Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Lead Developer at OP (Helsinki, Finland)


Search jobs and placement papers

Lead Developer at OP (Helsinki, Finland)

Oletko tunnistanut kipinän päästä itse kehittämään entistä vaikuttavampia, suuren ihmisjoukon käytössä olevia, arkea helpottavia ratkaisuja? Haluaisitko päästä vaikuttamaan sellaisiin palveluihin, joita todennäköisesti itsekin arkielämässäsi käytät?



Tulevassa tehtävässä yhdistyvät isot vaikuttamismahdollisuudet, jatkuva työssä kehittyminen ja työkavereilta oppiminen sekä kunnianhimoisten ratkaisujen kehittäminen OP:n yhteisen palvelulupauksen eteen. Työpaikkasi sijaitsee Helsingin Vallilassa.



OHJELMISTOKEHITTÄJÄNÄ OP:LLA



OP:n ohjelmistokehittäjänä pääset mukaan rakentamaan muun muassa OP-mobiilia, uudistamaan asuntorahoituksen palveluita sekä digitalisoimaan varainhoitoa. Teemme OP:lla muutosmatkaa, joka mullistaa sekä oman työmme että asiakkaillemme tuottamamme palvelut. Uusi ketterämpi toimintamalli otetaan vaiheittain käyttöön koko organisaatiossa ja siinä vastuu ja vapaus jakautuu kaikille OP:laisille. 



TOIVOMME SINULTA:



•    Vankkaa kokemusta Java-ohjelmoinnista Spring -kehyksessä tai vastaavilla teknologioilla
•    Kokemusta tiimin mentoroinnista ja sparrauksesta, sekä halua auttaa muita kehittymään ja  onnistumaan 
•    Teknistä tuotealusta osaamista, joista esimerkkeinä sovelluspalvelimet (Weblogic, Jboss), VMware, tietokannat, tunnistamisen ratkaisut, palomuurit, verkkoinfrastruktuuri, Batch palvelimet
•    Näkemystä arkkitehtuuriratkaisuista
•    Kiinnostusta pilviratkaisuihin, esimerkiksi AWS
•    Ymmärrystä Agile sekä DevOps periaatteista
•    Intoa opiskella uusia ohjelmointikieliä 



MILTÄ TYÖSI JA URASI OP:LLA NÄYTTÄÄ?



Kun ohjelmistokehittäjiltämme kysyy, mikä työssä on parasta, vastaus löytyy työkavereista. Huippuosaavat kollegat koetaan meillä eniten ammatillista kasvua vauhdittavaksi seikaksi arjessamme. Toisena seikkana kehittymiseen vaikuttaa jatkuva uuden opettelu, kokeileminen ja uusiin teknologioihin panostaminen. Meillä saa ja pitääkin olla valmiina luotaamaan jatkuvasti alan uusia tuulia.
Ohjelmistokehittäjän työ pankkialalla on yhteiskunnallisesti vaikuttavaa. Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssialan yritys Suomessa ja uudistumme jatkuvasti tavoilla, jotka vaikuttavat miljoonien ihmisten arkeen. 



NÄIN HAET MEILLE TÖIHIN!



Jos innostuit, ilmianna itsesi meille niin tutustutaan! Kysy lisätietoja tehtävästä puhelimitse tai sähköpostitse Johanna Lintuselta, (puh.050 591 9340 tai johanna.lintunen@barona.fi ). Jos taas olet näillä puheilla valmis hakemaan tehtävään, lähetä hakemuksesi meille 5.5.2019 mennessä!





by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment