brief en cv in een Word-, Excel- of PDF-bestand via de 'Solliciteer' button. De sollicitaties worden conform geldende afspraken in beschouwing genomen (waaronder PUB, ARAR en aanvullende besluiten van het managementteam van de Belastingdienst). Wanneer je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan een kopie van je beschikking als bijlage mee met je sollicitatie.

Na de sluitingsdatum is het niet mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Jouw kandidatuur wordt alleen in behandeling genomen wanneer je op de juiste manier, via de daarvoor bestemde sollicitatie-button reageert en je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten. 

De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het door ons opgestelde profiel. Dit heeft zowel betrekking op de genoemde opleiding(en) als op de werkervaringseisen. Kandidaten die ten tijde van hun sollicitatie bezig zijn met een startopleiding binnen de Belastingdienst, worden om bedrijfseconomische redenen niet als eerste in beschouwing genomen. 

Een competentietest, een assessment, een presentatie, het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken, kunnen deel uitmaken van het selectieproces. Bovendien is het mogelijk dat we kandidaten screenen op onbesproken gedrag. 

Daarnaast vragen we aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen. Wanneer niet aan deze voorwaarde wordt voldaan, dan volgt er geen aanstelling. 

Voor meer informatie over de Belastingdienst kun je terecht op www.belastingdienst.nl

N.B. De Belastingdienst gebruikt een digitale manier van solliciteren. Houd er rekening mee dat het invullen van het sollicitatieformulier mogelijk technische problemen met zich meebrengt. Wacht dus niet tot het laatste moment met solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Apeldoorn, .NET developer, .Net ontwikkelaar.


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment