Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Docent Informatica en Technische Informatica at Hogeschool Arnhem Nijmegen HAN (Arnhem, Netherlands)


Search jobs and placement papers

Docent Informatica en Technische Informatica at Hogeschool Arnhem Nijmegen HAN (Arnhem, Netherlands)

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) zoekt ten behoeve van de Faculteit Techniek voor de campus in Arnhem en Nijmegen ten behoeve van de Informatica en Communicatie Academie 

Docenten Informatica en Technische Informatica 0,6-1,0 fte

Wat zijn uw werkzaamheden?
U verzorgt colleges en workshops voor studenten. U draagt bij aan de ontwikkeling van het onderwijs en aan de vormgeving en uitvoering van het beleid. U begeleidt studenten in projectgroepen en studenten die een stage- of afstudeeropdracht uitvoeren in het bedrijfsleven. 

Wat zijn uw kwaliteiten?
U hebt een relevante wo- of hbo-masteropleiding. U bent een ervaren informaticaspecialist met relevante werkervaring, opgedaan in het bedrijfsleven. We zoeken een docent Informatica en een docent Technische Informatica. Het gaat om collega’s die flexibel inzetbaar zijn voor onderwijs en goed thuis zijn op zoveel mogelijk van de onderstaande terreinen.

Kennis van en praktische ervaring met:



  • OO-programmeertalen zoals bijvoorbeeld Java, C#, C++;

  • Applicatie/enterpriseframeworks zoals bijvoorbeeld JEE, .NET en Boost;

  • Analyseren en ontwerpen van complexe software en het hiermee coachen van ontwikkelteams;

  • Moderne ontwikkelprocessen zoals Continuous Integration, Scrum, DevOps;

  • UML voor analyse en ontwerp van systemen;

  • Internet of things en aspecten daarvan zoals draadloze netwerken, HTTP, beveiliging en embedded controllers.



Daarnaast verwachten we dat u de ontwikkelingen in het vakgebied blijft volgen en voor zover deze relevant zijn weet te vertalen naar ons onderwijs. U hebt visie en een verfrissende kijk op uw vakgebied. U bent creatief en ondernemend en hebt uitstekende didactische, sociale en communicatieve vaardigheden. Affiniteit met en/of ervaring in het uitvoeren van onderzoek is een pre, omdat van hogeschooldocenten tevens verwacht wordt dat zij onderzoek verrichten. 

Wat bieden wij u?
Een zelfstandige en afwisselende functie in een dynamische, informele en plezierige werkomgeving. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor een jaar. Afhankelijk van uw functioneren en de ontwikkelingen binnen de organisatie, is verlenging mogelijk. Afhankelijk van uw ervaring wordt u aangesteld in de functie van Docent niveau 1 of 2. Het bruto maandsalaris bedraagt als Docent niveau 2 maximaal € 3.994,25 (cao-hbo schaal 10) en als Docent niveau 1 maximaal € 4.661,12 (cao-hbo schaal 11) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsfaciliteiten, mobiliteit en betaald ouderschapsverlof. 

Wilt u meer informatie?
Meer informatie over de HAN leest u op www.han.nl. Voor meer informatie over deze functie kunt u een mail sturen naar Michiel Portier, Docent Informatica, E michel.portier@han.nl of naar Joost Kraaijeveld, Hoofddocent Technische Informatica. E joost.kraaijeveld@han.nl. Als u uw telefoonnummer vermeldt, nemen zij contact met u op.

Hebt u belangstelling?
Herkent u zich in bovenstaand profiel en voldoet u aan de eisen? Ga dan naar www.han.nl/vacatures om uiterlijk voor 6 april 2018 online te solliciteren (via de sollicitatieknop onderaan in de vacaturetekst voor deze functie) U kunt uw motivatiebrief richten aan mevrouw Versantvoort. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze worden verstuurd, worden niet in behandeling genomen.

Wilt u meer informatie over de sollicitatieprocedure voor deze vacature, dan kunt u contact opnemen met mevrouw L. Kuipers, Medewerker Resourcedesk, M 06-55 24 06 83.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 16 april 2018.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de dienstbetrekking.

Waar gaat u werken?
De Informatica Communicatie Academie (ICA) is een kennisinstituut binnen de HAN. ICA leidt studenten op om te voldoen aan de grote vraag naar communicatief vaardige ICT-professionals en ICT-vaardige communicatieprofessionals. ICA heeft gekozen voor een zeer platte organisatiestructuur waarin professionals veel ruimte krijgen en alles draait om de interactie tussen studenten en docenten. Binnen ICA richten we ons op HBO CT (Creative Technologies) en HBO ICT. Vanuit HBO CT wordt de opleiding Communication & Multimedia Design aangeboden en vanuit HBO ICT de opleidingen Informatica, Technische Informatica, Business IT & Management. Binnen deze opleidingen kunnen studenten voor verschillende beroepsprofielen kiezen. 

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) verzorgt voor ruim 33.000 studenten meer dan 85 bachelor- en masteropleidingen. De HAN telt 4 faculteiten: ‘Economie en Management’, ‘Gezondheid, Gedrag en Maatschappij’, ‘Educatie’ en ‘Techniek’.
De faculteiten zijn primair verantwoordelijk voor het leveren van hoog kwalitatief onderwijs en praktijkgericht onderzoek. Daarnaast worden door hen post-hbo-opleidingen verzorgd.
Alle ondersteunende diensten van de hogeschool zijn ondergebracht in het Service Bedrijf. In totaal zijn er ongeveer 3.500 medewerkers werkzaam bij de HAN.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Parttime, Arnhem, Docent, Onderwijs, IT docent.


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment