Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Junior Developer at Bouvet (Oslo, Norway)


Search jobs and placement papers

Junior Developer at Bouvet (Oslo, Norway)

NYUTDANNET ELLER JUNIOR UTVIKLER SOM VIL JOBBE MED BARE BRA FOLK?


Vi søker fire nye utviklere, front-end og .NET! Bouvet er med sine mer enn 1000 dyktige medarbeidere et av Norges fremste konsulentmiljøer. Med et stort fagmiljø innen utvikling åpner Bouvet nå muligheten til flere som brenner for fagfeltet og vil bli med på videre vekst!


INFORMASJON OM STILLINGEN


I stillingen som utvikler hos Bouvet vil du oppleve en arbeidsgiver og en kultur som støtter deg og vil se deg lykkes. Kulturen i seg selv er svært unik hos dette selskapet og kjennetegnes av rause, dyktige og entusiastiske folk som gleder seg til å bli kjent med deg. Du vil møte en rekke faglige utfordringer i større kundeprosjekter hvor det er forventet at du er nysgjerrig på både teknologi, prosjekt og kunde. Kunnskapsutvikling står sentralt hos Bouvet, både på spesifikk teknologi og systemutvikling som fag. Du vil som ny i rollen gjennom opplæringsdager, kurs, individuell utviklingsplan og parprogrammering med seniorutviklere oppleve en bratt læringskurve.


Denne rekrutteringen gjennomføres av Academic Work, men du vil bli fast ansatt hos Bouvet. Du kan forvente rask tilbakemelding på din søknad.


Du vil samarbeide i tverrfaglige team hvor størrelsen på teamet er avhengig av prosjekt, som hovedsakelig jobber med E-handel, mobile løsninger, webløsninger og design. Som front-end utvikler vil du samarbeide med både grafikere, back-end utviklere og kunden selv for et best mulig resultat i det enkelte prosjekt.


HVORFOR JOBBE HOS BOUVET? • Et trivelig miljø med stor vekt på kompetansebygging, feedback og sosiale aktiviteter

 • En variert arbeidsdag i samarbeid med store og anerkjente kunder

 • Kort vei til beslutninger og mulighet til å påvirke hverdagen

 • Konkurransedyktige betingelser


ARBEIDSOPPGAVER


Som utvikler vil du være med på å videreutvikle og bygge neste generasjons løsninger ved hjelp av riktig bruk av web- og front-end teknologier. Du trigges av muligheten til å være med på større prosjekt og lage løsninger som blir realisert, som for eksempel hos Jernbaneverket. Hos Bouvet vil du bli introdusert for rekke ulike teknologier og ulike faglige problemstillinger som blant annet: • Front-endutvikling, webutvikling, marketing automation og E-handel

 • Smidig metodikk: krav og løsninger utvikles gjennom samarbeid mellom tverrfaglige team, task-fordeling, sprints og parprogrammering

 • Hovedsakelig HTML, CSS, Javascript og rammeverk som Angular, React og Bootstrap

 • .Net, C# og MVC


VI SØKER DEG SOM


Den ideelle kandidaten har en sterk interesse for front-end utvikling og en iver etter å lære. Du brenner for å utvikle gode løsninger mellom kundeopplevelse og systemutvikling. Primært er vi på jakt etter en god programmerer og vi derfor at du kan relatere deg til følgende: • Er student, nyutdannet eller har noen års erfaring med utdanning på bachelor eller masternivå.

 • Har stor interesse for å lage web-baserte løsninger og godt øye for gode grensesnitt. HTML, CSS og Javascript.

 • Snakker skandinavisk språk og besitter gode kommunikative evner.

 • Har stor entusiasme rundt ny teknologi og trender.

 • Trives i prosjektarbeid med varierte arbeidsoppgaver, virksomheter og miljøer.

 • Gjerne relevant erfaring eller en hobby som viser ditt engasjement - fortell oss hva du brenner for!


Vi søker først og fremst kreative og meget gode problemløsere. Vi tror derfor at du trives med avanserte utfordringer, samt at du setter pris på å få vist frem ditt arbeid for feedback og anerkjennelse. Du evner å jobbe deg strukturert og ryddig gjennom prosesser, samtidig som du har et grunnleggende godt øye for brukervennlighet, design, kvalitet og funksjonalitet. Ettersom personlige egenskaper vil vektlegges i denne rollen søker vi deg som er ytterst initiativrik, engasjert og har en solid gjennomføringsevne som gjør at du kan levere fra deg et godt stykke arbeid du er stolt av.


Har du fått litt erfaring eller ganske mye erfaring og synes dette virker interessant? Seniorer er også velkommen til å søke!


ANNET • Oppstart: Snarest, med hensyn til oppsigelsestid og avslutning av studier, senest oppstart vår/sommer -18

 • Lengde på oppdraget: Fast, rekruttering

 • Sted: Oslo, Majorstua

 • Søknadsfrist:: Vi vil foreta fortløpende seleksjon, så søk så snart du finner stillingen interessant.


Høres dette ut som noe for deg? Da håper vi at du søker snarest. Søk på stillingen ved å klikke på Apply now nedenfor. Til denne stillingen vil vi vurdere søknader fortløpende, som kan bety at vi legger ned annonsen så snart riktige personer er funnet. Har du spesifikke spørsmål rundt stillingen besvares disse på teknologi@academicwork.no.


Vi vil understreke at denne prosessen utføres i samarbeid med Bouvet, og alle søknader og henvendelser skal rettes til Academic Work.


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment