Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: React-utvikler at RiksTV AS (Oslo, Norway)


Search jobs and placement papers

React-utvikler at RiksTV AS (Oslo, Norway)

For RiksTVs nye TV-satsninger ser vi etter en talentfull og dyktig React-utvikler. Du vil bidra til å ta våre TV-opplevelser på nett til nye høyder.


Vi har i dag et høykompetent team som jobber på dette området. Teamet er preget av nysgjerrige og initiativrike personer som er sterke innen sitt fagfelt. De utfordrer og styrker hverandres kompetanse. Teamene er i dag samlokaliserte på vårt hovedkontor på Økern.


Her på Økern jobber vi tett og godt sammen etter smidige prinsipper og metodikker fra Lean Startup. Det er viktig for oss at du er en utpreget lagspiller, og du må dele vår filosofi rundt smidig arbeidsmåte. Vi vil ha deg med på laget hvis du er ivrig til å lære og ikke er redd for å prøve og feile før du oppnår det ønskede resultatet.


Kompetanse som vi trenger


Et absolutt minimum er erfaring med:  • React.js og Redux

  • God kjennskap til software design patterns og arkitektur

  • Skrive ryddig og lesbar kode


Videre er det en stor fordel at du har kjennskap til:   • React-native

  • Video streaming

  • Continuous integration and delivery


Hva vi leter etter


Vi søker deg som har gründerånd. Vi verdsetter at du er en pådriver, har stor kapasitet, er kreativ og løsningsorientert. Til gjengjeld vil vi gi deg stor frihet til å prege både produkt og konsept slik du ønsker. Du er av natur en som søker tilbakemeldinger fra sluttbrukere og er komfortabel med å gjennomføre intervjuer, brukertester og målinger av ulike slag og format.


Det er viktig for oss at du har gode muntlige fremstillingsevner (norsk og engelsk) og at du har en utpreget analytisk tankegang. Du har utdannelse på masternivå med gode karakterer eller erfaring og resultater som oppveier for manglende utdannelsenivå. 


Hva vi tilbyr


Hos oss vil du få en utfordrende og spennende hverdag med produkter som er synlige og engasjerende for brukerne. Vi er en kompetansebedrift med gode utviklingsmuligheter, og vi ønsker å legge til rette for at du skal bli en av de beste i markedet på ditt område. 


Vi holder til i røffe og moderne lokaler på Økern. Her har vi en stor takterrasse med bordtennisbord og vi har en fantastisk kantine med vår egen kokk og shuffleboard. Vi har treningsrom i kjeller og vi har generelt topp moderne møterom. Arbeidsmiljøet hos oss er ungt, godt sosialt og vi har takhøyde. 


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment