Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: CRM-Arkitekter & Utvecklare, Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement at CGI Sweden (Malmö, Sweden)


Search jobs and placement papers

CRM-Arkitekter & Utvecklare, Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement at CGI Sweden (Malmö, Sweden)

Njoyn Job Details -->
Vi på CGI söker Dig som är arkitekt och/eller utvecklare och brinner för Microsoft CRM-plattform Customer Engagement! 

Du kommer att arbeta med fokus på implementation av Dynamics 365 Customer Engagement (Online) i Microsofts plattform i större utvecklingsprojekt.
Arbetet innebär täta kontakter med kunder, projektledare, lösningsarkitekter, affärskonsulter och det utvecklingsteam du tillhör. Erfarenhet från likvärdiga implementationer av process-stöd är meriterande. 

Vill du utveckla dina erfarenheter kring projektledning för kundleveranser och inom CRM-relaterade molnlösningar är detta rätt roll för Dig! 

Våra CRM-leveranser omfattar integrerade lösningar varför kunskap om Sharepoint, Teams, SQL Reporting Services, Business Intelligence, Skype, Azure services och integrationstekniker med mera är meriterande.
Njoyn Job Details -->CGI erbjuder ett medlemskap utöver det vanliga. Vi är alla delägare i företaget vilket skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget.
Vår kultur inom CGI präglas av respekt, öppenhet, förmågan att dela kunskap och att vi tillsammans med våra personliga egenskaper alltid hjälper varandra att lyckas. Att ha balans i livet är en självklarhet.

För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer - för våra anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Guldstegen av Fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor och män att satsa på karriären. Placering:
Vår primära leverans sker idag från Malmö och Kalmar men vi har kontor över hela Sverige.

För mer information, kontakta gärna:
Conny Truedsson, Director Consulting Services, Dynamics: 0705- 51 38 46


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment