Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Fullstack .NET utvikler hos ice at TOPTEMP (Oslo, Norway)


Search jobs and placement papers

Fullstack .NET utvikler hos ice at TOPTEMP (Oslo, Norway)

I 2018 ble ice kåret til Norges 8. beste arbeidsplass gjennom Great place to work, og har på kort tid blitt en betydelig utfordrer i mobilbransjen i Norge med over en halv million kunder og størst vekst i bransjen. 


Nå søker vi fullstack-utviklere som ønsker å videreutvikle seg i takt med oss, og sørge for at ice forblir en unik og annerledes mobiloperatør. En mobiloperatør som hver dag kjemper for å bli Norges mest anbefalte selskap. 


Hos oss vil du inngå i tverrfaglige og autonome team, med helhetsansvar for produkter og tjenester. Du vil ha stor grad av frihet til å velge både verktøy, metodikk og arbeidsmåter, og mulighet til å veksle mellom team for å stadig videreutvikle din kompetanse. 


Som fullstack-utvikler i ice vil du jobbe med utvikling i et av våre team som jobber med portaler og løsninger innenfor områdene selvbetjening, salg og kundeservice. Du vil delta både i større prosjekter og videreutvikling av eksisterende applikasjoner. 


Du beveger deg opp og ned i lagene i applikasjonene våre, utfører code reviews, følger opp pull requests og jobber aktivt med forbedringer av både arkitektur og kodebase. I det daglige samarbeider du tett med andre utviklere, designere, arkitekter, testere og produkteiere. Du vil få en aktiv rolle i produktutviklingsarbeidet bl.a. gjennom å delta i design sprints og innsiktsarbeid. 


Våre portaler er bygget med C# og ASP.NET Core og vi benytter Angular som preferert frontend-rammeverk. Vi benytter mye javascript og typescript og vi tester Angular gjennom Karma & Jasmine. For dataaksess og migrering bruker vi teknologier som Dapper og Fluentmigrator. Av skyløsninger, så benyttes både Azure og AWS. 


For CI/CD benytter vi verktøyene TeamCity og Octopus, samt Cake for automatisering av bygg. Vi benytter også en rekke andre verktøy som Elastic Search, Logstash og Kibana. Vi er opptatt av å til enhver tid bruke den beste og mest egnede teknologien og oppdaterer stadig porteføljen av verktøy, teknologi og rammeverk som benyttes. 


Kompetansemessig ser vi gjerne at du oppfyller noen av disse kravene: 



  • Utdanning på et høyere nivå og minimum 2-3 års relevant arbeidserfaring

  • Erfaring med og stor tro på bruk av smidige og Lean prinsipper

  • Lengre erfaring med å utvikle i C# .NET og Angular

  • Erfaring med javascript, typescript, SASS/SCSS

  • Erfaring med Teamcity, Octopus, Bitbucket og Git

  • Opptatt av kodekvalitet og kjenner godt til best practices som f.eks. SOLID-prinsippene

  • Kompetanse på TDD og et eller flere testrammeverk (xUnit / nUnit / MSTest)

  • Erfaring med Git + Code Review-basert flyt med pull requests

  • Det er en bonus om du har erfaring med skyløsninger og kontainerteknologi

  • Vi blir imponert hvis du deltar aktivt i et open source prosjekt


Som person er du:



  • En som trives med å jobbe i team og dele din kompetanse, men også er selvgående

  • En som er analytisk, løsningsorientert og evner å se helheten

  • En som har høy faglig integritet og kvalitetsfokus i det du gjør

  • En som er faglig engasjert, holder deg oppdatert på ny teknologi og synes det er gøy å lære bort noe til andre

  • En som tar initiativ, er nysgjerrig og utfordrer der du er uenig

  • En som er strukturert og kommuniserer godt både på norsk og engelsk


Entreprenørånden står sterkt i ice, noe som betyr at vi har flate strukturer med kort vei til beslutninger. Dette mener vi gagner våre ansatte, da påvirkningskraften til den enkelte er stor, og man får mulighet til å være med å forme veksten videre i et innovativt selskap.


Som et ungt selskap har vi en moderne systemportefølje bygget på ny teknologi og en arkitektur bestående av mikrotjenester og gjennom kontinuerlige leveranser og en devops-tilnærming, leverer vi fortløpende og daglig verdi ut til våre kunder.


Vi kan tilby et ungt, kreativt og mangfoldig miljø med stor takhøyde og fokus på kunnskapsdeling, kompetansebygging og personlig utvikling. Vi har konkurransedyktige betingelser, gode velferds- og forsikringsordninger, personlig budsjett for kompetansebygging og stor frihet til å skape sin egen arbeidshverdag. Vi holder til i helt nye lokaler i Nydalen. 


Pr nå består utviklingsavdelingen vår av rundt 40 personer, herunder utviklere, arkitekter, designere og testere.


Blir du vår nummer 41?


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment