Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Software Developer at Moneybird (Enschede, Netherlands)


Search jobs and placement papers

Software Developer at Moneybird (Enschede, Netherlands)

We zijn met enorm gave dingen bezig, waardoor we groeien en de beste van de beste software developers nodig hebben in ons team. We hebben ambitieuze plannen waar we hier nog niets over kunnen vertellen, maar als je langs komt voor een kennismakingsgesprek doen we onze plannen graag aan je uit de doeken. We zoeken een HBO/WO geschoolde software developer die samen met ons nadenkt over de beste toekomstgerichte oplossingen voor Moneybird en eventuele partners.


Werken aan een enkel platform lijkt weinig spectaculair, maar de realiteit is anders. Onze stack verandert voortdurend, de financiële wereld is continu in beweging. Wijzigingen in de toekomstige markt zijn voor ons daarom van essentieel belang. Vooruitkijken is een belangrijk aspect van je functie. Doordat we gezamenlijk werken aan een platform voor alle klanten en niet aan een product voor één klant, hebben we geen harde deadlines. Natuurlijk stellen we onze eigen deadlines, maar hier niet aan vast zitten geeft rust om kwaliteit te leveren en geen consessies te doen.

We zijn twee jaar geleden live gegaan met de nieuwste versie van Moneybird. Nu kunnen we verder bouwen aan allerlei uitdagende ontwikkelingen die een ware vernieuwing zijn in onze industrie. Naast onze Ruby on Rails stack gebruiken we de laatste technieken zoals AWS, Turbolinks iOS/Android, CoffeeScript, RSpec, PostgreSQL, ElasticSearch en Redis. Ervaring met deze technieken is een pré. 


Wat verwachten wij van jou?  • Je hebt een aantal jaar ervaring als software developer en zal snel on track zijn als je bij ons aan de slag gaat.


  • Een agile manier van werken, aangezien de wensen van onze klanten doorlopend wijzigen. Het is belangrijk dat je weet in te spelen op veranderingen die invloed hebben op je planning en je aandacht vragen. Daarnaast blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en wil je continu, met de kennis van vandaag, het beste doel bereiken.


  • Jij bent perfectionistisch en schrijft graag schone code. Daarom werken wij intern door middel van test driven development


  • Je bent een zelf-starter en weet goed prioriteiten te bepalen. Bij ons bepaal je namelijk zelf wat belangrijk is en welke taken prioriteit hebben. Je bepaalt je eigen dagindeling en daarin verwachten we een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van jou. 


  • Je bent kritisch en kan goed feedback geven en ontvangen. We werken in een klein team en samen zijn we verantwoordelijk voor het opleveren van een goed werkend platform. We zijn kritisch naar elkaar en blijven daardoor iedere dag leren. 


  • We nemen de tijd om kwaliteit te leveren en kiezen vrijwel altijd voor een robuuste langetermijnoplossing. We nemen daarom de tijd om de juiste onderbouwde keuzes te maken in ons ontwikkelproces (dat intensief wordt ondersteund door Phabricator).


Waarom zou je bij Moneybird gaan werken?


Je hebt ongetwijfeld nu al een leuke baan, maar we vertellen je graag waarom wij iedere dag met plezier aan de slag gaan:  • Vrijheid: We hebben geen managers die bepalen hoe jouw dag eruit gaat zien. Jij bepaalt waar jij mee aan de slag gaat. Als team beslissen we samen welke nieuwe functionaliteiten prioriteit hebben, ook hier kan jij in meebeslissen. Moneybird voelt als je eigen onderneming!


  • Impact: Doordat we met een klein team zijn heb je veel invloed op ons product en sta je dichtbij de klant. Onze supportspecialisten zijn een bron van informatie voor je en weten exact wat er bij de klant speelt. Hoe leuk is het om dagelijks klanten blij te maken met ons product?


  • Flexibiliteit: Wij zijn ervan overtuigd dat de vrijheid van flexibel werken ons veel oplevert.  Wil jij graag een dag thuis werken? Geen probleem. Om 10:00 uur starten? Ook geen probleem. Jij bepaalt dit zelf, omdat alleen jij weet wat voor jou een goede work-life balance is.


  • Lef: Als je bij Moneybird wilt werken heb je een gezonde dosis lef en doorzettingsvermogen nodig. We zijn met een klein team, dus je invloed is groot. Wijzigingen gaan snel en je nieuwe feature staat zo online. Bij Moneybird word je niet geremd, maar gestimuleerd. No guts, no glory!


Note: response to our job post is only possible if you are a Dutch citizen, EU citizen or in possession of a TWV work permit for the Netherlands. Speaking Dutch is necessary and you are preferably living near Enschede.


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment