Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: System engineer Websphere Application Server at Rijksoverheid (Apeldoorn, Netherlands)


Search jobs and placement papers

System engineer Websphere Application Server at Rijksoverheid (Apeldoorn, Netherlands)

System engineer Websphere Application Server


BelastingdienstFunctieomschrijving
"Het mainframe webhosting-team zorgt ervoor dat al mijn collega's van de Belastingdienst hun werkzaamheden ongestoord kunnen uitvoeren. Ik ben continu bezig om de infrastructuur voor het ontwikkelen en hosten van onzeweb-applicaties te verbeteren." Harry Ploeg - system engineer.


Ons moderne Linux-platform raakt aan bijna al onze én heel belangrijke infrastructurele basisdiensten, zoals de Douane, het systeem om Belastingen te kunnen innen en om bijvoorbeeld nieuwe softwareapplicaties te kunnen ontwikkelen. Het is een platform waar burgers en bedrijven in Nederland in belangrijke mate (in)direct van afhankelijk zijn en het is dus zaak om het platform optimaal te laten functioneren.


In jouw rol van system engineer ben je samen met jouw collega's van het mainframe-team verantwoordelijk voor de voortbrenging én exploitatie van infraproducten op z/OS voor basisinfra, DB2, CICS, RACF, TWS, SA, Storage, BPM op Linux forz/Series en Websphere Application Server.


Je bent werkzaam in een DevOps-team en je bent verantwoordelijk voor het realiseren, assembleren en testen van de Websphere-infrastructuur. Daarnaast voer je voortbrengings- en exploitatietaken uit. Je neemt deel aan het ontwerp en realisatie van de opzet van de infrastructuur van WAS op het mainframe.


Je configureert, installeert en onderhoudt een aantal infracomponenten en de daarbij behorende tooling en je zorgt ervoor dat deze beheersbaar blijven. Ook handel je incidenten en problemen af, voer je werkzaamheden voor proactief beheer uit, automatiseer je beheer- en deploy-werkzaamheden en adviseer je bij projecten op het gebied van applicaties en infrastructuur.


Zullen we zaken doen en word jij de nieuwe collega van Harry? Of wil je liever eerst eens praten over jouw, misschien wel toekomstige werkzaamheden? Neem dan contact op met Willy Swinkels, teammanager hosting services Mainframe.


Functie-eisen • Je beschikt over een hbo-diploma in een relevante ICT-richting, het liefst (technische) informatica of je hebt aantoonbaar hbo-werk- en denkniveau.

 • Je beschikt over kennis van en ervaring met de scriptingstalen zoalsJython/Python en Rexx.

 • Je hebt kennis van ITIL en beveiligingsconcepten.

 • Je beschikt bij voorkeur over kennis van en ervaring met het deployenvan WAS en aanverwante (beheer)tooling.

 • Als je ervaring hebt met USS (unix) is dat een pre en dat geldt ook voor als je over goede kennis beschikt van DB2 en Cics op z/OS.Jouw competenties? • klantgerichtheid

 • analyseren

 • resultaatgericht

 • samenwerken

 • plannen en organiserenHerken jij jezelf ook hierin?
Je bent positief en enthousiast en je wilt resultaten boeken. Je neemt graag het initiatief en durft vaste gewoontes of procedures te doorbreken. Je hebt goede analytische en sociale vaardigheden en je denkt in oplossingen. Je hebt dienstverlening hoog in het vaandel staan en je bent communicatief sterk. Je werkt graag samen met anderen en contact leggen gaat je goed af. Je bent flexibel en innovatief en je wilt jezelf altijd blijven ontwikkelen en specialiseren.Arbeidsvoorwaarden


Salarisniveauschaal 10
Salarisomschrijving: Het kan voorkomen dat je buiten je reguliere werktijden gevraagd wordt om stand-by te staan om verstoringen in het productieproces op te lossen. Hiervoor krijg je een vergoeding.
Maandsalaris: Min €2.631 – Max. €4.229 (bruto)
Dienstverband: Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
ContractduurTijdelijke aanstelling met uitzicht op een vaste aanstelling
Minimaal aantal uren per week: 32
Maximaal aantal uren per week: 36


Overige arbeidsvoorwaarden
Naast salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en een vergoeding woon-werkverkeer. Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.


Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn. En we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen aanstelling.


Bijzonderheden • We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die beschikking mee.

 • De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde opleiding(en) als werkervaringseisen. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

 • Een (online) voorselectietest of een assessment kan deel uitmaken van het sollicitatieproces (uitgezonderd interne horizontale kandidaten), evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

 • Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de sollicitatie-button reageert en je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten. Na sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Houd er rekening mee dat het solliciteren technische problemen met zich mee kan brengen. Wacht hiermee dus niet tot het laatste moment.Digitaal solliciteren
Solliciteer snel en gemakkelijk op deze vacature via onze sollicitatiepagina. Een ieder, ongeacht het geslacht, wordt uitgenodigd te solliciteren, tenzij anders vermeld.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment