Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Senior JavaScript Developer die zijn kennis wil delen met andere ontwikkelaars at Smals (Sint-Gillis, Belgium)


Search jobs and placement papers

Senior JavaScript Developer die zijn kennis wil delen met andere ontwikkelaars at Smals (Sint-Gillis, Belgium)

Als JavaScript-expert wordt je het aanspreekpunt voor andere ontwikkelteams:


In 2016 heeft Smals beslist om het gebruik van WOA-technologieën (Web Oriented Architecture), zoals REST en JavaScript, binnen haar ontwikkelteams te promoten. 

Deze ingrijpende verandering in de benadering van de toepassingsarchitecturen (vroeger uitsluitend gebaseerd op JAVA / SOAP) vormt een belangrijke uitdaging die door talrijke teams binnen het bedrijf zal worden aangegaan.

Het Technisch Transversaal Team is één van de teams die rechtstreeks betrokken zijn bij deze problematiek. Dit team definieert en verspreidt de programmeringstandaarden binnen de ontwikkelteams.

Wegens de opkomst van de JavaScript-technologieën binnen het bedrijf moet dit team een diepgaande expertise verwerven zodoende de andere teams goed te kunnen ondersteunen en de ontwikkelaars te kunnen begeleiden bij hun keuzes inzake architectuur en implementatie.

Als Senior JavaScript Developer binnen het Technisch Transversaal Team heb je de volgende voornaamste verantwoordelijkheden:



  • Je begeleidt vanuit een technisch standpunt de ontwikkelteams die de JavaScript-technologieën willen gebruiken bij de ontwikkeling van hun FrontEnd-toepassingen.

  • Je volgt technologische evoluties op de voet op zodat je de evoluties binnen de JavaScript-wereld kritisch kan analyseren.

  • Je ontwikkelt en houdt een kennisdatabank up-to-date die geraadpleegd kan worden door de ontwikkelteams en die bedoeld is voor de JavaScript-technologieën zoals gebruikt bij Smals.

  • Je neemt eveneens deel aan verschillende werkgroepen in verband met de JavaScript-wereld en FrontEnd-ontwikkeling.






Herken jij jezelf in het profiel dat we zoeken?


Je behaalde een bachelordiploma in de informatica en hebt kennis van de volgende technologieën: JavaScript, TypeScript, Angular2, RxJs, Web Services, Json, Rest, UML, Agile, Git.

Je bent op zoek naar een afwisselende functie die uitdagingen met zich meebrengt.

Je werkt graag in teamverband. Je bent creatief en hebt verantwoordelijkheidszin. Je durft initiatief nemen om kwaliteitsvolle oplossingen aan te bieden.

Tot slot heb je een passieve kennis van het Frans.


Smals heeft heel wat te bieden:


Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment