Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Vi vil ha dyktige og nysgjerrige folk til Bouvets Java-miljø! at Bouvet Norge AS (Oslo, Norway)


Search jobs and placement papers

Vi vil ha dyktige og nysgjerrige folk til Bouvets Java-miljø! at Bouvet Norge AS (Oslo, Norway)

Vi ønsker oss både flere Java-utviklere og flere erfarne hands-on arkitekter til Java-avdelingen våre Java-avdelinger i Oslo og Sandvika. Så enten du er det ene eller det andre, eller begge deler, er du kommet til riktig stillingsannonse.


Vi er ute etter dyktige folk som vet hva som skal til for å designe, utvikle og teste avanserte løsninger basert på Java og Open Source-teknologier. Hos oss får du bryne deg på spennende og samfunnsnyttige prosjekter sammen med noen av Norges aller beste fagfolk på området.


Ønsker du å bidra til å redusere energiforbruk i tog på tvers av Europa? Eller kanskje du vil forbedre barns undervisning ved bruk av maskinlæring-baserte systemer? Eller bidra til den store digitaliseringen av Offentlig Sektor?


Så hvis du virkelig brenner for Java-utvikling, og liker å jobbe med både spennende og utfordrende oppgaver, er dette, høyst sannsynlig, sjansen du har ventet på.


Litt om deg 


Du er opptatt av å utvikle deg, lære nye ting og å dele kunnskap med andre. Du vil være med å bidra til at vi som fagmiljø er langt framme i bruken av ny teknologi og nye metoder, til det beste for kundene våre, for oss som selskap og for samfunnet. I tillegg er du sulten på ny kunnskap, enten det er om nyheter i Java 9, mikrotjenester, Docker, skyplattformer, IoT, maskinlæring, JavaScript rammeverk, NoSQL databaser, og en haug med andre spennende ting.


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment