Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Front - end developer at ABN AMRO Bank (Amsterdam, Netherlands)


Search jobs and placement papers

Front - end developer at ABN AMRO Bank (Amsterdam, Netherlands)

Als Front End Unicorn sta je aan de wieg van de innovaties van het medewerker portaal van ABN AMRO. Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan de doelstelling van het bedrijf/CRM grid: op het gebied van Intuitive use, Change management, Excellent service en retentie. Jij zorgt er mede voor dat onze medewerker portaal voortdurend blijft voldoen aan de wensen van onze medewerkers. De specifieke opdracht is het ontwikkelen van een frontend applicatie volgens bankstandaarden (op basis van Angular JS en Bootstrap - ABN AMRO Omni Channel Architecture). Deze front end applicatie zal veel impact hebben op de bedrijfsprocessen binnen de bank. Het zal de standaard vormen voor toekomstige customer-employee facing applicaties.

Je bent de motor op het gebied van de front end waarbij je een directe bijdrage levert aan het opleiden van je collega's Front end developers. Je moet bereid zijn kennis bij de bron, veelal ervaren collega's buiten het grid, op te halen. Om vervolgens deze kennis in combinatie je eigen expertise en ervaring te verwerken tot een oplossing die het beste aansluit bij de medewerker als eindgebruiker. Daarnaast ben je zelf ook niet vies van het ontwikkelen van sustainable code. Je zorgt ervoor dat de code altijd goed is, zodat het front end team optimaal kan presteren en waarborg je de operationele verankering van de nieuwe functionaliteiten. Een veeleisende rol, want het speelveld is complex en samen met het team werk je aan innovaties die de beleving van de klantgerichte medewerker van ABN AMRO direct kan beïnvloeden.Kenmerken:
- Hands-on mentaliteit, bereidheid om problemen op te lossen , enthousiasme om van de Employee Journey een succes te maken.
- Samenwerken, coachen en opleiden developer junior collega’s
- Zijn/haar kennis en ervaring kunnen inzetten om snel in te kunnen leren en zijn opgedane kennis te delen met het team.
- Oog heeft voor het belang van code kwaliteit en naleven van het visual design, het borgen daarvan middels: unit tests (Junit), integration tests (Protractor),  up to date houden van documentatie.Jouw profiel:
- Sociaal vaardig en oplossingsgericht
- Structureel georganiseerd
- Wilt graag teamleden helpen beter te worden 
- Snel weloverwogen beslissingen nemen
- Geloofd in een Minimal Lovable Product

Wil jij je Front end kennis naar een next level brengen inclusief een coachende rol in een echt Agile team en ook nog eens impact maken? Dan is dit je kans.


Ervaring:
- Java Script
- Spring Framework
- HTML 5
- CSS 3
- Angular JS
- Node JS
- JSON
- XML
- REST full services
- Google Closure
- Backbase Portal
- SVN
- Git
- JIRA
- Agile way of working
- jQuery
- SASS
- Maven
- Protractor
- Gulp
- Bootstrap
- Java


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment