Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Technisch Consultant .NET bij Ricoh at Ricoh ('s-Hertogenbosch, Netherlands)


Search jobs and placement papers

Technisch Consultant .NET bij Ricoh at Ricoh ('s-Hertogenbosch, Netherlands)

Technisch Consultant .NET

Als Technisch Consultant .NET ben je expert op het gebied van print- en scan applicaties. Jij bouwt de koppelingen tussen de applicaties van onze klanten en die van Ricoh. 

De functie
Als Technisch Consultant .NET kom je te werken binnen het Solutions team van Ricoh. Samen met je 45 collega’s lever je een belangrijke bijdrage aan het implementeren en onderhouden van onze print- en scan workflows bij (internationale) klanten.

Sales bepaalt de behoefte van de klant. Jij wordt ingevlogen zodra het voor sales te technisch wordt. Samen met de klant bepaal je de behoefte en op basis daarvan ga je aan de slag met een maatwerkoplossing. Jij maakt deze koppelingen voor applicaties die grote hoeveelheden documenten verwerken. Jij bouwt koppelingen tussen onze applicaties zoals Streamline NX en Autostore en de boekhoudprogramma’s en HR-applicaties van de klant. Hierbij een filmpje wat bijvoorbeeld AutoStore kort gezegd inhoudt: https://youtu.be/wahuDDnXsO8

Na het bouwen van deze scripts, ga je ze implementeren, testen en zorg je ervoor dat alles soepel verloopt. Doen zich onverhoopt toch technische incidenten voor, los je deze op. Kortom, een zeer afwisselende rol. Je grootste uitdaging ligt tussen het bouwen van de koppeling die je zelf ontwikkeld hebt en de klant hiermee tevreden willen stellen. Je werkt afwisselend op het hoofdkantoor en bij onze klanten op locatie.

Waarom Ricoh?
Samen met de rest van het Solutionteam ben je verantwoordelijk voor (internationale) klanten van Ricoh. Met jouw technische kennis en consultancy vaardigheden kunnen wij de beste oplossing bieden voor grote corporate organisaties. Daarnaast zijn er binnen Ricoh diverse mogelijkheden om je te ontplooien en door te groeien. 

Het profiel
Jij bent iemand die kennis heeft van het bouwen van koppelingen maar het ook leuk vindt om met klanten te schakelen. Opzoek naar de oplossing. In deze rol ben je dus geen 100% .NET ontwikkelaar maar ben je wel in staat om zelfstandig een oplossing te bouwen tussen de applicaties.

Als Technisch Consultant .NET voldoe je verder aan de volgende eisen:  • Afgeronde HBO opleiding;

  • Beheersing van de Engelse en Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;

  • Je hebt ervaring met .NET/C#;

  • Je voelt je prettig in een team, maar bent ook in staat om goed zelfstandig te werken.Het aanbod  • Goed basissalaris met een lease auto en een goede bonusregeling;

  • Standplaats in ons moderne hoofdkantoor in hartje ’s-Hertogenbosch;

  • Ruimte voor flexibele invulling (het nieuwe werken);

  • Training en begeleiding vanuit onze Sales Academy en (internationale) doorgroeimogelijkheden;

  • Dienstverband bij de Top Employer 2017.Interesse?
Solliciteer online via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Den Bosch, Technisch adviseur, IT, .NET consultant.


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment