Placement papers | Freshers Walkin | Jobs daily: Test engineer at Belastingdienst (Apeldoorn, Netherlands)


Search jobs and placement papers

Test engineer at Belastingdienst (Apeldoorn, Netherlands)


Reageren voor 18 januari
Vacaturenummer 949354

Functieomschrijving
Ben jij de gedreven en stressbestendige test engineer die uit de voeten kan in een complex applicatielandschap? Wil jij in een multidisciplinair team werken aan verschillende opdrachten? Ben jij de nieuwe test engineer van het Centrum van Applicatieontwikkeling en onderhoud van de Belastingdienst?

Het Centrum van Applicatieontwikkeling en onderhoud wil producten en diensten van de Belastingdienst digitaliseren om meer gemak bij burgers en bedrijven, betere communicatie, kostenbesparingen en snellere doorlooptijden te kunnen bewerkstelligen. Ruim 100 Safe/Scrum teams werken aan de IT-opgave van de Belastingdienst. Zo wordt op dit moment door twee scrumteams gewerkt aan een generieke aangifte-applicatie (GAA), die een aantal verouderde teruggaaf-applicaties moet vervangen en het fundament wordt waarop andere aangiftemiddelen kunnen bouwen. Én een ander team richt zich bijvoorbeeld op de nieuwbouw van een inningsapplicatie voor het innen van motorrijtuigenbelasting.

In jouw rol van test engineer draag je hieraan bij door de kwaliteit te borgen. Als testengineer doe je meer dan alleen het testen zelf. Je beweegt je door alle fases van het software ontwikkelproces. Je maakt hiervoor gebruik van je kennis van alle disciplines zoals bijvoorbeeld ontwerp, scripting en testautomatisering. Testen doe je niet alleen achteraf maar gedurende de hele softwarecyclus. Je draagt daarmee bij aan de continue verbetering van het software voortbrengingsproces.

Als test engineer maak je gebruik van onze ontwikkelstraat waarbij testautomatisering en continuous deployment belangrijke uitgangspunten zijn.

Je bent werkzaam in verschillende projecten, op verschillende platforms en in multidisciplinaire teams met ontwerpers, bouwers en testers: samen gaan jullie voor het beste eindresultaat!

Functie-eisen



  • Je hebt een hbo-diploma in een ICT-richting en minimaal 3 jaar werkervaring als test engineer binnen de ICT-branche in een Agile team.

  • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met gestandaardiseerde testmethoden, zoals TMap Next of ISTQB in een Continuous Integration/ Delivery omgeving (Delivery Pipeline).

  • Ruime ervaring met één of meerdere testautomatisering frameworks is een vereiste, zoals Selenium/FitNesse, Robot Framework, JMeter, ALM-UFT, Specflow, Protractor, Cucumber, SOAP UI etc.

  • Je hebt ervaring met (relationele) databases en het ontwikkelen van webbased applications. Je bent vertrouwd met HTML, CSS, Command line, xPath, XML, JSON, XSLT

  • Testervaring met diverse ontwikkelplatforms (CCD, .NET en Java) is een pre.

  • Als je al ervaring of een netwerk hebt binnen de Belastingdienst, bijvoorbeeld bij Auto of Online Aangiftes is dat een pre



Jouw competenties?



  • samenwerken

  • analyseren

  • zelfontwikkeling

  • resultaatgerichtheid

  • klantgerichtheid



Wat vinden we nog meer belangrijk?

Je hebt een constructieve en positieve instelling en je hebt dienstverlening hoog in het vaandel staan. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je kunt uitstekend samenwerken. Je denkt in oplossingen en je bent creatief.

Arbeidsvoorwaarden



  • Salarisniveau schaal 10

  • Salarisomschrijving
    In beginsel vindt inschaling in de naast lagere salarisschaal plaats. Bij aanwezigheid van relevante kennis, ervaring of om arbeidsmarktoverwegingen kan inschaling op een hogere positie in de desbetreffende salarisschaal plaatsvinden. Ook bestaat de mogelijkheid om in bijzondere gevallen waarin de aanwezige kennis en/of ervaring dit rechtvaardigt, direct in de bij de functie behorende salarisschaal in te schalen.

  • Maandsalaris Min €2.554 – Max. €4.106 (bruto)

  • Dienstverband Vaste aanstelling (eventueel met een proeftijd)

  • Minimaal aantal uren per week 32

  • Maximaal aantal uren per week 36



Overige arbeidsvoorwaarden
Naast salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en een vergoeding woon-werkverkeer. Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket. Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn. En we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen aanstelling.

Bijzonderheden

Je motivatiebrief en cv worden beoordeeld op de in de vacaturetekst gestelde functie-eisen. Als je aan deze eisen voldoet vervolgen we de procedure op de volgende data: De gesprekken vinden plaats op 15 of 16 januari 2018. Het assessment vindt plaats op 22 of 23 januari 2018.

We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand, waarna jouw sollicitatie conform geldende afspraken in beschouwing wordt genomen. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die beschikking mee.

De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde opleiding(en) als werkervaringseisen. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

Een assessment maakt deel uit van het sollicitatieproces (uitgezonderd interne horizontale kandidaten). Het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de 'Solliciteer' button reageert en je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten. Na sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Houd er rekening mee dat het solliciteren technische problemen met zich mee kan brengen. Wacht hiermee dus niet tot het laatste moment.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Parttime, Fulltime, Apeldoorn, Applicatietester, Applicatie engineer.


by via developer jobs - Stack Overflow
 

No comments:

Post a Comment