Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Hei utvikler! Er du lei av møter? at Fiken AS (Oslo, Norway)


Search jobs and placement papers

Hei utvikler! Er du lei av møter? at Fiken AS (Oslo, Norway)

Kjeder du deg litt på jobb? Føler du at mye av tiden går bort til møter du egentlig kunne brukt til å fikse problemet? Blir ikke produktet helt hva det kunne vært fordi mange skal si sitt, men ingen egentlig setter seg inn i det som skal løses?


Har du lest så langt så håper vi du bruker to minutter og gjør noe med det. Livet er for kort for dårlig kode – derfor startet vi Fiken. Vi tror vi gjør mye riktig, og har gått fra 0 til 17.000 kunder på tre år. Vi trenger ikke strøkne skjorter, mer eller mindre meningsløse intervjuer eller lange søknader. Det holder med et Hei så tar vi det derfra.


Fortsatt her? Bra! Det vi ser etter er rett og slett deg – en flink fullstack utvikler som har lyst til å jobbe med et produkt og være kreativ for å lage noe brukerne elsker

Vi tror mer på å tilpasse jobben til personen enn omvendt, men i utgangspunktet tror vi at: 


Du som utvikler er • Faglig dyktig
  Med det mener vi "godt over gjennomsnittet", men vi synes det er positivt om du også har andre interesser enn jobb. Du er erfaren nok til å vite at det å lage det beste produktet ofte handler om å stille de beste spørsmålene.

 • Komfortabel med hele stacken
  Du trenger ikke være like god på alt, men det er viktig at du kan ta et helhetlig ansvar for en ny feature fra SQL til HTML. Du har meninger og erfaring om hvordan ting skal være teknisk, men er ikke religiøs på det. 

 • Motivert av å jobbe med produkt
  I Fiken tenker vi produkt først – og teknologi/verktøy etterpå. Vi elsker å være kreative rundt produktet, og komme opp med nye løsninger på gamle problemer. Det er derfor en fordel om du liker å sette deg inn i, og forstå, hva brukeren tenker og trenger.

 • Erfaren i noen (men ikke nødvendigvis alle) teknologier som Java, Kotlin, Spring, Hibernate, Postgres/SQL, Javascript, AngularJS, CSS, Bootstrap.


Du som menneske er • Stolt av det du lager
  I Fiken er vi genuint opptatt av å gjøre hverdagen enklere for alle små bedrifter der ute. Vi legger alle tilbakemeldinger ut på Slack, og legger mye prestisje i å kunne føle stolthet over det vi lager. Ja, penger er viktig, men produktet er viktigere. 

 • Litt lei møter og byråkrati
  Vi tror gode produkter blir til om man faktisk har tid til å lage de. Derfor er vi opptatt av å fjerne så mye støy som mulig, slik at man som utvikler kan utvikle. Vi snakker sammen, men da er vi mer glad i spontane diskusjoner enn planlagt tid i kalenderen.

 • Nysgjerrig på det å jobbe i et oppstartsmiljø
  Å jobbe i en oppstart er fantastisk moro, men innebærer ofte lange dager og mye usikkerhet. Fiken er unike, og kan gi deg oppstartsopplevelsen i en sikker arbeidsplass med normal arbeidstid. Hørte vi Ole Brumm?


I Fiken får du  • Trivsel – for alle i Fiken føles dette som verdens beste arbeidsplass.

 • Et liv utenom, med gode betingelser i et solid selskap.

 • Stolthet og mening i arbeidet.

 • Frihet til å skape.Vi du vite mer om oss og det vi tror på? Nevnte vi at vi er opptatt av brukerne våre? De har også skrevet litt.


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment