Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Software Architect at PGGM (Zeist, Netherlands)


Search jobs and placement papers

Software Architect at PGGM (Zeist, Netherlands)

PGGM heeft voor haar locatie in Zeist een vacature voor een


Software Architect(Medior/Senior)
Jouw functie
Jij zorgt voor de concrete vertaling van enterprise architectuur naar software architectuur. Daarnaast ben je zelf een deel van jouw tijd actief op het gebied van software ontwikkeling. Je stelt de nodige kritische vragen om te komen tot werkbare en efficiënte oplossingen voor de IT teams. Je hebt een uitstekend beeld van het totale bedrijfsproces en de applicatieketen. Je richt je dan ook op de optimalisatie van het totale proces in plaats van delen hiervan. 

Je werkt met de afdeling Architectuur samen aan de doorontwikkeling van de architectuur en zorg je ervoor dat deze in de hele keten aansluit. 

Binnen de IT teams ben jij verantwoordelijk voor: • Bepalen en onderhouden van de softwarearchitectuur (diepte en breedte);

 • Verankeren van de software architectuur binnen de IT teams;

 • Technisch begeleiden van de ontwikkelaars;

 • Het formuleren en door ontwikkelen van operationele standaarden op het gebied van software ontwikkeling;

 • Het reviewen van het werk van de teams zodat het lerend vermogen wordt versterkt;

 • Doorontwikkeling van Continuous Delivery;

 • Minimaliseren van de technical debt.Jouw afdeling
PGGM is als pensioenuitvoerder werkzaam voor verschillende pensioenfondsen waarbij we een focus hebben op de sector zorg en welzijn. Het pensioenlandschap is in beweging en zal de komende jaren veranderen. Om aan de hiermee gepaard gaande veranderingen te voldoen gaan we verder met het moderniseren van ons IT landschap. 

Binnen de afdeling systeemontwikkeling werken we parallel met multidisciplinaire teams aan de implementatie van nieuwe features in verschillende applicaties, back-end systemen, de rekenmodule en web-applicaties. We werken met feature teams die staan opgesteld om werkzaamheden voor clusters van bedrijfsprocessen te verrichten. Voor het verder verkorten van de time-to-market en verhogen van de flexibiliteit gaan we door op de reeds ingeslagen Agile aanpak; werken vanuit de DevOps gedachte, Continuous Delivery, vergaande test automatisering, TDD, werken met feature files, etc. Dit alles binnen een Microsoft landschap. 

Om ons team van architecten te versterken zoeken wij zowel medior als senior software architecten. Elke software architect neemt één of meerdere procesclusters en/of service teams onder zijn/haar hoede. Uiteraard speelt bij de keuze hierin jouw expertise en interesses een grote rol. 

Voor al deze disciplines geldt dat de teams dicht bij elkaar zitten, multidisciplinair en agile werken! Jij, als architect, vormt een belangrijke gesprekspartner als het gaat om refinements, architecturele keuzes en technische onderbouwing. 

Jouw profiel
Je bent vertrouwd met complexe en dynamische ICT-omgevingen en je hebt uitgebreide ervaring met het ontwikkelen en ontwerpen van software. Je hebt aantoonbare ervaring met architectuur vraagstukken. 

Je beschikt over: • een afgeronde technische HBO/WO opleiding (bij voorkeur een IT gerelateerde studierichting);

 • 5 jaar development ervaring op het .NET platform en ervaring met integratie van componenten in een enterprise omgeving;

 • een DevOps mentaliteit en ervaring in een Continuous Delivery omgeving;

 • een proactieve houding;

 • een specialisatie op bijvoorbeeld Security, .NET backend systemen en internet architectuur (.NET/ CMS/Javascript) of integratie is een pré;

 • goed ontwikkelde analytische en communicatieve vaardigheden;

 • creativiteit en teamgerichtheid.Wij bieden 
Een professionele, daadkrachtige en inspirerende werkomgeving met volop kansen om je vakmanschap uit te bouwen. Op veel zaken loopt PGGM vooruit (Agile/DevOps), maar er zijn genoeg uitdagingen om je tanden in vast te zetten! PGGM staat bekend om goed werkgeverschap. We belonen onze medewerkers goed en bieden veel mogelijkheden om werk en privé goed in balans te houden. Daarnaast hechten we veel waarde aan je persoonlijke ontwikkeling. 

Kies je voor PGGM, dan kies je ook voor jezelf! 

Deze functie is gekoppeld aan schaal 10 (medior) en schaal 11 (senior). Voor meer informatie over onze cao en secundaire arbeidsvoorwaarden klik hier.

Meer weten?
Neem dan contact op met Fleur Aalbersberg, recruiter via 030-277 1372 of fleur.aalbersberg@pggm.nl.

Een (pre-employment) screening maakt deel uit van de selectieprocedure. 

Selectie en Solliciteren op de functie van Software Architect
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV met motivatie achter op onze sollicitatiepagina.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment