Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: DevOps Engineer Compliance (Linux specialist) at Rabobank (Utrecht, Netherlands)


Search jobs and placement papers

DevOps Engineer Compliance (Linux specialist) at Rabobank (Utrecht, Netherlands)

Help jij ons als DevOps Engineer (Linux specialist) bij het voorkomen en detecteren van fraude met state of the art oplossingen? Lees verder!

DevOps Engineer Compliance (Linux specialist)
Zeist, 36 uur per week

Als DevOps Engineer Compliance ben je verantwoordelijk voor het run & change proces van de Linux applicaties van jouw team. Je focus ligt op het beheren en automatiseren van applicaties op verschillende Linux Servers. Als echte Linux specialist help je ons changes uit te voeren, Linux servers in te richten, de CI/CD pipeline compleet te maken en ultieme monitoring in te richten. Daarnaast ben je in staat om de basisactiviteiten van andere DevOps (Scrum)-teamleden over te nemen, zoals User Story’s maken, ontwikkelen en testen. Je kunt je in het team ontwikkelen en je eigen specialisme ontwikkelen (T-shaped).

Technische competenties:



  • Kennis en ervaring met linux/unix en gerelateerde componenten als oracle, websphere, MQ, C:D, Fuse, Kafka.

  • Ambitie in / ervaring in CI/CD met tools zoals XL Deploy, RIT, Jenkins, GIT, Maven and/or Selenium

  • Kennis en ervaring met monitoringtools en incidentafhandeling

  • Pre: Ontwikkel ervaring (Java)



Jouw competenties: 



  • Kennis van en ervaring met Agile (Scrum)

  • Intrinsieke drive voor persoonlijke ontwikkeling in nieuwe specialiteiten te ontwikkelen

  • Als lid van het team moet je als echte teamplayer flexibel zijn, en eigenaarschap tonen

  • Pre: Kennis van en interesse in compliance-thema's / bancaire kennis



Onze afdeling
Binnen onze afdeling zijn er verschillende teams bezig met het (internationale ) detecteren en afhandelen van meldingen. Als onderdeel van onze Detectie teams ontwikkel en onderhoud je de op RiskShield gebaseerde applicaties die zijn bedoeld voor het detecteren van verschillende compliance monitoring onderwerpen en de daarbij behorende gegevensstromen. Binnen dit team willen we het aantal interne DevOps Engineers uitbreiden. Je gaat werken aan thema’s als:



  • Fraude

  • Anti Money Laundering (AML) - of terrorismefinancieringstransacties

  • Marktmisbruik en belangenconflicten op onze financiële markten

  • Klant Scanning


Extreem automatiseren is een belangrijk onderwerp binnen de Rabobank en zeker ook binnen ons Risk & Finance domein. Kennis en ervaring met specifieke tools en technologie is een must. Continue verbetering is de basismentaliteit van de DevOps Engineer, die sterk gericht is op het automatiseren van het werk in en rond het team.

Wij bieden 
Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te zijn én te groeien. Bij Rabobank ontwikkel jij je voor nu, morgen en de toekomst. Zo sta jij in je kracht, werk je aan jouw ambities en samen worden we beter. Wij bieden je een maatschappelijk betrokken organisatie met heldere waarden en aandacht voor mens, leren en diversiteit. Zo maken wij het verschil, voor jou, voor ons en onze omgeving. Ruimte voor jou. 

Aanvullende informatie
Neem voor vragen over de sollicitatieprocedure contact op met Rogier Wolff, recruiter, +31613947329.

Deze vacature staat open tot en met 11 mei 2018 

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan via de knop “Solliciteer” button. Je motivatiebrief en CV kun je richten aan Rogier Wolff, recruiter. Vermeld altijd het vacaturenummer.

Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screening procedures die binnen de Rabobank gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij de Rabobank te verrichten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Utrecht, Linux specialist, Software ontwikkelaar.


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment