Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: SENIOR SYSTEMUTVECKLARE .NET MED FRONT-END FOKUS at Experis AB (Gothenburg, Sweden)


Search jobs and placement papers

SENIOR SYSTEMUTVECKLARE .NET MED FRONT-END FOKUS at Experis AB (Gothenburg, Sweden)

Vill du hjälpa polisen att bli mer effektiv, snabbare rädda liv och avbryta brott? Vill du underlätta för väktare, se till att värdetransporter kan skötas effektivt eller att tunnelbanan och bussar kör med minsta möjliga störning?


Vad du blir en del av


Public Safety & Security är en enhet inom Saab som utvecklar stora verksamhetskritiska ledningssystem inom området samhällssäkerhet, på en global marknad. Våra system används av polis, väktarbolag, värdetransportbolag, på flygplatser och inom transportsegmentet. Vi arbetar nära våra kunder och drivs av ett starkt kund- och användarfokus. Vi arbetar i team, agilt och med scrum. Vi - din nya arbetsgivare, tycker det är viktigt att du utvecklas, utbyter kunskap och erfarenheter med dina kollegor och vi ger dig stor möjlighet att påverka både teknik och arbetssätt. Balans mellan arbete och fritid är en självklarhet. Vårt kontor kännetecknas av medarbetare med driv, engagemang och professionalism. Vi värdesätter prestigelöshet.


Din framtida utmaning


Du kommer ingå i ett av våra team och arbeta och utvecklas inom .NET, C# och SQL Server, samt t ex inom WCF, ASP.NET Core, Typescript, Angular (2+), HTML5 och Android. Våra främsta plattformar är Windows, Web och Android. Du kommer arbeta som fullstack-utvecklare men med fokus på front-end.


Vi arbetar med moderna utvecklingsprocesser för att skapa lösningar med hög kvalité och arbetar ständigt med att förbättra vårt arbetssätt, t ex kring continuous integration och automatiska tester.


Vi samarbetar tätt, hjälps åt och coachar varandra. Tillsammans med ditt team kommer du planera, prioritera, utvärdera och utveckla ert arbete och samarbete för att nå bästa resultat. Våra team har också få och breda roller, vilket ger dig möjlighet att både arbeta med flera olika saker och att utvecklas inom specifika områden som intresserar just dig. Vi tycker att det är viktigt med kontinuitet i våra team och vi håller därför i största möjliga mån ihop våra team över tiden.


Vårt arbete kännetecknas till stor del av frihet under ansvar och prestigelöshet. Vi är beroende av dig, ditt engagemang och dina idéer för att föra våra produkter och vårt företag framåt och göra  våra kunder nöjda. Vi arbetar nära våra kunder som finns på en internationell marknad.


Den du är idag


Vi söker dig som vill bidra till ett säkrare samhälle, där människor kan känna sig trygga.


Vi tror att du är en person som ser möjligheter i alla situationer, du är driven, kreativ och gillar problemlösning, du är också uppfinningsrik och brinner för att utveckla. Du är självgående  och flexibel i ditt  arbetssätt. Vi tror att du har minst tre års relevant högskoleutbildning, gärna med koppling till systemutveckling och har goda kunskaper inom .NET , C#, SQL Server, Angular (2+) och gärna erfarenhet inom t ex WCF, ASP.NET Core, HTML 5 och Android.I övrigt söker vi dig som :  • är en erfaren fullstack-utvecklare med ett genuint intresse och kompetens kring front-end-utveckling

  • är van att arbeta enligt agila metoder

  • är ansvarstagande, engagerad och flexibel

  • är strukturerad, driven och noggrann

  • har erfarenhet av från mer ledande roller som t ex development lead, arkitekt eller scrum master så är det meriterande.


Vi kommer göra ett löpande urval för dessa tjänster. Sök redan idag!Vad erbjuder SAAB dig?


SAAB Group erbjuder dig ett utmanande och inspirerande arbete. Du kommer att arbeta i en miljö där du blir en viktig del av teamet, i ett företag där din insats syns och påverkar och du får chans att utvecklas genom spännande projekt. Här erbjuds du ett ansvarsfullt arbete i en omväxlande och dynamisk miljö.


Hur söker jag denna tjänst?


I denna rekrytering samarbetar SAAB med Experis. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Thandi Schüler på telefon 0725-06 51 69 eller thandi.schuler@se.experis.com


Du är varmt välkommen med din ansökan!by via developer jobs - Stack Overflow

 

No comments:

Post a Comment