Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Erfaren .NET-webutvikler e-handel at Vertica Danmark (Oslo, Norway)


Search jobs and placement papers

Erfaren .NET-webutvikler e-handel at Vertica Danmark (Oslo, Norway)

Har du lyst til å være del av et spennende oppstartsmiljø? Har du lyst til å være med å revolusjonere hvordan folk handler? Har du lyst til å bruke teknologi for å gjøre handleopplevelsen bedre? 


Vertica startet i Norge i mai i år og er nå blitt fire personer. Men vi skal vokse mer! Nå søker vi først og fremst dyktige backendere på .NET. Du har erfaring med webløsninger og helst med eCommerce.


I Danmark har vi over 16 års erfaring med e-handel. Over 80 utviklere og e-handelsrådgivere backer oss opp, og du får muligheten til å jobbe med spennende, ambisiøse kunder som Bolia.com, Br. Dahl og Coop.


Nå bygger vi Norges beste miljø innen e-handel. Vil du være med på reisen?


Vi søker deg som akkurat som oss brenner for webutvikling og setter pris på en sunn bedriftskultur med gode kolleger, sosiale arrangement, høy fleksibilitet og familievennlige rammer.


Du kan forvente en variert hverdag, hvor du (avhengig av din kompetanse og ønsker) bl.a kommer til å:  • utvikle teknisk komplekse e-handels- og mobilløsninger

  • arbeide tett sammen med erfarne og lidenskapelige .NET-utviklere, frontend-utviklere og User Experience-konsulenter

  • avdekke og spesifisere behov og krav hos våre kunder og utarbeide løsningsforslag

  • arbeide med den nyeste .NET teknologi (C# og ASP.NET MVC), AngularJS, MSSQL, RavenDB, Elastic Search, Mobilutvikling, integrasjoner, Azure, agil utvikling og design patterns m.m.

  • Har du erfaring med Sitecore, Episerver eller Umbraco er det en fordel.


De beste arbeidsvilkårene, tror vi bygges på frihet under ansvar, felles verdier og gjennomsiktighet. Derfor vil du oppleve Vertica som en veldig uformell organisasjon, uten et tradisjonelt hirerarki. Vi har ingen sjefer som skal godkjenne dine ideer før de presenteres for kunden. Og du påvirker i stor grad selv din egen arbeidsdag og arbeidsoppgaver, både fra dag til dag og på lengre sikt, slik at du kan utvikle deg i den retningen du selv ønsker. 


De gode utdannelsesmulighetene som du får adgang til, inkluderer blant annet vårt Vertica Academy, hvor kolleger underviser hverandre i et meget stort utvalg av teknologier, plattformer, utviklingsprinsipper og verktøy. Vi deltar også på konferanser, kurs og tar sertifiseringer. Det er således mulighet for at du kan bygge nye erfaringer, i takt med at din sult på nye utfordringer vokser.


Vil du høre mer om stillingen? Ta kontakt med Steinar, så kan vi ta en uformell prat på telefon eller over en kopp kaffe. 


Kontakt:
Steinar H Nygaard
Tlf: (+47) 98 24 25 58
steinarh@vertica.no 


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment