Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Senior Development Engineer Technology Lab at ABN AMRO Bank (Amsterdam, Netherlands)


Search jobs and placement papers

Senior Development Engineer Technology Lab at ABN AMRO Bank (Amsterdam, Netherlands)

In het kort


Bouw jij met de nieuwste technieken de applicaties van de toekomst? Als getalenteerd software developer doorgrond je de nieuwste technologieën en bouw je hier aansprekende prototypes mee. Heb je een passie voor de laatste technologische trends en kun je jezelf en anderen die snel eigen maken, dan zijn wij op zoek naar jou! Het Technology Lab is een jonge afdeling binnen IT. Met een klein, tech-savvy team werk je aan het vinden, doorgronden en uitdragen van de nieuwste technologieën. Of het nu AI, VR/AR, IoT, BlockChain of Chatbots is, je zit er bovenop. Naast ontwikkelingen op technologisch gebied is er binnen het team ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en verdere ontwikkeling van de professionaliteit als team. Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!


Je werk


Je doorgrondt nieuwe technologische trends en maakt je deze snel eigen. Door het doen van experimenten leer je in korte tijd de potentie en toepasbaarheid van deze nieuwe technologieën en draag je dit –samen met het team- uit naar de ABN AMRO organisatie. Je bedenkt niet alleen nieuwe prototypes en toepassingen maar je bouwt ze ook zelf, of je laat ze bouwen. Daarnaast draag je actief uit wat de toepassingsmogelijkheden zijn voor onze business en klanten. Door AI oplossingen die jij ontwikkelt, kun je bijvoorbeeld het werk van onze callcenter- en webcare agents makkelijker maken. Of ervoor zorgen dat klanten straks virtueel door hun potentiële nieuwe huis lopen. Daarnaast coach je de meer junior developers in het team om zich verder te verbeteren en hun kennis actief uit te breiden.


Je werkomgeving


De technologische ontwikkelingen gaan steeds sneller. Wij zijn één van de afdelingen die ervoor zorgen dat ABN AMRO op innovatief vlak bij blijft, maar liefst vooruit loopt op de concurrentie. Dat brengt met zich mee dat er veel technologische opties zijn om nieuwe prototypes te maken. Die opties actualiseren we steeds op basis van de inzichten in het team. Onderzoek maakt een belangrijk onderdeel van het werk uit. Net als zelf ervaren wat werkt maar ook juist wat niet werkt.


Je profiel


Je development skills zijn uitstekend en je hebt relevante ervaring met de nieuwste front-end frameworks, HTML/CSS/Javascript. Daarnaast schuw je het nodige back-end werk ook niet. Je eigen werkzaamheden kun je goed plannen. Je bent leergierig en kunt je nieuwe technieken snel eigen maken. Daarbij denk je ook direct na over de kansen die de techniek kunnen brengen, in samenwerking met het team. Een team waarmee je goed kunt samenwerken. Daarnaast kun je ook uitstekend zelfstandig je taken vervullen.Als ervaren developer voel je je medeverantwoordelijk voor de technologische ontwikkeling van minder ervaren collega’s en ben je in staat hen te coachen.Je bent intrinsiek gedreven om up to date te blijven en externe bronnen aan te wenden, te onderhouden en uit te bouwen. Je verrast regelmatig met initiatieven of ontwikkelingen die nog lang niet op de gangbare sites te vinden zijn. Met jouw kennis en ervaring help je het team de richting te bepalen.


Check je profiel:



  • Minimaal HBO denk- en werkniveau

  • Minimaal 5 jaar aantoonbare relevante ervaring met (front-end) development

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

  • Pro-actief op zoek naar nieuwe technieken, die je je snel eigen maakt

  • Zelfsturende team-player

  • Helpt anderen zich op technologisch vlak te ontwikkelen

  • Denkt op strategisch niveau mee over technologische kansen

  • Zaken die in een klein team ook moeten gebeuren, pak je direct op

  • Ervaring met agile werken is een pré


We bieden



  • Je volop de kans jouw (team)resultaten steeds te delen met een groeiende groep medestanders in een professionele organisatie.

  • Een grote 'sandbox', die continu in ontwikkeling is, waarin je naar hartenlust kunt experimenteren.

  • Een prominente plek in een gedreven team met gelijkgezinden, waar jouw kennis en vaardigheden écht impact hebben.

  • Een grote IT organisatie waarin je met veel innovatieve afdelingen samenwerkt en die binnenkort onderdeel uitmaakt van je kennisnetwerk.

  • Een uitdagende functie in een enorme organisatie die volop in ontwikkeling is, waarin verandering steeds vanzelfsprekender en noodzakelijker is.

  • Een goed salaris met veel kansen om te ontwikkelen (ruim opleidingsbudget) en genoeg mogelijkheden om door te groeien.


Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment