Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Løsningsutvikler at Metafocus (Oslo, Norway)


Search jobs and placement papers

Løsningsutvikler at Metafocus (Oslo, Norway)

LØSNINGSUTVIKLER TIL METAFOCUSØnsker du å jobbe med spennende prosjekter for kunder innen bank og finans? Metafocus søker løsningsutviklere til deres kontor midt i Oslo Sentrum!


INFORMASJON OM STILLINGEN


Metafocus er i sterk vekst og trenger derfor flere engasjerte medarbeidere til sitt kontor i Oslo. Metafocus er et norsk programvareselskap som er representert i Norge og Sverige.


De utvikler den patenterte programvaren «Digiforms» som de Nordiske kundene baserer forretningskritiske applikasjoner på. Du vil primært jobbe med kunder innen bank og finans. Løsningene omfatter blant annet nettjenester med Bank ID, webapplikasjoner, dokumentproduksjon, selvbetjeningsløsninger og web-portaler. Jobben utføres in-house hos Metafocus i Prinsens gate 2B.


Hos Metafocus vil du bli en del av et engasjerende og faglig dyktig miljø med motiverte medarbeidere. Du vil delta i prosjekter for kjente kunder innen bank og finans og du vil samarbeide tett med dine kolleger. Du vil i stillingen bruke moderne teknologier i en variert hverdag. Mulighet til å påvirke både løsninger for kunder og egen arbeidshverdag er stor. Metafocus gir frihet under ansvar og ønsker å se at sine medarbeidere utvikles og lykkes.


Miljøet i selskapet er innovativt, kreativt og uformelt. Dette er egenskaper som også ønskes hos nye ansatte. Metafocus er opptatt av å ha engasjerte og positive medarbeidere med høyt kundefokus. • Søknadsfrist: 25.02.18. Vi vil gå gjennom søknader fortløpende så vi anbefaler deg å søke i dag.

 • Oppstart: etter avtale


ARBEIDSOPPGAVER


Digiforms er Metafocus' kjerneteknologi og du vil få opplæring i både Digiforms og signeringsportalen ‘eSign’. Bruk og underliggende arkitektur samt installasjon gås grundig igjennom. Etter opplæring vil du bli relativt raskt involvert i kundeaktivitetene hvor du får en god forståelse for hva som tidligere har blitt gjort hos kunden og hvilke muligheter det er til videre utvikling.


Etter opplæring vil du blant annet ha følgende oppgaver: • Deltagelse som løsningsutvikler i eksisterende og nye prosjekter og kundeforhold

 • Du vil blant annet besvare spørsmål fra kunden, videreutvikle eksisterende tjenester, og komme med forslag til nye tjenester i samarbeid med prosjektleder, samt råd gi kundene etter beste evne.

 • Installasjon av løsninger og supportoppgaver for kunden.


VI SØKER DEG SOM • Har universitets- eller høgskoleutdannelse på bachelor- eller masternivå innen IT. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning

 • Har erfaring med ett eller flere dataformat og teknologier som XML, Xpath, XSLT og/eller XQuery. Det er ønskelig med 2-5 års arbeidserfaring

 • Ønsker å skape god kundekontakt og utvikle gode kundeforhold.

 • Er lærevillig

 • Har forretningsforståelse

 • Har en god formidlingsevne på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig


For Metafocus er det viktig å få inn en lagspiller som samarbeider godt med resten av teamet og tar eierskap til sine arbeidsoppgaver. Du er ansvarsfull og selvgående og trives med å løse problemstillinger for dine kunder. Du beskriver deg som resultatorientert og motiveres av å nå de målene som er satt. Du ønsker å komme inn i et miljø med motiverte og dyktige medarbeidere og bidrar med engasjement og en positiv innstilling.


Høres dette ut som deg? Da ser vi frem til å motta din søkand og CV!


Vi ønsker at du søker via din profil, men har du spesifikke spørsmål rundt stillingen besvares disse på teknologi@academicwork.no. 


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment