Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: BI Developer who feels like doing something big at Smals (Sint-Gillis, Belgium)


Search jobs and placement papers

BI Developer who feels like doing something big at Smals (Sint-Gillis, Belgium)

Als BI Specialist maak je deel uit van het projectteam dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van applicaties die de bedrijfsprocessen ondersteunen. Daarnaast is het projectteam ook verantwoordelijk voor de rapportering over deze processen.

Jouw belangrijkste taak situeert zich bij de rapportering. Je staat in voor het design, de ontwikkeling en de tests voor back-end (ETL) en front-end (reporting environment) van de BI-omgeving.

Je moet hierbij samenwerken met je collega’s die de operationele systemen ontwikkelen, bijvoorbeeld bij de uitwerking van het datamodel.

Je werkt samen met de andere BI-specialisten van de 2 andere projectteams, bijvoorbeeld bij de uitwerking van de datawarehouse-omgeving, met de systeembeheerders die de infrastructuur verzorgen waarop de BI-omgeving beschikbaar is en met de eindgebruiker om de ter beschikking gestelde informatie te benutten.

IBM Cognos wordt momenteel gebruikt. De ganse BI-architectuur is echter aan vernieuwing toe. Hierbij wordt zowel gekeken naar de BI-tool als de inbedding van Big Data componenten in de architectuur.


Herken jij jezelf in ons ideale profiel?


Als Bachelor of Master in de informatica beschik je over een eerste beroepservaring in een datawarehouse-omgeving.

Je hebt een goede kennis van het design van databases, BI-concepten en SQL.  Pluspunten zijn een (basis)kennis van python, R, Hadoop, Apache Spark of Apache Kafka…

Het domein is vrij complex. Je bent bereid je in te werken. Je kan dit in grote mate zelfstandig.

Je gaat nauwkeurig en methodisch te werk en je bent resultaatgericht. Dankzij je contactvaardigheid onderhoud je goede relaties met de eindgebruikers en met de technische teams.

Je beschikt over een goede kennis van het technisch Engels.


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment