Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Headlight Västerås söker frontendutvecklare at Headlight (Västerås, Sweden)


Search jobs and placement papers

Headlight Västerås söker frontendutvecklare at Headlight (Västerås, Sweden)

Headlight Mälardalen expanderar och behöver dig som brinner för att leverera moderna lösningar med fokus på nytta och kvalitet.


Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av webbutveckling. Du brinner för att leverera moderna lösningar där kvalitet och nytta för kund och användare är en självklarhet. Du känner ansvar för det du levererar men samtidigt är du prestigelös och delar gärna med dig av din kunskap.
Hos oss får du möjligheten att arbeta med spännande kunder i intressanta uppdrag.


DIN PERSONLIGHET ÄR VIKTIG


Vi söker dig som är social, har ett stort eget driv och ett engagemang för att leverera resultat och skapa nytta hos kunden. Du bör ha god samarbets- och kommunikationsförmåga och en utpräglad känsla för kvalitet och målfokusering. Du tycker det är viktigt att leverera kvalitet och du jobbar gärna både ensam i projekt såväl som en del i ett större team. Att dela med sig av kunskap och ha en positiv grundsyn inför problem är en självklarhet för dig. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.


TEAMTILLHÖRIGHET


På Headlight arbetar vi i team uppdelade efter kompetensområde. Våra team ger oss bra förutsättningar för att vara till stor nytta för våra kunder och de ger oss närhet till kollegor med liknande kompetenser och mål. I teamen är alla delaktiga i aktiviteter som att planera för vår gemensamma kompetensutveckling, hur vi ska paketera våra tjänster och hur vi ska strukturera vårt arbete. Som frontendutvecklare på Headlight Mälardalen kommer du att bli en viktig medlem i vårt team som arbetar med webblösningar och apputveckling.


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment