Search jobs and placement papers

Patria: Ohjelmistosuunnittelija at aTalent Recruiting (Tampere, Finland)

Tyyppi: Täysipäiväinen, Vakituinen


Työaika: 37,5h/viikko


Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe - työelämässä


Sijainti: Hatanpään valtatie 30, Tampere


Aloituspäivämäärä: Neuvoteltavissa


Haun deadline: 18.02.2018


Patriassa puolustus-, turvallisuus- ja ilmailuteollisuuden monipuoliset tehtävät työllistävät yhteensä 2900 osaajaa. Esimiestyön ja osaamisen kehittäminen ovat henkilöstöasioiden painopistealueita. Ainutlaatuinen huipputeknologian osaaminen ja vuosikymmenien kokemus ovat perustana tulevaisuuden menestyksekkäisiin tuote- ja palvelukonsepteihin. Katso lisätietoja http://bit.ly/2o1a9PI.


Systems-liiketoiminta tarjoaa tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita. Järjestelmäosaamisen ydintä on tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen tähtäävien järjestelmien toimittaminen. Toimipaikat ovat Tampere, Halli ja Espoo.Patrian Systems-liiketoiminta etsii nyt Tampereen toimistolleen ohjelmistosuunnittelijaa radioteknisten sensorien tuoteryhmään. Tuotekehitysvaiheessa oleva kokonaisjärjestelmä on teknisesti vaativa, käytettävä teknologiakirjo on laaja, ja järjestelmän rakentamiseen osallistuu asiantuntijoita useilta eri osaamisalueilta. Menestyksen avain on saumaton yhteistyö järjestelmäosuuksien ja niitä toteuttavien tiimien välillä, joten ohjelmistokehittäjänä Patrialla sinulle avautuu mahdollisuus saada myös laajempaa näkemystä esimerkiksi antenni-, laitteisto- tai signaalinkäsittelyratkaisuista. Alkuvaiheessa odotamme sinulla olevan opintojen tai työkokemuksen kautta kertynyttä osaamista erityisesti C++-kielestä.


Hankkeessa työskentelee tällä hetkellä yli 20 henkilöä viidessä eri tiimissä. Tässä tehtävässä tulisit liittymään osaksi osaavaa kolmen hengen ohjelmistokehitystiimiä. Työsuhteesi on vakituinen ja meneillään olevan hankkeen kesto on 3-4 vuotta.  Töiden alkuun pääset hyvin Patrian perehdyttämisohjelman avulla. Siihen olennaisena osana kuuluu tulevan tiimisi osaajien tarjoama perehdyttämis- ja koulutusjakso. Työtä tehdään tiiminä, mutta työssäsi pääset ottamaan vastuuta ja soveltamaan asioita, joita muiden toimialojen tuotteissa tulee harvoin vastaan. Hankkeen edetessä pystyt todella näkemään työsi lopputuloksen ja työskentelemään aidosti merkityksellisen tuotteen parissa.


Odotamme:  • Osaamista C++-kielestä

  • Soveltuvaa koulutustaustaa

  • Tiimityöskentelytaitoja

  • Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa


Luemme eduksi:  • Linux-osaamisen


Patria tarjoaa:  • Mahdollisuuden työskennellä aidosti merkityksellisten tuotteiden parissa osaavassa ja kannustavassa tiimissä sekä työyhteisössä, jossa viihdytään

  • Tilaisuuden olla osana projektia alusta loppuun ja nähdä oman työpanoksesi jäljen

  • Kattavan perehdytyksen Patriaan ja tehtävään

  • Diplomi/opinnäytetyömahdollisuuden


Jos mielenkiintosi heräsi, lähetähän viimeistään 18.2.2018 CV:si ja hakemuksesi tänne: https://apply.atalent.fi/patria-ohjelmistosuunnittelija-2-2018 Kerrothan hakukirjeessäsi mahdollisen aloituspäiväsi sekä palkkatoiveesi. Pyydämme sinua toimittamaan hakudokumenttisi PDF-muodossa. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.


Patriasta voit lukea lisää osoitteessa https://www.patria.fi/fi Rekrytointiprosessista kertoo aTalentin Recruitment Manager Emma Toivola (+358 50 304 5809, emma.toivola[ät]atalent.fi).


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment