Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Java-Graph Database Developer at Smals (Sint-Gillis, Belgium)


Search jobs and placement papers

Java-Graph Database Developer at Smals (Sint-Gillis, Belgium)

Als Java / Graph Database Developer ben je geïntegreerd binnen het terminologiecentrum. Dit centrum coördineert, faciliteert en stimuleert het gebruik van terminologie-standaarden in de Belgische gezondheidszorg.

Hiertoe beheer je de technische omgeving waarin terminologen met de terminologieën en classificaties kunnen werken. Meer concreet zet je workflows op, voeg je gewenste functionaliteiten toe, bied je technische ondersteuning, geef je opleidingen aan de gebruikers en formuleer je adviezen voor verbeteringen.

Je bent ook verantwoordelijk voor het implementeren van een centrale (graph) database waarbinnen de terminologieën en classificaties up-to-date gehouden worden.

Daarenboven fungeer je ook als SPOC voor de software providers van de medische elektronische applicaties in België indien er vragen of onduidelijkheden zijn. Je werkt constructief samen om mee te zoeken naar gepaste oplossingen.

(Inter)nationale ontwikkelingen opvolgen en aanbevelingen doen voor België op basis van de verkregen inzichten (bv. deelname aan werkgroepen SNOMED International, good practices uitwisselen, …) zijn ook deel van je verantwoordelijkheden.


Profiel


Je hebt een universitair of bachelordiploma (Informatica) en beschikt, bij voorkeur, over enkele jaren ervaring met het zelfstandig ontwikkelen, implementeren, integreren en uittesten van software.

Ervaring met ontologietoepassingen (ook buiten de medische sector) is een pluspunt. 

Kennis van de ziekenhuissector en/of het Belgische zorglandschap is een troef.

Je hebt kennis van Graph Databases (bv. NEO4J) en visualisatie.

Je weet netwerken uit te bouwen, hebt verantwoordelijkheidszin, werkt klantgericht en bent resultaatgericht.

Je bent leergierig, hebt interesse om de nodige opleidingen te volgen over terminologie en classificaties (o.a. SNOMED CT) en bent bereid de internationale technologische ontwikkelingen inzake deze materie te volgen.

Je kan autonoom werken en beschikt over goede communicatievaardigheden. Je kan complexe materie op een eenvoudige manier overbrengen, afgestemd op specifieke doelgroepen.

Je werkt methodisch en georganiseerd en je weet prioriteiten te stellen.

Naast je moedertaal heb je ook een goede kennis van de tweede landstaal en van het Engels.


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment