Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Systemutvikler at Academic Work (Oslo, Norway)


Search jobs and placement papers

Systemutvikler at Academic Work (Oslo, Norway)

LIDENSKAP FOR PROGRAMMERING OG SØKER NYE UTFORDRINGER?


Har du noen års erfaring med systemutvikling og ønsker å fortsette din karriere i et spennende firma? Metafocus søker nye systemutviklere med på laget!



INFORMASJON OM STILLINGEN


Metafocus er i sterk vekst og trenger derfor flere engasjerte medarbeidere til sitt kontor i Oslo. Metafocus er et norsk programvareselskap som er representert i Norge og Sverige.


De utvikler den patenterte programvaren «Digiforms» som de Nordiske kundene baserer forretningskritiske applikasjoner på. Du vil primært jobbe med kunder innen bank og finans. Løsningene omfatter blant annet nettjenester med Bank ID, webapplikasjoner, dokumentproduksjon, selvbetjeningsløsninger og web-portaler. Jobben utføres in-house hos Metafocus i Prinsens gate 2B.


Hos Metafocus vil du bli en del av et engasjerende og faglig dyktig miljø med motiverte medarbeidere. Du vil delta i prosjekter for kjente kunder innen bank og finans og du vil samarbeide tett med dine kolleger. Du vil i stillingen bruke moderne teknologier i en variert hverdag. Mulighet til å påvirke både løsninger for kunder og egen arbeidshverdag er stor. Metafocus gir frihet under ansvar og ønsker å se at sine medarbeidere utvikles og lykkes.


Miljøet i selskapet er innovativt, kreativt og uformelt. Dette er egenskaper som også ønskes hos nye ansatte. Metafocus er opptatt av å ha engasjerte og positive medarbeidere med høyt kundefokus.



ARBEIDSOPPGAVER


Digiforms er Metafocus' kjerneteknologi og du vil få opplæring i både Digiforms og signeringsportalen ‘eSign’. Bruk og underliggende arkitektur samt installasjon gås grundig igjennom. Etter opplæring vil du bli relativt raskt involvert i kundeaktivitetene hvor du får en god forståelse for hva som tidligere har blitt gjort hos kunden og hvilke muligheter det er til videre utvikling.


Etter opplæring vil du blant annet ha følgende oppgaver:



  • Deltagelse som systemutvikler i eksisterende og nye prosjekter og kundeforhold

  • Du vil blant annet besvare spørsmål fra kunden, videreutvikle eksisterende tjenester, og komme med forslag til nye tjenester i samarbeid med prosjektleder, samt råd gi kundene etter beste evne.

  • Installasjon av løsninger og supportoppgaver for kunden.



VI SØKER DEG SOM



  • Har universitets- eller høgskoleutdannelse på bachelor- eller masternivå innen IT. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning

  • Kjennskap til Java, XML, Xpath, XSLT og/eller XQuery.

  • 2 års relevant arbeidserfaring

  • Ønsker å skape god kundekontakt og utvikle gode kundeforhold.

  • Har forretningsforståelse

  • Har en god formidlingsevne på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig


For Metafocus er det viktig å få inn en lagspiller som samarbeider godt med resten av teamet og tar eierskap til sine arbeidsoppgaver. Du er ansvarsfull og selvgående og trives med å løse problemstillinger for dine kunder. Du beskriver deg som resultatorientert og motiveres av å nå de målene som er satt. Du ønsker å komme inn i et miljø med motiverte og dyktige medarbeidere og bidrar med engasjement og en positiv innstilling. For Metafocus er det viktig at du er lærevillig og har et stort ønske om utvikle deg som person og faglig.


Høres dette ut som deg? Da ser vi frem til å motta din søkand og CV!



ANNEN INFORMASJON



  • Oppstart: Etter avtale

  • Stillingsprosent: 100 %

  • Lengde på oppdraget: Fast

  • Sted: Oslo


Søknadsfrist: 06.04.18.


Denne rekrutteringen gjennomføres av Academic Work, men du kommer til å bli ansatt hos Metafocus.


Søk på stillingen ved å klikke på Søk nedenfor. Vi vil vurdere søknader fortløpende og anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig.



INFORMASJON OM BEDRIFTEN


Metafocus AS har spesialisert seg på digitalisering og automatisering av tjenester. De designer og bygger webløsninger som integreres mot eksisterende systemer hos kundene. Metafocus håndterer også oppgraderinger og vedlikehold. For å lese mer om bedriften gå inn på: http://bit.ly/2HrJSRQ


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment