Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: .NET Developer at ABF Bearings (Roosendaal, Netherlands)


Search jobs and placement papers

.NET Developer at ABF Bearings (Roosendaal, Netherlands)

.NET Developer
locatie: Roosendaal

Een .NET omgeving waarin je de wensen uit de business vertaalt naar oplossingen. De vormgeving van deze oplossing is aan de hand van jouw ideeën. Een positie waarin je meedenkt, schrijft en ontwikkelt aan de inhouse ontworpen applicaties. Heb je een goed idee? Grote kans dat dit idee de volgende dag al bijdraagt aan een glimlach van onze klant of een collega. Je ziet kansen in ons technische landschap. Hierbij ga jij een opbouwende discussie niet uit de weg. Je weet wat je kan en hoe je dit in kan zetten. Is dit wat jij zoekt? Wij zoeken jou. 

Wat wordt jouw missie?
Door jouw analytische skills weet je de wensen uit de organisatie te vertalen naar bruikbare .NET code. Je overziet ons technisch landschap en past waar nodig architectuele verbeteringen toe binnen onze applicaties. Je vindt het geen probleem om intern te communiceren met verschillende stakeholders en doordat je stevig in je schoenen staat durf je kritische vragen te stellen en houd je je hoofd koel. Jouw doel is om goede code te schrijven en te optimaliseren zodat we onze klanten iedere dag nog beter kunnen bedienen. Binnen het team van developers fungeer je met jouw kennis en ervaring als eerste aanspreekpunt en zorg je er samen voor dat het team iedere dag beter presteert.

Wat worden jouw taken? • Het vertalen van wensen naar concrete taken die je samen met het team oppakt.

 • Aandragen van verbeteringen binnen de bestaande code.

 • Vastleggen en onderhouden van documentatie.

 • Uitvoeren van code reviews.

 • Begeleiding van de andere 2 collega-developers. 

 • En vanzelfsprekend: het schrijven van mooie code.De afdeling ICT
De afdeling ICT bestaat uit 5 medewerkers die samen verantwoordelijk zijn voor onze webshops, interne kantoorautomatisering en hardware verdeeld over drie locaties. De afgelopen jaren is ons IT-team sterk gegroeid en hebben we het samenwerken met externe developers geminimaliseerd. Dagelijks werken we samen aan de realisatie van nieuwe features die bijdragen aan het verbetering van processen. De werkomgeving is internationaal en voelt als een warm bad. Een omgeving waarin je de beste versie van jezelf kunt zijn, zonder grijze pakken en van 9-tot-5-werken.

Wie ben jij?
Je bent ervaren, stevig, ambitieus, analytisch en communicatief sterk. Jij krijgt energie door het vertalen van complexe vraagstukken naar oplossingen. Je bent trots op en hebt passie voor je vak en je staat voor innovatie, kwaliteit en verbeteren. 

Wat neem je verder mee? • Circa 5 jaar of meer relevante werkervaring.

 • Goede kennis van C#, ASP.NET MVC, GIT, Azure Devops.

 • Je hebt kennis van Azure en volgt de ontwikkelingen op dit platform op de voet.

 • Je bent Agile in je denken en werken.

 • You speak and write English fluently.

 • Hbo-werk- en denkniveau (afgeronde relevante hbo-opleiding is een pre).

 • Kennis van Oracle Database en ERP-systemen (JD Edwards) zijn een pre.Wat mag je van ons verwachten?
Vertrouwen
Wij zijn een stabiele organisatie die de afgelopen jaren op elk vlak is ontwikkeld en nog lang niet is uitgegroeid. Met jouw kennis en kunde draag jij bij aan onze verdere groei. Je hebt een functie met impact op de organisatie. Jij wilt meedenken om de organisatie te laten groeien en verbeteren, we willen dat jij vanuit jouw specialisme ons vertelt hoe we het beter kunnen doen.
Jij als werknemer gelukkig betekent een goede sfeer waarin we dingen voor elkaar krijgen en elke dag met plezier beginnen. We doen het namelijk niet alleen voor de omzet en de winst. Samen met elkaar willen we de organisatie iedere dag een beetje mooier maken. 

Persoonlijke benadering
Een internationaal bedrijf met collega’s van diverse nationaliteiten. Informeel en met de Brabantse gastvrijheid: "Welkom en fijn dat je er bent!" De deur staat altijd open, dus loop gewoon even binnen voor een vraag of praatje. 

Ondernemend karakter
Bij ABF is de handelsgeest nog écht een kernwaarde.  Met meer dan 60 professionals proberen we jaar na jaar onze groei vast te houden en het bedrijf telkens weer op een positieve manier te veranderen. Het is niet voor niets dat we elk jaar elkaar verrassen met gerealiseerde verbeteringen en behaalde doelstellingen. "Er is veel veranderd het afgelopen jaar." is een frequent gehoorde opmerking bij ons. "Mooi, doel bereikt en nu verder!" Meer informatie over werken bij onze organisatie vind je op onze website: careers.abf.store.

Ben jij onze nieuwe collega?
Solliciteer dan direct via het online sollicitatieformulier

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment