Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Sitecore-developer: werken met Commerce Server 9 at Aviva Solutions (Koudekerk aan den Rijn, Netherlands)


Search jobs and placement papers

Sitecore-developer: werken met Commerce Server 9 at Aviva Solutions (Koudekerk aan den Rijn, Netherlands)

Werken bij een Sitecore Platinum Partner met de nieuwste en beste tooling voor verschillende gave opdrachtgevers zoals Suzuki, Kwantum, Securex of Bruna. Dat doen onze Sitecore-developers. Wil jij dat ook? Zet dan de volgende slimme stap in je carrière en krijg er ook nog eens een hoop gezelligheid bij. Join the A(viva) team! 


Wat ga je doen?
Je ontwikkelt zelf – of in een multidisciplinair team – slimme oplossingen en werkt aan de inrichting en configuratie van modules en complete e-commerceplatformen. Soms doe je een kleine functionele wijziging. Een andere keer denk je mee over het implementeren van een nieuwe feature in een groot maar schaalbaar e-commerce platform zoals dat van Homefashion Group (Kwantum). En weer een andere keer ben je bezig met de doorontwikkeling van het platform en zit je wekenlang ondergedompeld in de materie, om af en toe je gezicht te laten zien voor pizza. Of een potje gamen.


Werken met de beste tooling
Je werkt met de nieuwste en beste technologieën op basis van .NET. Denk onder meer aan C#, Solr, MSSQL, React, Javascript, Github, Helix, CSS, Git, Docker, NUKE, Ecmascript 6, MVC, Visual Studio, Docker, Teamcity, Azure DevOps, Octopus en Kubernetes. Het is maar net wat het project vraagt. Er is wel een stabiele factor: het Microsoft-platform is het uitgangspunt en de opdrachten hebben vaak een hoge moeilijkheidsgraad. Om de kwaliteit van onze projecten te borgen werken we overigens volgens SCRUM en test-driven development (TDD), doen we code reviews en unittests, end-2-end-tests en loaddtests. 


Lekker bezit blijven!
Je zit in elk geval nooit stil. Want dagelijks werken we fanatiek aan de (door)ontwikkeling van onze eigen Sitecore Commerce-accelerator Mercury e-commerce - dat ook internationaal flinke erkenning krijgt van Sitecore zelf. De Mercury (micro-service) architectuur sluit aan op het Sitecore Helix principe waardoor jij er eenvoudig mee aan de slag kunt.


We want you...
We willen jou er graag bij hebben om ons Sitecore-team verder uit te breiden met jouw kennis. Je werkt samen met andere Sitecore-developers en juist ook met experts op het gebied van (interaction) design en onlinemarketing, testers en frontenders. Als je houdt van verder denken dan alleen de techniek, dan zit je bij ons op je plek. Want we vragen je om ook rekening te houden met gebruikersgemak, SEO, analytics, complete user journeys en touchpoints.


Jij bij Aviva
Aviva Solutions is Platinum Implementation Partner van Sitecore. Beter kan het niet! ;) En dus profiteer je mee van onze benefits. We zitten in een gezellig pand in Koudekerk a/d Rijn (bij Leiden) en het toffe Microlab in Eindhoven. Je werkt vanuit jouw vestiging in verschillende projectteams, of op locatie bij onze klanten.


Je wordt actief betrokken bij het delen van kennis binnen en buiten ons bedrijf. Onze kennissessies vullen je maag met pizza en je hoofd met informatie. Er zijn vele mogelijkheden om die kennis op peil te houden of te ontwikkelen: van opleiding tot congresbezoek in binnen- en buitenland. Bovendien ga je mee met onze social events, zoals de jaarlijkse trip naar het buitenland. En oh ja, we vinden dat goed werk goed beloond moet worden. Eens?


<develop.yourself>@avivasolutions
Een slimme stap in je carrière én een hoop gezelligheid? Dat vind je bij Aviva Solutions. Want er liggen mooie projecten in het verschiet waarin je kwaliteiten goed tot hun recht komen en je je kunt optrekken aan een bootlading kennis van ruim 60 collega's. Geen speeltuin maar we zijn wel verzot op het uitvogelen van de nieuwste tools en technieken. 


A full professional proficiency in dutch is required


Zoek je nog meer redenen om bij ons te solliciteren?
We geven je er 9! Bekijk ze allemaal op onze website.


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment