Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Full Stack Java Developer at Monuta, Apeldoorn (Apeldoorn, Netherlands)


Search jobs and placement papers

Full Stack Java Developer at Monuta, Apeldoorn (Apeldoorn, Netherlands)

Een nóg betere steun bieden bij ieder afscheid door de online dienstverlening van Monuta te verbeteren. Dat is waar jij, vanuit het hoofdkantoor in Apeldoorn, 38 uur per week voor gaat als Full Stack Java Developer. Jouw hbo-papiertje, IT-kennis én eigen mening spelen hierbij een grote rol. En die geef je maar al te graag tijdens jouw zoektocht naar nieuwe technieken en mogelijkheden voor Monuta.


Functie
Stel je voor dat je tegen familie, vrienden of je gezin kan zeggen dat je verantwoordelijk bent voor de groei van Monuta. En daarmee ook zorgt voor een betere steun bij afscheid. Dat is mooi toch? Door de online dienstverlening te verbeteren en te ontwikkelen, help je Monuta zich nog meer te onderscheiden in de uitvaart- en verzekeringsbranche. Jouw online domein gaat daarbij verder dan Monuta.nl. De websites WieTroostMij.nl en Sterrenhemel.nl neem je ook meteen mee. Natuurlijk doe je dat niet alleen, maar met jouw collega’s van ICT Online. Je werkt in projectvorm, in een volledige Agile-werkomgeving. Samen met je team lever je kwalitatief hoogwaardige producten volgens het principe continuous delivery. En samen met de Front End Developers, Technisch Specialisten en Beheerders ben je een sterke sparringpartner voor de Online Marketeers.


ICT Online bestaat trouwens uit een aantal vaste gezichten en enkele externe specialisten. Het team maakt een mooie ontwikkeling door. Het doel is dit jaar door te groeien naar 12 collega’s en daarin is een belangrijke rol voor jou weggelegd. Jouw collega’s hebben allemaal een andere achtergrond. Het is dus een divers team met een enorme hoeveelheid aan technische kennis. Die kennis delen ze maar al te graag met je. Net zoals hun mening. Andersom verwachten ze dit ook van jou. En net zo belangrijk: voor humor is genoeg ruimte.


Functie-eisen


*Je opleiding en ervaring: • hbo-werk- en -denkniveau en je hebt een opleiding richting ICT afgerond.

 • in ieder geval 3 jaar werkervaring in een (Agile) online ontwikkelomgeving.

 • ervaring met Git, webtechnieken en server-side scripting en met het ontwikkelen van Java.


*Je kennis: • integratiekennis, zodat jouw ontwikkelde producten naadloos passen in ons bestaande applicatielandschap.

 • het liefst heb je ook kennis van Mendix, omdat Monuta gebruik maakt van dit framework.


*Je persoonlijkheid: • je hebt een eigen mening die je ook durft uit te spreken.

 • samen kom je tot de grootste successen. Jij snapt dat. Je deelt kennis en je bent kritisch op je eigen werk én op dat van anderen. Zo help jij jouw collega’s verbeteren en help je je team verder.

 • naast een teamspeler ben je ook een teambouwer. Dat betekent dat je een rol wil spelen in het vormen van een uniek team.

 • Je hebt een efficiënte werkhouding. Daarbij hecht je veel waarde aan een goede hygiëne op het gebied van development.


Aanbod
Monuta is een bijzondere werkgever die naast mooie arbeidsvoorwaarden een relaxte werksfeer ook belangrijk vindt. Dit betekent een werkomgeving waar je jezelf kan zijn, mee mag denken (sterker nog: dit wordt van je verwacht), waar je gerespecteerd wordt en waar collega’s interesse in elkaar hebben. • een brutomaandsalaris dat ligt tussen de € 3.015 en € 4.351 op basis van 38 uur per week.

 • de mogelijkheid om flexibel te werken.

 • een goede pensioenregeling.

 • een 13e maand.


Sollicitatie
Gave vacature hè?! Als jij ervan overtuigd bent dat jij dé Full Stack Java Developer voor Monuta bent: solliciteer nu. Hoe? Door je cv te uploaden of gebruik te maken van ‘apply with LinkedIn’. Waarom? Die vraag beantwoord je zelf, door de motivatie die je upload bij ‘extra document’. Ook goed om te weten: een TMA assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Heb je nog vragen over deze vacature Full Stack Java Developer in Apeldoorn? • bel Sagé via 06 - 31 69 31 81.

 • stuur een mail aan sagemaenen@epeople.nl.


Het vak van Recruiter is geen 9 tot 5 baan. Je kunt me dus ook gewoon ’s avonds en in het weekend bereiken.


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment