Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Fullstack .NET utvikler hos Zisson at TOPTEMP (Oslo, Norway)


Search jobs and placement papers

Fullstack .NET utvikler hos Zisson at TOPTEMP (Oslo, Norway)

Vi vet at det er mange som ser etter utviklere for tiden og at dere sikkert er lei av å se de samme annonsene om og om igjen.


Så derfor tenkte vi at vi skulle gjøre det veldig enkelt nå etter sommeren og presenterer her 3 grunner til at du er den som kan gjøre vårt utviklermiljø komplett:


Grunn 1 – Teknologi
“Show us yours and we will show you ours”


Du liker best å jobbe med disse teknologien;
HTML5, CSS3, JavaScript, Typescript, C#, ASP.Net Core, SASS/LESS, Angular 2. MS SQL. Rest tjenester.
og vet du hva… det gjør vi også!


Grunn 2 – Rolle
“The perfect piece to our puzzle”


Du er en meget dyktig systemutvikler, men ikke bare når det gjelder ren kode, a nei da! Du har også hode for konseptutvikling, arkitektur og design. Du programmerer foran, bak og alt der imellom. Du er konsulenten kundene spør om, kollegene vil jobbe med og konkurrentene ønsker de hadde. Hos oss vil du ha få delta i et unikt fagmiljø med veldig høy kompetanse, og du vil kunne få bidra med dine tanker, vyer og ferdigheter fra dag 1.


Grunn 3 – Personlig
“You had us at hello!”


Du har erfaring og du er trygg på hvem du er og hva du kan. Du er opptatt av å dele, å delta og av å kunne bruke flere sider av deg selv. Du tar gjerne tak i et prosjekt, et problem, ny teknologi eller en junior som trenger en trygg mentor å sparre med. Du er foretrekker smidige metoder og har både vilje og mulighet til å trå til ekstra når det er behov. Du snakker og skriver godt Norsk og du er klar for å vokse sammen med oss her hos Zisson.


For oss er det det samme om du sitter i en god campingstol på Larkollen, om du ligger på stranda på Maldivene eller om du nyter en iskaffe i sola her i Oslo…hvis våre 3 grunner passer med dine så vil vi veldig gjerne at du tar kontakt!


Ha en fortsatt fabelaktig dag…hvor enn du måtte være!


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment