Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Systemutvecklare Sharepoint till Försvarsmakten i Örebro at Experis AB (Örebro, Sweden)


Search jobs and placement papers

Systemutvecklare Sharepoint till Försvarsmakten i Örebro at Experis AB (Örebro, Sweden)

Är du utvecklingsorienterad och intresserad av SharePoint, gillar du att arbeta verksamhetsnära och i snabbt tempo? Drivs du av snabba förändringar, ny teknik och att ständigt utveckla din kompetens? Om ja så kan befattningen som systemutvecklare hos Försvarsmaktens Telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) vara något för dig. Hos oss får du arbeta med kompetenta medarbetare och uppmuntras att ständigt följa med i teknikutvecklingen.


Nu behöver FMTIS i Örebro förstärka sin organisation med systemutvecklare för att utveckla främst mot SharePoint. Som systemutvecklare hos oss kommer du att arbeta med utveckling av nya tekniska lösningar och realisering av verksamhetsflöden i olika stödsystem. Du arbetar med utveckling och förvaltning av våra IT-produkter utifrån verksamhetens behov, främst med utveckling i Microsoftmiljö. Du kommer ingå i ett agilt utvecklingsteam där ni tillsammans arbetar med teamets resultat. Teamen tar ansvar för hela utveklingskedjan från kravinhämtning, design, och utveckling till test och leverans.


Vi söker dig som har akademisk examen inom systemutveckling, datavetenskap eller motsvarande utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdigt. Du ska ha goda kunskaper i både tal och skrift på svenska och engelska.  Körkort B är ett krav.


Du bör även ha något av följande:  • Erfarenhet av systemutveckling i Microsoftmiljö, främst SharePoint

  • Erfarenhet av att ha arbetat med både enklare samt mer komplexa konfigurationer av SharePoint 2013/2016

  • Erfarenhet av att administrera tjänster av SharePoint 2013/2016

  • Erfarenhet att arbeta i agila team med agila metoder

  • Erfarenhet av behörighetshantering i SharePoint

  • Erfarenhet av Försvarsmakten


Vi söker dig som har ett brinnande intresse och goda kunskaper inom området och trivs med att arbeta i integrerade team. För att lyckas i rollen trivs du i en organisation där du får vara en initiativrik problemlösare med fokus på hög kvalité i din leverans. Du är trygg i dig själv och din kompetens och är mycket säkerhetsmedveten. Vi ser också att du har ett stort intresse för utveckling, drivs av teknisk problemlösning och gärna bidrar med nya idéer.


Stor vikt kommer att läggas på personliga lämpligheten.


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment