Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Senior-tasoinen ohjelmoija at PHZ Full Stack (Helsinki, Finland)


Search jobs and placement papers

Senior-tasoinen ohjelmoija at PHZ Full Stack (Helsinki, Finland)

Senior-tasoinen ohjelmoija


Ohjelmoijamme panostavat asiakasprojekteissamme open source -kehitykseen. Asiakasprojektien lisäksi teemme omia tuotteita, startupeja sekä avoimen lähdekoodin projekteja.


Muuten ohjelmoijamme osallistuvat asiakkaiden ohjelmistokehitysprojekteihin asiakkaiden tiloissa pääkaupunkiseudulla (keskimääräinen toimeksiannon pituus on 8.5 kk kerrallaan, mutta useimmiten useita vuosia). Suurimpana etuna toimintamallissamme on hyvän ohjelmoijan mahdollisuus oppia muita yrityksiä nopeammalla tahdilla alan huippuosaajiksi, koska vaativissa projekteissa opimme nopeasti toimialan parhaat käytännöt.


PHZ Full Stack Oy:n arvoina on keskittyä huippuosaamisen kehittämiseen, tiimityöhön, nopeaan palautteeseen (feedback) ja korkeaan laatuun. Olemme käyttäneet ohjelmistokehityksessä Agile- ja Lean-menetelmiä, etenkin Extreme Programmingia, menestyksellä jo vuodesta 2004 alkaen sekä siirtyneet äskettäin Devops-malliin. Työilmapiirimme on rento ja vastustamme ylitöitä, sillä XP-filosofian mukaisesti on parempi tehdä korkealaatuista koodia virkeänä kuin bugeja yömyöhään.


Toivomme vähintään 5 vuoden kokemusta ohjelmoijana, mutta vähempikin riittää, jos ansiot ovat muuten vahvat. Lisäksi vaatimuksena on sujuva suomen kielen taito. Voit kysyä lisätietoja Antti Hätiseltä (puh. 050 5688732, sähköposti antti.hatinen@phz.fi). Lähetä CV:si osoitteeseen recruiting@phz.fi .


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment