Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: C# .NET developer - keigoed in programmeren at Aviva Solutions (Eindhoven, Netherlands)


Search jobs and placement papers

C# .NET developer - keigoed in programmeren at Aviva Solutions (Eindhoven, Netherlands)

Jouw functie als .NET-developer
Als .NET-developer bij Aviva Solutions werk je voor mooie namen als Suzuki, Kwantum, TLN, Bruna, Bank Nederlandse Gemeenten, Top Employers en de Brandweer. Aan allerlei opdrachten: van websites, e-commerceplatforms en mijn-omgevingen tot maatwerkapplicaties. 


Variërende .NET-opdrachten, dat is jouw ding!
De ene keer denk je mee over het implementeren van een nieuwe feature in een groot maar schaalbaar e-commerce platform zoals dat van Kwantum. Een andere keer verdiep je je in een oplossing voor een modulaire suite bij een bedrijf dat de software maakt voor de olie-industrie. Wat je in elk geval niet zal doen zijn klussen voor overheden, Europese aanbestedingen en mantelovereenkomsten. Dat laten we fijn over aan de grote kolossen met de strakke hiërarchie. 


Werken met de beste tooling 
Je werkt met de nieuwste en beste technologieën op basis van C# .NET. Denk onder meer aan Solr, MSSQL, React, Javascript, Github, Helix, CSS, Git, NUKE, Docker, TeamCity, Azure DevOps, Ecmascript 6, Sitecore, Kentico, MVC en Visual Studio. Het is maar net wat het project vraagt. Er is wel een stabiele factor: het Microsoft-platform is het uitgangspunt en de opdrachten hebben vaak een hoge moeilijkheidsgraad. Om de kwaliteit van onze projecten te borgen werken we overigens volgens SCRUM en test-driven development (TDD), doen we code reviews en unittests, end-2-end-tests en loaddtests. 


Jij bij Aviva
We willen jou er graag bij om nog meer kennis toe te voegen aan onze multidisciplinaire teams. Je werkt dus vaak zij-aan-zij met Back-end developers, Front-end developers, een UX Designer, een Product Owner en geregeld ook een integratiespecialist en testers. 


Zoek je meer redenen om bij ons te solliciteren?
We geven je er 9! Bekijk ze allemaal en je krijgt meteen een inkijkje bij onze kantoren.


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment