Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Innovativa systemutvecklare at Säkerhetspolisen (Solna, Sweden)


Search jobs and placement papers

Innovativa systemutvecklare at Säkerhetspolisen (Solna, Sweden)

Innovativa systemutvecklare


Ref nr: 2018-16049
Vill du bidra till att skydda Sverige och vårt demokratiska samhälle? Säkerhetspolisen söker nu skickliga systemutvecklare till teknikenheten med placering i Stockholm. Hos oss får du arbeta i en mångfacetterad verksamhet där tillit, kollegialitet och professionalism värdesätts högt. Tillsammans gör vi skillnad – för ett säkert Sverige.


Ditt uppdrag
I rollen som systemutvecklare på teknikenheten kommer ditt huvudsakliga fokus att vara utveckling och förvaltning av våra mest verksamhetskritiska system. Här kommer du främst att arbeta med Microsoftbaserade komponenter så som .Net C#, Visual Studio, SQL Server och BizTalk för utveckling av back end, databaser, webbutveckling (MVC) och olika former av systemintegrationer (REST och WCF) och kommunikationslösningar. Utöver detta förekommer det projekt även på andra plattformar.


Du kommer att vara delaktig i hela utvecklingsprocessen från utformning av krav tillsammans med beställare till programmering och testning, men även arbeta med att ta fram dokumentation för det arbete du utfört. Du blir en viktig del i ett team som arbetar med nyutveckling, systemintegrationer och ändringar i bearbetnings- och övriga administrativa system. Du följer och vidareutvecklar vår modell för utveckling enligt agila principer. Vidare deltar du i design- och arkitekturdiskussioner samt hanterar problem, arbetar med konfiguration och utför förbättringar i systemen.


Din kompetens
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom relevant område. Du har minst fem års arbetslivserfarenhet av systemutveckling i Microsoftmiljö såsom .Net C#, Visual Studio och SQL Server samt erfarenhet och metodkunskap gällande utvecklingsprojekt inom IT. t.ex. Scrum. Vidare behöver du ha god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift.


Meriterande för tjänsten är akademisk utbildning inom systemvetenskap eller motsvarande samt erfarenhet av systemutveckling i andra miljöer än i Microsoft och programmerings- och skriptspråk. Vi ser också positivt på om du tidigare arbetat med systemdesign och systemarkitektur samt om du har erfarenhet av arbete med testramverk i Visual Studio, webbutveckling enligt MVC, prestandaoptimering, systemintegrationer/BizTalk och datamodellering. Vidare är det en fördel om du har erfarenhet av arbets- eller projektledning.


Dina egenskaper
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har förmåga att ta egna initiativ och självständigt driva ditt eget arbete framåt. För att lyckas i rollen behöver du även ha god samarbetsförmåga och ha lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt.


Anställningsvillkor


Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning. Svenskt medborgarskap är ett krav, då anställning vid Säkerhetspolisen innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänt resultat efter säkerhetsprövning med registerkontroll, som genomförs i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.


Mer information


Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa rekryterande chef, tfn 010-568 75 82. För information om rekryteringsprocessen, kontakta HR-enheten, tfn 010-568 70 06.


Fackliga företrädare: Polisförbundet, tfn 010-568 71 29, SACO, tfn 010-568 70 04 och ST, tfn 010-568 70 02.


Ansökan


Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och vi eftersträvar också en jämn könsfördelning.


Ansökan sker via vår hemsida http://bit.ly/2PR7ggQ.


Ansökan ska ha kommit in senast 2018-09-20.


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment