Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Test consultant at Quion (Capelle aan den IJssel, Netherlands)


Search jobs and placement papers

Test consultant at Quion (Capelle aan den IJssel, Netherlands)

Test Consultant, 32 – 38 uur, Capelle aan den IJssel
Ben je integer, nieuwsgierig en klantgericht en weet je inhoudelijk bij te dragen aan het structureel verbeteren van ons totale testproces? Stimuleer het Quion van nu en in de toekomst.

We hebben een ambitieus doel: het servicen van de hypotheek van iedereen. Jij draagt hier aan bij. Hoe? Door het functioneel testen van onze hypotheeksystemen en aanverwante applicaties. Dit doe je samen met onze IT-afdeling; het kloppende hart van onze organisatie, waar zo’n 80 man samen grote en kleine wijzigingen doorvoert op Agile wijze.

Testen, analyseren en adviseren: aan de slag als consultant
Als Test Consultant werk je op de afdeling Supply IT & Delivery: hier word je uitgedaagd om vanuit je eigen expertise een bijdrage te leveren. Samen met je team – dat bestaat uit analisten, ontwikkelaars en testers – verwerk je voor elk proces alle wijzigingsaanvragen. Een dynamisch team dat de waarde van IT inziet en zoveel mogelijk wil bereiken met zo min mogelijk middelen. Belangrijk hierbij is het beheren, vastleggen, classificeren en documenteren van testcases, -scripts, -resultaten en overige relevante informatie.

Je houdt je onder andere bezig met het:



  • analyseren van processen als voorbereiding op het schrijven van testscripts;

  • opstellen van gestructureerde testscripts, volgens de TMap Next methodiek; 

  • voorbereiden en uitvoeren van testen, en het onderhouden van de regressietestset;

  • analyseren van knelpunten en voorstellen van verbeteringen;

  • rapporteren over de voortgang en uitvoer van testen.



Maak jij onze service elke dag een stukje beter voor de klant?
We willen de meest klantgedreven servicer van Nederland zijn: jij zet dan ook alle zeilen bij om altijd de beste service te bieden aan klanten. Je weet waar je ambities liggen en deinst niet terug voor het aanscherpen van je skills en het verhogen van je kennisniveau. We leggen niet voor niets de verantwoordelijkheid zo laag mogelijk in de organisatie: we willen dat je lef toont en zegt waar het op staat. Niet omdat het moet, maar omdat je het wilt.

Onze ideale Test Consultant beschikt over:



  • Hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur door een opleiding op het gebied van testen

  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring*

  • Een ITIL Foundation en TMap Next en/of ISTQB certificaat

  • Kennis van Agile/Scrum, Kanban en de Lean-methode en -tools



*Innovatie stopt nooit: daarom vullen wij ons team graag aan met zo’n 9 gedreven Test Consultants die variëren in kennisniveau en ervaring. Zo dynamisch als wij zijn, zo dynamisch willen we ook dat ons IT-team is.

Werken bij Quion: Rotterdamse mentaliteit
Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek. 

Een greep uit ons aanbod:



  • Een goed basissalaris & 190 vakantie-uren

  • Premievrije pensioenopbouw, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen

  • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling

  • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen



Maak jij het verschil?
Neem de regie over je eigen ontwikkeling en deel met ons jouw kennis en expertise. Solliciteer direct via de'Solliciteer' button. Een integriteitsonderzoek is onderdeel van de selectieprocedure.

Is er op het eerste oog een match tussen jou en wat wij zoeken? Maak blijvend indruk én leer Quion kennen: op maandag 19 maart (18:00 – 19:30 uur) organiseren we een informatiebijeenkomst die jou laat kennismaken met Quion, onze ontwikkelingen, de IT-afdeling en een aantal huidige Test Consultants. We sturen je graag een uitnodiging.

Meer weten over deze functie? Neem contact op met Yuksel Ersoy (yuksel.ersoy@quion.com of 010-2421363) of Ralf Bosman (ralf.bosman@quion.com of 010-2422071), beiden zijn senior testconsultants.

Over Quion: klantgericht, dienstverlenend en ambitieus
Quion is de grootste onafhankelijke third party servicer van Nederland voor hypotheken en consumptief krediet. Wij begeleiden met trots het beheer van hypotheken en consumptief krediet. Wij zijn dé business partner die gerenommeerde (inter)nationale financiële organisaties helpt om hun klanten succesvol te bedienen in een veranderende wereld. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Rotterdam, tester, IT


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment