Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Front end Developer Hollandsnieuwe at VodafoneZiggo (Amsterdam, Netherlands)


Search jobs and placement papers

Front end Developer Hollandsnieuwe at VodafoneZiggo (Amsterdam, Netherlands)

Locatie: Amsterdam
Ervaring: Professional
Vakgebied: Customer Experience & Digital
Dienstverband: Fulltime
Sluitingsdatum: Doorlopend

Dit doe je voor onze klant

De website van hollandsnieuwe wordt maandelijks bezocht door honderdduizenden (potentiële) klanten. Een drukbezochte site dus, die jij van a tot z vormgeeft . Ons volledige digitale domein is bij jou in vertrouwde handen. Jij vormt namelijk het digitale hart en centrale aanspreekpunt voor de website en apps van hollandsnieuwe. Zo denk je vanuit jouw expertise als front end developer mee met de wensen van je sales- en marketingcollega’s en schakel je indien nodig met de externe developers . Ook zorg je ervoor dat onze content en onze webshop altijd up-to-date zijn. 

Zó doe je dit



  • optimaliseren van het volledige digitale domein van hollandsnieuwe

  • vertalen van klantwensen en visuele concepten naar technische ontwerpen

  • meebouwen aan de website, apps en webshop. Het ene moment stroop je zelf de mouwen op om aan de slag te gaan, het andere moment stuur je externe developers om dit op te pakken

  • fungeren als centraal aanspreekpunt voor zowel interne businesspartners als externe IT-leveranciers

  • content ontwikkelen, wijzigen en toevoegen. Dit doe je voor de website, de app, de mijnhollandsnieuwe-omgeving en de overige communicatie en content



Jij versterkt

hollandsnieuwe is een jonge, dynamische telefoonaanbieder die de dingen net even wat anders doet. We staan voor openheid, een verfrissende nuchtere aanpak en voordeel. En hollandsnieuwe is een 100% dochteronderneming van VodafoneZiggo. Het hollandsnieuwe-team bestaat uit dertig medewerkers die er vol voor gaan. Ze hebben gevoel voor het merk en willen er samen écht wat moois van maken.  Binnen het vijftienkoppige team waar jij als front end developer hollandsnieuwe aan de slag gaat, werk je nauw samen met je directe collega. Samen vormen jullie een ijzersterk team. ‘Vrijheid en aanpakken’ staan bij jouw manager Alex Rinsmavoorop. “Binnen hollandsnieuwe is nog niet alles in beton gegoten en we zijn volop aan het bouwen. Ik zet de lijnen uit en geef de ruimte om je functie ook zelf invulling te geven.” 
Wij  VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een ijzersterke combinatie in Nederland. Als communicatieprovider bieden we onze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet. Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is. Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen. Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten.

Jij hebt het  

Een onstilbare honger als het gaat om digitale ontwikkelingen. Jij bent een echte digital native die moeiteloos frontendcode schrijft voor verschillende platformen en concepten vertaalt naar werkbare templates. Je schakelt bovendien soepel tussen tech-talk en de taal van de business. Om ervoor te zorgen dat onze sites en apps niet alleen flitsend werken maar er ook geweldig uitzien, beschik je daarnaast over de nodige designskills. Dit alles doe je uiterst nauwkeurig en met oog voor detail. Ook heb je voor deze vacature front end developer bij VodafoneZiggo: 



  • een afgeronde hbo- of wo-opleiding

  • in ieder geval zo’n 2 à 3 jaar ervaring als web- of front end developer, waarbij je kennis hebt opgedaan van:         
    • HTML, CSS, SASS, JavaScript, jQuery en AngularJS         
    • contentmanagement (Photoshop en CMS-systemen)

  • uitstekende communicatieve vaardigheden



Jij verdient het 



  • een ambitieuze werkgever. We willen het beste voor jou en je collega’s

  • een goed salaris. Feilloos afgestemd op je achtergrond.

  • financiële voordelen. Denk bijvoorbeeld aan regelingen met betrekking tot je verlof, pensioen en (andere) gunstige regelingen

  • groeipotentie. Wij bieden de (door)groeimogelijkheden. Aan jou om deze te benutten



Jij doet het 

Are you in? Ben jij de front end developer die zorgt voor een geweldige online beleving? Klik nu op de 'Solliciteer' button en reageer.
Heb je vragen? Onze recruiter Saskia Schmidt heeft het antwoordmail naar saskia.schmidt@vodafoneziggo.com. 
Deze vacature staat voor onze open zoektocht naar een nieuwe VodafoneZiggo collega. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

Trefwoorden: Vacature, fulltime, Amsterdam, Front end Developer, software architect, IT, web developer, HTML, CSS, SASS. 


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment