Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Junior Software Developer at ISAAC (Eindhoven, Netherlands)


Search jobs and placement papers

Junior Software Developer at ISAAC (Eindhoven, Netherlands)

Sta jij aan de start van jouw carrière als Software Developer en ben je op zoek naar een baan als Java, PHP of Front-end Developer waarin je jouw programmeerskills (verder) kunt ontwikkelen met hulp en begeleiding van ervaren developers? Goed dat je dit leest! Bij ISAAC ga je aan de slag met het ontwikkelen van de beste web, data en security-oplossingen en -applicaties voor onze (internationale) klanten. We laten je graag zien wat de mogelijkheden bij ISAAC zijn.


Als Junior Software Developer bij ISAAC werk je in één of meerdere multidisciplinaire klantteams met 4 tot 8 developers, een architect en projectmanager. De lijnen binnen de teams zijn kort; je collega’s staan altijd klaar om samen lastige uitdagingen te tackelen. Daarnaast maak je deel uit van het Java, PHP of Front-end Chapter waarin je maandelijks tijdens een lunch & learn spart over (nieuwe) technieken en standaarden. Maar wat deze baan als Junior Software Developer jou bovendien biedt, zijn volop opleidingsmogelijkheden en de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. 10% van jouw werktijd besteed je standaard aan certificeringen als OCA en OCP (Java), Symfony en Zend (PHP) of Google Web Specialist (Front-end).


Dit is wat je als Software Developer kunt verwachten


We willen ons team graag uitbreiden met een Junior Software Developer Java, PHP en Front-end. We vertellen beknopt wat je per functie kunt verwachten:



  • Ontwikkeling van maatwerk APIs, web en mobile applicaties en -oplossingen, o.a. webshops, service apps en portals en middleware integraties met security en sign-on;

  • Uitdagende projecten op het gebied van e-commerce, e-finance en integratie waarin je back-end development: Java en PHP, Front-end development, cloud native en mobile tegenkomt;

  • Werken in één of meerdere multidisciplinaire klantteams;

  • Focus op zowel technische ontwikkeling (TOP) met begeleiding van ervaren developers als persoonlijke ontwikkeling (POP).


En natuurlijk geven we je graag een beeld van onze tech stack:



  • PHP, Symfony, Magento, Commercetools, MySQL, MariaDB;

  • Java, Spring Boot, Java EE, tools uit de Cloud Native Computing Foundation;

  • Front-end: Node.js, Express, Next.js, Nuxt.js, React, Angular, Vue.js;

  • AWS en Google Cloud services als Lambda’s, AWS APIs en auto-scaling;

  • Mobile, React Native, Flutter, Native iOS (Swift) en Android (Kotlin).


En zoals we net al vertelden, hoef je niet alle technieken perfect te beheersen. ISAAC zorgt voor opleidingen.



Over ISAAC


ISAAC is een IT-bedrijf in Eindhoven met 130+ slimme Javanen, Front-enders, mobile developers, Machine Learning Engineers, Data Scientist, VR en AR developers. Complexe uitdagingen en daarvoor oplossingen ontwikkelen die 100% gefocust zijn op techniek, veiligheid, robuustheid en gebruiksgemak, is waarmee we bij ISAAC waarde creëren voor onze klanten. We love .complexity! En hoewel techniek, uitdagend werk en professionaliteit bij ons voorop staan, wordt ISAAC vooral ook gemaakt door de gezellige en hechte club mensen waar hard werken wordt afgewisseld met ontspanning en gezelligheid.


Dit is wat je van ISAAC verder kunt verwachten


Onze aanbieding bestaat dus uit meer dan een salaris alleen. Ook dit is bij ISAAC vanzelfsprekend:



  • Flexibele werktijd. Bij ons kun je tussen 08.00 en 09.30 uur beginnen;

  • 10% van je werktijd investeren in je eigen kennis, uiteraard op onze kosten. Je kunt dat bijvoorbeeld gebruiken voor certificeringen, opleidingen of conferentiebezoeken. En daar staat de persoonlijke begeleiding van een ervaren developer nog los van;

  • Gratis bedrijfslunch, onbeperkt fruit en vrijdagmiddagborrel;

  • Ruime vergoeding voor je zorgverzekering en een bijdrage aan jouw pensioen;

  • Een inspirerende werkomgeving met een schoon, opgeruimd kantoor en >100m2 whiteboard;

  • Je werkt altijd bij ons op kantoor, in Eindhoven.


Lijkt deze baan van Junior Software Developer je wel wat?


Stel je aan ons voor door op de blauwe button ‘nu solliciteren’ te duwen en ons een berichtje te sturen met jouw gegevens of dit rechtstreeks naar ISAACus Denise (denise@isaac.nl) te mailen.


Misschien ben je er nog niet helemaal uit of je aan de slag wilt als Java, PHP of juist als Front-end developer. ISAACus Denise helpt je graag verder, bijvoorbeeld door vrijblijvend een kennismaking in te plannen met één van onze ervaren collega’s. Wil je daarvan gebruikmaken? Bel of Whatsapp Denise op 06-18 74 52 86 of stuur een mailtje naar denise@isaac.nl.


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment