Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: .Net-utvecklare till nästa generations e-handelslösning at Academic Work (Stockholm, Sweden)


Search jobs and placement papers

.Net-utvecklare till nästa generations e-handelslösning at Academic Work (Stockholm, Sweden)

Vill du ha mycket eget ansvar, vara en värdefull kollega, och arbeta i ett ambitiöst team som utvecklar den digitala handeln? Marknaden växer rekordartat och förändras i hög takt. Ateles hjälper bland annat Daniel Wellington, Gant och Polarn o Pyret med att utveckla moderna lösningar för en lönsam digital handel. Sök tjänsten som C#/.NET utvecklare nu!


Ateles har arbetat med e-handel i mer än 17 år och branschens enorma förändringstakt ställer höga krav på att Ateles kunder hänger med i utvecklingen. Ateles har som mål att dubbla sin omsättning till år 2020 och behöver nu stärka upp sina team med fler engagerade medarbetare. I samarbete med Academic Work söker Ateles en webbutvecklare med kunskaper i C#.NET till kontoret i Stockholm. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Ateles.


På Ateles kontor i Stockholm kommer arbetet vara självständigt. De tror på en arbetsplats där din röst blir hörd, där det finns möjlighet att pröva nya tekniska lösningar. Det är en miljö där du får arbeta både självständigt och ute hos kund, samt möjlighet till att ta en tekniskt ledande och rådgivande roll mot kund. Du har även en engagerad chef som själv är utvecklare i grunden. Du kommer ha kontakt med honom och dina kollegor vilket öppnar upp för ömsesidig kunskapsväxling som leder till smartare lösningar. Här möter du personer med höga ambitioner för samma mål - att skapa mervärde för kunderna.


En kollega från ett av utvecklingsteamen beskriver stämningen:


”Trivs oerhört bra i teamet, vi jobbar som ett team och jag trivs med medarbetarna. Det är högt i tak, vi frågar varandra mycket och diskuterar fram bra lösningar.”


Ateles arbetar efter värdeorden Stabilitet, Prestanda och Lönsamhet vilka genomsyrar hela organisationens arbete både internt och externt. För att lyckas leverera lösningar med hög prestanda och lönsamhet för kunderna krävs det enligt Ateles engagerade medarbetare och en stabil organisation som ger medarbetarna rätt förutsättningar. Ateles har funnits i över 17 år och har förändrats i takt med e-handelns utveckling, nu tar de nästa steg.


ARBETSUPPGIFTER


Som webbutvecklare inom C#/.NET på Ateles har du mycket eget ansvar och jobbar i tätt samarbete med kunden för att säkerställa så bra lösningar som möjligt, både nu och i framtiden. Du får möjligheten att bygga snabba, dynamiska och föränderliga webblösningar för e-handel. Du arbetar med avancerade integrationer och högteknologiska plattformar där arbetet sker mestadels i projektform. Projekten löper vanligtvis under 6-9 månader vilket gör att du snabbt ser resultatet av ditt arbete i verklig produktion. Du kommer även att:




  • Jobba med hela processen från analys till test med fokus på utvecklingsfasen




  • Vara delaktig i dialoger med kund för att hitta den bästa lösningen och planera framtida projekt




  • Vara med och utveckla helhetslösningar i världsklass för digital handel




Rollen passar dig som drömmer om att jobba med kreativa lösningar på ett företag med fantastisk framåtanda, där nytänkande är en central del i hela verksamheten. Ateles är ett snabbt växande bolag vilket ger dig möjligheter att specialisera din kompetens eller axla nya roller inom andra områden. Det finns stora utvecklingsmöjligheter i form av att pröva och lära sig nya tekniker, karriärsteg såsom ledarroller, expertroller och systemarkitekt på sikt beroende på vad du strävar efter. Ateles erbjuder även bra förmånsprogram, pensions- och sjukvårdsförmåner, personalerbjudande och friskvård.


VI SÖKER DIG SOM




  • Innehar en högskoleexamen inom relevant område, exempelvis datavetenskap eller motsvarande




  • Har minst två års arbetslivserfarenhet från utveckling i C#.NET




  • Har goda kunskaper inom JavaScript inom AngularJS / React




  • Har goda kunskaper inom arkitekturmönster så som MVC och Webforms




  • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska då båda språken används i arbetet.




Det är meriterande om du:




  • Har kunskap/erfarenhet av exempelvis Litium Studio, Microsoft Dynamics eller Epi Server.




  • Har erfarenhet av arbete med e-handel gärna i en konsultroll




  • Är intresserad av/ har förståelse för kringliggande system såsom ERP, CRM, POS, eller OMS.




Som person är du flexibel och öppen för nya möjligheter och uppdrag. Din problemlösningsförmåga gör att du nyfiket tar tag i de utmaningar du möter. Vi ser att ditt arbetssätt präglas av noggrannhet där ingenting lämnas åt slumpen, samtidigt som du håller dig till uppsatta tidsramar. Du är ansvarstagande i din natur och säkerställer att du arbetar utifrån uppsatta mål och deadlines. Du samarbetar gärna med andra och ser teamen som din källa till kunskap och utveckling.


Uppfyller du våra krav? Klicka på "Easy Apply" och skicka in din ansökan redan idag!


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment