Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Utvikler som vil bli best på integrasjon? Bli med Avella! at TOPTEMP (Oslo, Norway)


Search jobs and placement papers

Utvikler som vil bli best på integrasjon? Bli med Avella! at TOPTEMP (Oslo, Norway)

Avellas 4 steg for rekruttering av utviklere


Steg 1 – Vi starter med en liten interessevekker! 


Blir du best hos oss, er du best i Norge!  - Ja det er kanskje en litt brautende uttalelse, men her i Avella har vi gjennom 10 år bygget opp Norges ledende miljø på integrasjon, automatisering, IoT og arkitektur. Blir man da en del av dette miljøet, så har man faktisk muligheten til å bli best i Norge.


Vi skal være med å automatisere Norge, og det skjer ikke automatisk! - Våre kunder fornyer seg med teknologier som IoT, AI, API, cloud, og Blockchain, og Avella har en sentral rolle i å skape forretningsverdi hos disse kundene. Derfor søker vi etter deg som er/vil bli spesialist innenfor integrasjon.


Steg 2 - Nå som vi har din oppmerksomhet, hvem er du? Og hva vil du jobbe med hos oss?


Du er en utvikler, gjerne med:



  • 2-3 års erfaring fra arbeid som systemutvikler innen Java eller .NET.

  • Erfaring med cloud, integrasjon eller API Management .

  • kjennskap til teknologier og arkitektur som bygger rundt begrep som ESB, MQ / Messaging, API Gateway, BPMN, BPEL eller ønske om å lære mer om dette.


Som konsulent hos oss vil du jobbe med:



  • Utvikling av løsninger på ledende integrasjonsplattformer

  • Design og utvikling av integrasjoner

  • Arkitekturarbeid i tett samarbeid med våre arkitekter


Våre rådgivere jobber i grensesnittet mellom teknologi og forretning, og vi ønsker å skape løsninger som gir varig verdi. Avella er et tyngdepunkt og kompetansesenter i markedet innen integrasjon. Dette gjør vi ved å ha medarbeidere med spisskompetanse og et nært partnerskap med sentrale leverandører. Navn som AWS, Aurea, Fuse, CA, Mule, IBM, Software AG, og Red Hat er noen eksempler på mulige plattformleverandører vi jobber med.


Steg 3 - Hva tilbyr vi, og hvorfor skal akkurat DU ta en prat med OSS?


Hos Avella får du alt + litt til. Vi forplikter oss til å være det sterkeste fagmiljøet i Norge, noe som gjør at Avellas sterkeste forpliktelse er medarbeidere. Vi har kontorer sentralt i Oslo sentrum, vi reiser årlig på turer sammen til Munchen, Geneve, Dublin, Las Vegas mm. Vi sertifiserer og kurser etter din motivasjon og ditt nivå. Egne fagdager hver måned og vi har alle prosjekter som gjør kundene våre bedre. Hos oss får du gode utviklingsmuligheter innen Integrasjon, arkitektur, strategisk rådgivning og prosjektledelse. Avella tilbyr meget gode betingelser.


De av oss som sitter på prosjekter ute hos våre kunder sitter ofte samlokalisert i tverrfaglige team, og vi samles regelmessig. Det er viktig for oss å ha et godt sosialt miljø, og vi har ofte lønningspils, årlig tur til utlandet, sommerfest, og julebord - bare for å nevne noe.


Steg 4 - Hva skjer nå?


Du har det sikkert veldig fint der du er, dyktige fagfolk har det ofte det. Og vi vet at det å bytte jobb er et viktig og vanskelig valg, og at det kan være litt mye mas å sette i gang en rekrutteringsprosess i en hektisk hverdag. Derfor er vi opptatt av at vi starter uformelt og enkelt ved at vi tar en prat på telefonen eller over en kopp kaffe. Her vil fokuset være på å finne ut om det er samsvar i hva du er ute etter og hva vi kan tilby.


Ble du interessert i denne 4-stegs planen, så send inn din interesse. Enten ved å søke på stillingen, eller kontakte oss direkte.


Vi sees!


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment