Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Java Application Engineer who wants to build complex ICT services for society at Smals (Sint-Gillis, Belgium)


Search jobs and placement papers

Java Application Engineer who wants to build complex ICT services for society at Smals (Sint-Gillis, Belgium)

Cette offre d'emploi en français


Wat doet een Java Application Engineer zoal bij Smals?


Als Java Application Engineer analyseer je de klantenbehoeften. In samenwerking met een technisch architect zet je deze functionele vereisten om in een "Project Component Model" (PCM) en in "Project Requirements" (PR).

Je neemt deel aan verschillende ontwikkelactiviteiten gaande van het onderhoud van bestaande toepassingen tot de implementatie van nieuwe projecten die gebruikmaken van spitstechnologieën.

Als Java Application Engineer werk je ook technische voorzieningen uit om toepassingen waar jij voor instaat efficiënt te kunnen testen. Je werkt de testplannen uit en je valideert de resultaten van de testscenario's.


Ben jij de ideale kandidaat?


Je beschikt over een Master in de Informatica en je staat te springen voor een uitdagende en afwisselende functie.

Je neemt je verantwoordelijkheden in een project op en werkt graag in teamverband. Je bent een initiatiefnemer en geeft blijk van de nodige creativiteit om gepaste oplossingen voor te stellen.

Je hebt kennis van de volgende technologieën: Java, J2EE, Eclipse, XML, XSD, WSDL, XSLT, SOAP, XMLSPY, Design en OO-analyse, UML-modellering toegepast volgens de 2TUP-methodologie.

Tot slot heb je een actieve kennis van de tweede landstaal.


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment