Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Vill du jobba med Python, Flask, ElasticSearch och Open Source? at kvdbil (Gothenburg, Sweden)


Search jobs and placement papers

Vill du jobba med Python, Flask, ElasticSearch och Open Source? at kvdbil (Gothenburg, Sweden)

Vi letar efter dig som vill vara del av ett agilt utvecklingsteam där alla drivs av nyfikenhet och tekniska utmaningar. Så långt och mycket det går använder vi Open Source-produkter, och när dessa inte räcker till för att lösa våra utmaningar utvecklar vi de vidare och delar med oss av våra erfarenheter!


Din vardag


Du kommer komma in i ett utvecklingsteam som står mitt i ett fantastiskt roligt utvecklingsprojekt där vi fortsätter att utveckla ny funktionalitet på plattformen vi nyligen lanserat! Vi hjälps åt för att lösa våra utmaningar och vi tar ansvar genom vårt engagemang! Vi har under en tid gått från gammal infrastuktur till modern teknik där vi använder bland annat Flask, PostgreSQL, RabbitMQ för meddelande hantering, Node.JS och React som bas för vår frontend. Vår lösning driftsätter vi med hjälp av Kubernetes i Azure. Arkitekturen innehåller även produkter som Keycloak, GrayLog, Redis och Elasticsearch. Vi jobbar mot en miljö med Continius Deployment där vi redan nu har mycket på plats.


Erfarenhet och krav


Vi söker dig med erfarenhet av Python-utveckling, helst i en linuxbaserad microservice-arkitektur, och som helst också kan bidra även i front-end. Du gillar att det händer mycket och du gillar att jobba agilt i team där fokus kan skifta från vecka till vecka. Vi och teamet ställer höga krav på dina personliga egenskaper och för oss är teknik jätteviktigt men också att du vill vara del av oss och är drivande och nytänkande. Självklart ställer du upp på våra värderingar om att vi ska vara enkla, drivande, nytänkande och framförallt omtänksamma.


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment