Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Integraatiokehittäjä at HiQ Finland (Espoo, Finland)


Search jobs and placement papers

Integraatiokehittäjä at HiQ Finland (Espoo, Finland)

Haemme integraatiokehittäjää kompaktiin tiimiimme!



Eikö kärkisija kiinnosta? Hae Hopea-tiimiimme integraatiokehittäjäksi. Olemme kymmenen hengen kompakti tiimi ja etsimme innostunutta kehittäjää joukkoomme. Ympärillämme on neljä muuta huippuintegraattoritiimiä sisältävä yksikkömme Integration Excellence (IEX) sekä muun muassa webbi- ja mobiilidevaajia sekä palvelumuotoilijoita muista yksiköistä. Yhdessä HiQ muodostaa hyvän moottorin monipuolisille työntehtäville. Löydät kavereita ja harrastusmahdollisuuksia myös Hikulin harrastekerhon tarjoamilta sähly- ja circuit-vuoroilta sekä kakku- ja viskikerhosta. Voit myös itse puhaltaa käyntiin uuden harrastuskerhon tai järjestää lajikokeiluja. Työnantajana HiQ joustaa eri elämäntilanteissa, eikä työ pääsääntöisesti ole paikkasidonnaista.


Työsi on tärkeää ja merkityksellistä taustajärjestelmien kanssa operointia. Parrasvaloja ei siis tarvitse pelätä, mutta kunnioitusta hyvin tehdystä työstä saa. Asiakkaamme ja työkaverimme kaipaavat haastamista - saat siis tulla omien mielipiteidesi kanssa.


Toivomme sinulta seuraavaa osaamista:



  • Ohjelmointi- / kuvauskielet  (C#, XSLT, XML, JSON)

  • Tietokantaosaaminen (T-SQL)

  • Protokollat (REST, SOAP, HTTP(S), Web Services)

  • Microsoft tuotteet ja teknologia (SQL Server, C#)

  • Azure-pilviteknogia (VM, SQL Server)

  • Ohjelmistokehitys (Scrum, Agile)

  • Versionhallinta (Git)


Älä kuitenkaan lannistu, jos check-lista ei täyty. Laita meille hakemus ja mietitään yhdessä tulevaa!


Mietityttääkö vielä? Head of Integration Consultants Minttu Mustonen kertoo mielellään lisää tehtävästä ja meistä työpaikkana. Mintun tavoitat puhelimitse numerosta +358 40 7322787 tai sähköpostilla osoitteesta minttu.mustonen@hiq.fi 


Hae tehtävään tästä tai lähetä CV:si tai profiilisi mailtse elina.salo@hiq.fi 


Me HiQ:lla yksinkertaistamme tulevaisuutta laadukkailla digitaalisilla ratkaisuilla. Kattavasta asiakaskunnastamme löytyy kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tekijöitä, joiden ansiosta pääsemme toteuttamaan mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja. Meillä arvot: Results, Responsibility, Simplicity ja Joy ohjaavat kaikkea tekemistä. Matala hierarkia, joustava työkulttuuri ja itseohjautuvuuteen kannustaminen ovat meille menestystekijöitä, joiden ansiosta meitä hiqlaisia on Suomessa jo 270. 


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment