Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Teamledare till Headlights utvecklarteam i Dalarna at Headlight (Borlänge, Sweden)


Search jobs and placement papers

Teamledare till Headlights utvecklarteam i Dalarna at Headlight (Borlänge, Sweden)

Headlight växer i Dalarna och vi söker därför dig som vill kombinera en teamledarroll med spännande uppdrag hos våra kunder i Dalarna.


Teamledaren ansvarar för en grupp som i huvudsak jobbar med systemutveckling och integration. Det är önskvärt att du själv har eller arbetar med utveckling idag för att skapa en god förståelse för gruppens utmaningar i sin konsultroll och för att på bästa sätt stötta dem i deras framtida utmaningar.


Som Teamledare på Headlight ansvarar du för personal, ekonomi och sälj, men i olika omfattning beroende på din bakgrund, dina intressen samt teamets storlek. Det innebär att du som Teamledare i varierande grad jobbar med kompetensplanering både på individ- och gruppnivå, rekrytering, affärsutveckling, säljstöd, löpande uppföljning av kvalitet och ekonomi.


Du bör ha tidigare erfarenhet av roller där du har haft ett ledaransvar. Din personlighet är viktig och vi söker dig som är social, har ett stort eget driv och en dos affärsmannaskap. Du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du kan inspirera andra och drivs av att se andra utvecklas. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du kan hantera många samtidiga aktiviteter utan att tappa fokus och du gillar nya utmaningar.


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment