Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: System engineer projectarchitect ECM at Belastingdienst (Apeldoorn, Netherlands)


Search jobs and placement papers

System engineer projectarchitect ECM at Belastingdienst (Apeldoorn, Netherlands)

De keuze is reuze: er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden bij de Belastingdienst om je te ontplooien en uitdagingen aan te gaan. Zowel in de breedte als de diepte. En ook de werkzaamheden zélf zijn heel afwisselend. Je werkt samen met klanten of met leveranciers. Hoe divers wil je het hebben?" Senior system engineer DCS.

Data center services van de Belastingdienst verzorgt op het snijvlak van operating systems en applicaties het lifecyclemanagement en het generiek beheer van de infrastructuur van de enterprise content managementsystemen van de Belastingdienst, waarin miljarden documenten zijn opgeslagen. Voor het realiseren van de architectuurdoelstellingen worden opdrachten uitgevoerd die variëren van onderzoek tot realisatie én implementatie van nieuwe versies en beheertooling en -procedures. 

In jouw rol van system engineer projectarchitect onderzoek en draag je bij aan het ontwerp en de realisatie van enterprise-oplossingen, waarin het ontwerpen, documenteren en vertalen van de architectuurrichtlijnen voor de service ECM Filenet belangrijke taken zijn. Je werkt doelgericht en op basis van scrumsprints aan methodes die implementatie van de technische oplossingen versnellen en overzichtelijk maken. 

Als system engineer projectarchitect ben je de consultant voor zowel de business als voor data center services. Je geeft richting én vorm aan ontwerpen op basis van de gestelde kaders wat leidt tot een high level design in ontwerpen en mogelijke technische oplossingen. Én je bent betrokken bij het maken en toetsen van (basis)ontwerpen en producten van technische oplossingen voor de IBM ECM infrastructuur en bijbehorende tooling. Hiervoor werk je met Websphere Application Server, DB2 databases en operating systems zoals AIX, Windows en Linux.

Word jij de nieuwe collega van dit team? Of wil je liever eerst eens praten over jouw, misschien wel toekomstige werkzaamheden? Neem dan contact op met Pieter Zeilstra, teammanager.

Functie eisen



  • Je beschikt over een hbo werk- en denk niveau en je bent bij voorkeur in het bezit van het hbo-diploma in een relevante ICT-richting, het liefst (technische) informatica.

  • Je beschikt over goede kennis van midrange platformen zoals Windows.

  • Je bent bekend met modellen en methoden zoals Archimate en E2E.

  • Je hebt ervaring met het opleveren en aanpassen van (basis)ontwerpen.

  • Je beschikt over adviesvaardigheden en hebt ervaring met consultancy over architectuurontwerpen.

  • Je bent bekend met Agile, Scrum en met werken in een DevOps omgeving.

  • Het is een pre als je beschikt over kennis van Linux en ECM Filenet.



Jouw competenties?



  • analyseren

  • klantgerichtheid

  • omgevingsbewustzijn

  • samenwerken

  • zelfontwikkeling
     


Wat vind jij nog meer belangrijk? 
Je wilt jouw goede communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal kunnen benutten. Je komt snel tot de kern van de zaak en je vormt jezelf snel een vakkundig oordeel. Vervolgens neem je anderen - op basis van inhoudelijke argumenten - op plezierige wijze mee in jouw gedachten en ideeën en zo nodig weet je hen hiervan te overtuigen. Je wil ook jezelf altijd verder ontwikkelen en specialiseren. Je bent proactief en durft vaste gewoontes of procedures te doorbreken, waarbij je focus ligt op de ontwikkeling van nieuwe producten.

Arbeidsvoorwaarden
Salaris­niveau schaal 11
Salaris­omschrijving De werkzaamheden in deze functie zijn ingedeeld in schaal 11 van het BBRA '84. Het bijbehorende salaris bedraagt maximaal 4905,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, exclusief vakantie- en eindejaartoeslag. Het kan voorkomen dat je buiten je reguliere werktijden gevraagd wordt om stand-by te staan om verstoringen in het productieproces op te lossen. Hiervoor krijg je een vergoeding.
Maand­salaris Min €3.130 – Max. €4.809 (bruto)
Dienst­verband  Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
Contract­duur -
Minimaal aantal uren per week 32
Maximaal aantal uren per week 40

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en een vergoeding woon-werkverkeer. Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn. En we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen aanstelling.

Bijzonderheden
We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die beschikking mee.

De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde opleiding(en) als werkervaringseisen. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

Een (online) voorselectietest of een assessment kan deel uitmaken van het sollicitatieproces (uitgezonderd interne horizontale kandidaten), evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de ''Solliciteer'' button reageert en je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten. Na sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Houd er rekening mee dat het solliciteren technische problemen met zich mee kan brengen. Wacht hiermee dus niet tot het laatste moment.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment