Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Juniorutvikler at Maritech (Molde, Norway)


Search jobs and placement papers

Juniorutvikler at Maritech (Molde, Norway)

ELSKER DU Å PROGRAMMERE?


Vil du være med å digitalisere sjømatnæringen? Vi i Maritech søker nå etter deg som har brennende lidenskap for å utvikle gode brukerløsninger med bruk av moderne web-teknologier! Dette er kanskje Molde sin mest spennende mulighet for deg som er glad i koding - les mer for å finne ut om dette kan være noe for deg!INFORMASJON OM STILLINGEN


Vi utvikler datasystemer for sjømatnæringen som ivaretar en effektiv arbeidsflyt gjennom hele verdikjeden. For å være en ledende aktør globalt må vi være raske til å ta i bruk ny teknologi og ha et skarpt øye til nye teknologier som maskinlæring, AI og blockchain. Kort oppsummert, vi digitaliserer sjømatnæringen!


Vi søker nå også etter en senior systemutvikler, og til denne rollen hvor vi trenger en som skal utvikle løsningsr som enkelt kan benyttes av kunder


Din rolle og ditt ansvar som junior webutvikler vil være å arbeide med design og systemuvikling av våre bransjeløsninger. Hos oss vil du få muligheten til å jobbe med vår teknologistack som blant annet inkluderer ASP.Net, C#, HTML 5, Angular2, TypeScript, CSS, Bootstrap, DevExtreme og JavaScript. Videre kan du forvente deg å lære mye av oss andre som også arbeider med systemutvikling.


DU VIL IKKE UTVIKLE ALENE


I Maritech er vi ca 60 ansatte og 15 av oss arbeider dedikert med utvikling av våre produkter og løsninger. Vi liker å tro at vi har Romsdalen sitt beste arbeidsmiljø for en som liker å kode – hos oss vil du kode med nyutdannede til de med mange års erfaring og vi har fått vår utdannelse fra forskjellige utdanningsinstitusjoner.


Vi arbeider i et selskap som tar oppgaven med å digitalisere sjømatnæringen på alvor. Våre ansatte er nøkkelen til at vi skal kunne fortsette å innovere og for at at vi skal forbli den internasjonal markedslederen av forretningssystemer til sjømatnæringen- vi tar godt vare på våre kolleger!


HVEM TROR VI AT DU ER?  • Du har høyere utdanning innenfor IT

  • Du elsker å programmer!

  • På en eller annen måte har du fått erfaring med webutviklingsprosjekter hvor du har utforsket relevante og moderne webteknologier

  • Du har en GitHub-konto, og gjerne deler denne med oss!


Som person er du sulten på kunnskap og nysgjerrig på å lære og forstå forskjellige teknologier. Du er kreativ og løsningsorientert, og ord som åpen og uredd beskriver deg godt. Videre så er du strukturert i ditt daglige arbeid og fremoverlent når det kommer til å ta iniativ, og du er en do`er!


HVA KAN DU FORVENTE AV OSS?  • Fantastisk miljø med dyktige utviklere

  • Utfordrende og interessante arbeidsoppgaver!

  • Gode lønns- og pensjonsordninger

  • Utvikling!


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment