Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: 3D App Developer (2 collega's) at de Volksbank (Amsterdam, Netherlands)


Search jobs and placement papers

3D App Developer (2 collega's) at de Volksbank (Amsterdam, Netherlands)

Wil jij een uitdaging met verantwoordelijkheid in de wereld van Lucht- en Ruimtevaart? Heb jij Hbo Informatica of Game Development afgerond en misschien al enige werkervaring?


En.... Wil jij als toptalent de kansen om jezelf verder te ontwikkelen en wil je veel leren tijdens het werken? Word jij enthousiast van samenwerken aan de factor mens en innovatie?


NLR heeft voor haar locatie in Amsterdam meerdere (2) vacatures voor de functie van


3D App Developer


32 – 40 uur


Wat ga je doen als 3D App Developer?
Als App Developer mag je op onze afdeling aan de moderne en vernieuwende technologie werken die luchtvaartpersoneel ondersteunt in zowel training als de operatie. Zo werk je bijvoorbeeld aan vernieuwende Human-Machine Interfaces, maak je complexe processen en systemen inzichtelijk met AR/VR en onderzoek je de simulator-functionaliteiten van de toekomst. Naast de technische uitdagingen heb je regelmatig contact met de klant. In overleg met klanten werk je nieuwe ideeën en ondersteuning uit in de operationele praktijk. Door deze mooie combinatie is geen werkdag hetzelfde. 

Als 3D App Developer breng je mee: • Een afgeronde HBO opleiding Informatica, Game Development of vergelijkbare studierichting;

 • Ervaring met mobiele AR/VR platformen zoals de HoloLens of Smartphones;

 • Ervaring met het maken van grafische 3D applicaties in Unity3D/C#;

 • Ervaring met UI design waarin gebruikersgemak voorop staat;

 • Ervaring met SCRUM/Agile;

 • Resultaat- en klantgerichtheid;

 • Flexibiliteit en je zoekt feedback graag op ;

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.Wat biedt NLR jou? • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;

 • Een uitdagende baan in een hightech werkomgeving;

 • Een cultuur met ruimte om jezelf te zijn en je te ontwikkelen in een richting die bij jou past;

 • Een organisatie waar samenwerken, resultaatgerichtheid en betrokkenheid belangrijk zijn;

 • Mooie arbeidsvoorwaarden en de flexibiliteit die je van ‘het nieuwe werken’ mag verwachten.Jouw nieuwe werkomgeving
Het NLR, dedicated to innovation in aerospace, is dé organisatie in Nederland op het gebied van lucht- en ruimtevaart. Bij elkaar werken er zo’n 600 mensen; van vliegtuigbouwkundigen tot psychologen en van wiskundigen tot applicatie experts. De afdeling Training, Simulatie & Operator Performance richt zich op de factor mens in de luchtvaart. Er werken rond de 45 deskundigen op het gebied van onderwijs, luchtvaart, psychologie en informatica. Binnen onze projecten wordt multidisciplinair samengewerkt, zowel binnen als buiten het NLR. De afdeling beschikt over eigen vlucht- en missiesimulatoren voor gevechtsvliegtuig- en UAS (RPAS)-simulatie, een Lab dat zich richt op AR/VR innovaties en heeft toegang tot allerlei simulatiemiddelen en echte vliegtuigen bij verschillende externe organisaties. 

Informatie?
Neem voor meer informatie over de functie contact op met Harrie Bohnen, hij is verantwoordelijk voor de afdeling, harrie.bohnen@nlr.nl, 088-5113660. Uiteraard bezoek je ook onze website en ons NLRmedia kanaal voordat je solliciteert! 

Solliciteren op de functie van 3D App Developer 
Heb je interesse in deze functie? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina. Een positieve uitkomst van een screening is een voorwaarde voor indiensttreding. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Trefwoorden: Informatica, Game Development, App Developer, Software Ontwikkeling, ICT Ontwikkelaar, SCRUM, Agile, vacature Amsterdam


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment